Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    4.701
    Ок дечки како сакате, јас се шетам со мојот капут вие со вашиот, сите сме среќни
    Надвор од тема сме. Ако некој го интересира нешто повеќе нека ми пише, тука сме да оговараме :)

Некој претходно спомна не отворил добротворна организација да донира...смеам да кажам дека има личност што има отворено и сеуште ништо нема донирано? :)

На Elen4e_sonce, Victorian, blackwave и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.351
    Drug Pelikan‏@kazi_tibi 5h5 hours ago

biti sirotinja je najgluplji karijerni potez koji mozete povuci u zivotu jer tad nemate ni za moet ni organsku guavu, ni za veliki bazen u dvorcu, vozite se necim sto se zove autobus umesto bentli ko svi zdravi ljudi sto bi to sebi radili

На твитов ме потсетија коментариве.
    Антоелала повели, именувај ја.

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Да сликај, еве најсериозно ме интересира да видам. Ама не да сликаш кичести мантили и капути, туку ваква бунда која е класика.

Знам дека одредени брендови имаат попусти за вработени, ама Прада или Версаче бунда за 100 јура - сутра мало. Како сакаш кажи, ама брендови кои прават тоалети од 20,000 евра, останата роба не верувам дека ја шиткаат ко на тезга. Мора прво со свои очи да се уверам.

На H.VAGA, galapce, PaLaVa и 4 други им се допаѓа ова.
  4. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130
    На некој од сајтовите ја сретнав фотосесијата за промоција на некој си бренд за шминка и се запрепастив како ја унаказиле Вера Мештеровиќ, а природно без шминка изгледа беспрекорно има природна убавина. На некои луѓе треба да им се забрани да шминкаат или козметиката не ја бива. IMG_0462.PNG

На LollySky, SwanMay, PUPICA и 5 други им се допаѓа ова.
  5. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    4.701
    Страв ми е :P
    Мојата омилена ми Кате :)
    За бундите повторувам, не ви одговарам повеќе. Пп ако сакате било што :*

6. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Вауу леле колку ме просветли, брао. И што кажа сеа? Ме поби со некој факт и сеа треба да се засрамам или шо?
    Од кај знаеш ти Боки колкава плата зима? Му ѕирна у сметка или? Ние нафта пиеме не знаеме дека он со туѓи пари помага, убаво пишав дека тоа не е негова фондација, он само пренасочува средства онаму кај што е потребно. Е како стигнал до позицијата еве незнам просветли ме и кажи ми дали друг на неговата позиција не би си купил бундиче да има толку пари?

Ииии лично ја знам поранешната директорка на СОС детско цело, па и знам платата колкава и беше оти банкарка сум нели, па да ти кажам ок сума не нешто вауу ама ок, а она носеше брендови за кои малку е една нејзина плата за такво мантилче на пример... И сеа ја да и водам сметка дека краде и од донациите си купува скапи парталчиња? Ццц срамота, место на дечињата да им помага она се дотерува... може швалерот и купува од кај да знам ја, може на Боки дечко му му купува... Од кај сте толку сигурни со информацииве само не ми е јасно...
    И да разјасниме, не го величам Боки ама вакви непотврдени шпекулации и водење сметка за туѓ џеб, а со таква сигурност кажани ми се... бљак!

На wannaBeMomma, Heidi, blackwave и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.351
    Ми се свиѓа вака што поштено си ја работиш работата и што јавно потврдуваш информации, па после збориш за бљак работи. Де факто ти било тоа работа (дали и како не знам, така тврдиш), најде да зборуваш тука...
    Посрамно е да знаеш и да го кажуваш тоа тука, отколку ние што претпоставуваме врз основа на тоа што гледаме.
    А директорката на СОС детско село не ја гледаш со бундите по инста. Тоа е разликата. И изворите на СОС распрашај се кои се, а кои се на Боки.
    Ти не ме сфаќаш што ти викам - ти да си на таа позиција нема да го работиш и тој тоа што го работи? Ќе го работиш зошто ти е работа.
    Дегутантен е неговиот начин. И како дојде до таму до каде што дојде и начинот на кој го брани образот на инситуцијата каде што се намести. Не би сакала да мешам политика, но заслужуваме се што ни се случува, бидејќи кој и да дојде, желен е тоа да го прави, такви сме како народ, очигледно.
    Не му е тоа приватен бизнис.
    И иронично е.
    Секоја позиција особено јавна, носи и одговорност и лице со која ја претставуваш.

