Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Затоа што ја изневеруваше со Руки-графитџиката и ја затрудне па за 6месеци се разведе со Леа и се прежени со Руки биФшиот на Леа,Фил. Од округот ми се некои од фациве. А Леа,една слика 1000зборови.
    Да Леа е албанка од оние со комплекси кои ги лечат комплексите со лажна повисока вредност која сами си ја придаваат.

Masnickaaa and Matotheja like this.
  2. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

3. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

И јас останав без зборови од интонацијата на назалниот француски со народно-пеачки примеси. Дајте бре Елена Велевска со бугарската песна Јовано Јованке цела Бг.ќе не гласа, и цело транвеститско лоби на кое таа по сите пластики по изглед изгледа дека припаѓа.:?:

4. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Деновиве случајно ја фатив емисијата на онаа Спенџарска во емисејата беше и манекенката од Елена лука....бидејќи читам дека дел од вас се движите во тие кругови, ај ве молам кажете и на Спенџарска кога ќе излезе во јавност во емисија треба косата да и биде измиена а не мрсна мрснааа да свети на тв.
    Бидете љубезни и пренесете и

Antebellum likes this.
  5. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

До мејк-ап артистот е верувај. :D

Asistentkа likes this.
  6. Antebellum

Antebellum Популарен член

И АМАН ВЕ МОЛАМ кажете и нека јаде дома пред да иде у емисија, глупо е да и течат лиги на национална телевизија! :( Не сме толку утепан народ, ајвар - ајвар.

Skorpija25 and oblace1 like this.
  7. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Само мене ли не ми е смешен "стенд-ап комичарот" Марјан Ѓорѓиевски ? :^)

8. Justicija

Justicija Форумски идол

Видеата на јутјуб му се смешни , ова со Жарко во Еден на еден е чисти промашај.

Баш сакав да напишам на темава за Марјан и Жарко и емисијата но не сакав да напињам :)
    Момците се трудат да испаднат смешни и на нивните "смешки" само тие двајца си се смеат ...
    Глупи ми се само мене или :wasntme:

9. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Дури жал ме фаќа кога ги слушам, се трудат ..

tranquila, Alisa22, Baby-bubu and 2 others like this.
  10. Troi

Troi Истакнат член

Жаре ми е ок, не е нешто којзнаешто, но се трпи некако. Ај, разбирам, 9 сезони, човекот веќе нема инспирација.

Марјан, тотално промашување. Смешкиве му се левел "замисли-замисли", замисли ова, замисли она. За замисли шега не треба да си стенд ап комичар, едноставно на Пајак да му ја дале улогата сто пати посмешен ќе беше.

И ај, кога веќе се зазборев за ова, Сара Мејс само мене ми е простичка или таква е?

11. Masnickaaa

Masnickaaa Популарен член

Хахах, леле и мене ми е таков впечатокот за Сара. Секогаш сака да биде во центар на внимание, се глупира, ме иритира. Се согласувам за Жаре и Маријан, не требаше воопшто да го земе во емисија.

12. Matotheja

Matotheja Популарен член

Мене па Димитар ме нервира на квизон... Не знам дали сценариото е такво, али ги вреѓа учесниците (кои повеќето се постари од него) у стил леле ова и баба ми го знае, а да го прашаш и него, сигурно не знае да одговори на пола од прашањата.

13. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Сара и Димитар баш си се погодени како пар....штом досега не се разведени, значи ќе тераат 100 години во брак :rofl:

Двајцата ми се арогантни и антипатични...Кога некој би ме прашал од какви машки бегаш, одговорот би бил типови ко Димитар.

Двајца остават впечаток како да сакаат да се во центар внимание, да докажат дека се најпаметни и најмодерни, а на останатите гледаат со презир.

Димитар си се зеза со учесниците... Додуша како не би се зезал кога еден учесник се мислеше дали Романија или Австрија е главен град на Германија :rofl:
    :whew:

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Муабетот за навреди на натпреварувачи, Димитар не го пратам, не ја гледам таа емисија, ама Лила вчера ама ме изнервира ццц
    Мажот на наптреварувачката беше покрупен човеков, и сега оваа му збори, СЕ ГЛЕДА тоа дека ти ја сакаш храната вака елегантно пополнет, што ти готви жената најчесто, и човекот па месо, и оваа уште 10 пати ааа се гледа тоа се гледа, мислам ко навиена :puke: На човекот дури непријатно му стана искрено, такви работи не доикуваат да се зборат, некогаш ич осет нема и вреѓа многу |(

galapce, sparklie, buba4e89 and 31 others like this.
  15. Justicija

Justicija Форумски идол

Колку ме иритираат такви ископлексирани женишта , што навредуваат на сметка на килажа демек ти дебел јас слаба :devil: Демек низ зезање , јас да бев на местото на човекот би и рекол : Добро можеби сум крупен , но имам висина , не сум 156 см :rofl::rofl::rofl:
    Лила пати од комплекс дека никој не ја ферма , и самата она свати дека и е поминат мандатот 8) Наследничка нејзина е Маријана .

galapce, dunika, Alisa22 and 12 others like this.
  16. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

А што е со бившата на Димитар, Симона анорексична ли е? На слики ја видов ко дух беше, или можеби до сликите е? Сеа нешо као лезбејка е или???
    А Сара Мејс неможе да биде дрска и арогантна зашо и за тоа треба да имаш стил и понашање, мене ми е ко безгласна буква, а Димитар можда е најантипатечен лик на екраните.. страшно ме иритира неговата појава!!!

Justicija, Asistentkа and elimkd like this.
  17. elimkd

elimkd Форумски идол

и мене ми е мешен, уште се чудам на публикана зошто не реагира, да сум меѓу нив мислам само јас ќе се смеам :D

18. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Па по Димитар и јас можеби би застранила по жени:rofl:.Имаше муабети дека Симона срцето му го скршила на Димитар,дека во депресија паднал кога му раскинала а заедно живееле и сакал да се ожени со неа. Затоа се ова со Сара му е исфорсирано и избрзано,ама ај ако им одговара нив така :?:.

19. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Која е па сега оваа?(facepalm)

Screenshot_2017-12-05-18-37-39.png

H.VAGA, calliope, galapce and 16 others like this.
  20. celineparis

celineparis Популарен член

Овој Димитар и мене ме нервира во квизот реално повеќето од прашањата не се од општа култура, а он се праи демек многу паметен пошто ги чита одговорите. Него да го стават како учесник нема да знае ни длабочина на Охридско езеро, ни главен град на Индија да погоди. Глуп е ко ќускија и одвратен како појава за гледање.

Thread Status:
Not open for further replies.