На Antebellum, BabyStyle и JuLleE им се допаѓа ова.
  8. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Извини али ја не кажав колкава и е платата у цифри, тоа е веќе кршење на законот за банки и заштита на лични податоци, не ми нафрлај некаква вина. Како и да е ја барем тачно знам шо зборам, а и да ти кажам се фалела може не на фв пошо незнам немам такво нешо за да ја пратам ама у живо и те какви фалби, сигурно не и ѕирнав у етикетата.

Друго... како бе може се са ви смета се да не ви чини.. лее добро ај нека дое некој друг на место на Боки, можда истите пари што он ги фрла за бунда овој ќе ги потроши за храна на некој загрозен случај (ако се лажеме)... ама трн у очи ви е што тоа е Боки, после цела негова историја на естрадава, смешно е да ама зашо бе му брцате у џеб на човеков, он одамна е богат не од сеа, и порано носеше брендови само што сеа поише се рекламира со новиот имиџ...

На Alisa22 и wannaBeMomma им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.351
    Да де, кога доаѓаше да моли да му снимат песни гага, беше богат, да...
    Нема врска, како мислиш така.

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Што се карате. Може Боки купува облека од Шенки Версаче пошто самиот изјави дека често купува од Версаче исто како што отвори кафиќ во Мавровка па набрзо му го затворија.
    А од каде пари, па од Милано.
    А Милано чиста мафија.

На Bankarkata и antonelala им се допаѓа ова.
  11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Со оглед на тоа дека му стои Панамерата пред кафичот секој ден мислам дека си е назад во работа човекот, не зборете така. :lol:

12. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.668
    Допаѓања:
    29.441
    Аман со Боки и бундите, како не ви се досади едно те исто. Боки цел живот ги носи, од кај тоа дека сега наеднаш станал богат од крадени пари, глупости невидени. Неговите се богати, он си работи, ако може да си ги дозволи што ви пречи вас. Кога сака и може нека донира, тоа си е негова работа. Сите богати да донираа во државава, немаше да има толкава сиромаштија. Вие и за тој еден се фативте |(

На dayla, LollySky, macka5 и 10 други им се допаѓа ова.
  13. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.536
    Допаѓања:
    4.738
    Александра Јанева има нова песна.
    Ја слушав до пола, не ми се свиѓа. Ко да се напрега многу во спотот, со сила да биде секси.
    Претходните песни и беа далеку подобри од ова.

Ме потсеќа на ѓус од лемон:D:D

На mKdevojce му/ѝ се допаѓа ова.
  14. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.577
    03C3BD00-08B9-402C-852A-75659A2FE1F6.jpeg

На dayla, LollySky, macka5 и 15 други им се допаѓа ова.
  15. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    19.807
    На LollySky, Avokado, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    ^ Ова сериозно??? :headbang:(facepalm):o

На LollySky, Victorian, Avokado и 10 други им се допаѓа ова.
  17. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    1.256
    На antonelala и Antebellum им се допаѓа ова.
  18. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Зоки Фаци, ако не се лажам :wasntme: :rofl:

На Victorian, Antebellum, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  19. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    7.557
    Да,он е:D

20. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.808
    Допаѓања:
    99.170
    Ѕвездата е родена
    FB_IMG_1511480548355.jpg
    :puke:.
    Кој став, која усилена насмевка...саде заби и чело е станат.

На LollySky, SexiLy, butterfly6223 и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.