Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.431
    На Ана емисијата ја гледам заради гостите,а таа и не е така лоша,ама имам проблем со егоисти и егоцентрици цел живот,па така ми е и со неа во случајов.
    А веќе за стилот нејзин...искрено,само накитот кој го носи е прекрасен,се останато на неа ми делува парталаво,неуредно и нечисто...отсечни (е ајде де,какви се де,сама себе некако се разбирам) тонови не сакам.Колку што ми е тоа уметничко изразување низ облеката,толку и не ми е,а од друга страна ми е невкусно.

2. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
  3. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Ај он што не е како што треба ок,ама не ми е јасно како овие мажиштава околу него прифатија да бидат во спотот,единствено ако не ги собрал на геј-парада! :x

4. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    58
    Иванна :puke:
    Жарееееее ама не берберот :D тоа младото :P совршен створен за пред камераааа и нај респект за Тошеееееее!................и уште едно големо бљак за вулгарниот Слаткар :)

5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Ама сте лоши, ќе каже човек дека сака да се секса со Маленко и право 300 муабети извадивте за него :D

Точно е дека работи нешто дипломатија во Русија или тикви варени :lol: ?

Јас инаку си имам проблем со Били Ѕвер т.е. со неговата песна Кодом- неколку дена не ми излегува од глава, мислам ќе полудам веќе од неа :@

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Ана да, едно време беше онака разгалена девојка....Од кај знам?Се другарки блиски со братучетка ми.
    Меѓутоа е интелегентна, способна, успеа да се пробие на ТВ со свои сопствени емисии.Мене не ми е егоцентрик воопшто...А за облекувањето едноставно тоа е нејзин стил, тоа ја прави да е поинаква...од другите дотични шмизли на ТВ.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Барем да ги плаќаа убаво ќе беше... Во претходниот спот на дотичниов беше еден мој добар другар и скарана му бев кога дознав за тоа :D
    Абе брука жива е човеков еј... убаво заминал во Србија, гледам на српски пее веќе... ич нека не се враќа тука! :hai:

Еј... тепајте ме ако треба ама и мене Маленко ми е сексипилен! :inlove: Еднаш го видов во Охрид на плажа и одлично изгледаше, така гол... :lol: сеа дувнат си е во глаата али ... тоа е! :D

И кога има реприза од оваа емисијава со берберов??? не сум во тек со телевизииве ...

http://www.youtube.com/watch?v=NNU1MkZdULA

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Реприза од Жаре мислам утре дека има околу 11, 12 часот. Ама провери на страната на сител.

На PaLaVa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    мене ми остава доста добар впечаток Туна секогаш е топ и во стајлинг и во избор на песни и спотови знае типката да се носи со популарност и ете да рециме со нашава сцена каква и да е фура некој по западњачки стил ,и каролинчето наше битолско , на нерва мози да ми згазни само драган вучич , и секундарски менњам канал :envy:

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ааааа Аце наш ептен е секси :D И кога зборува ептен е секси.
    Еднаш отидов на плажа со мој (тогашен) дечко-мувач (ни сама не знам што ми беше) и со братучед му. Арно ама братучед му испадна пријател со Маленко и кога се видоа моравме да седнеме кај него. Овој мојов пукна од љубомора пошо не престанав да му се ѕверам на човекот :D :D :D
    Катастрофа :tmi:

На PaLaVa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    жени не се смеете но за мене мислам дека треба тука да го сместам но јавна фаци ми претставува д-р Жан Митрев и треба да се гордееме со него :)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.094
    За Жан Митрев мислам дека има коментирано поназад. За него имам само огромно почитување и длабока благодарност :) Му должам многу работи на тој човек, како што би рекла баба ми рацете да му се позлатат.

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029

баш така виножитке,денес прочитав еден негов весник здравствен код и толку е добар,по што приметив дека луѓето едностав но го обожаваат човеков :o

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.094
    Па кога спасил толку многу животи нормално е да го сакаат :) И премногу е фин и културен, навистина е човек на место.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  15. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    Д-р Жан Митрев му е кум на комшиите кај дечко ми во мало.....и луѓе кога ќе дојде нагости кај кумашините,нема со некој да не застане да не се поздраве,да не го посоветува,да не го упате,културен и образован е човекот....пријатен и за разговор,ствaрно човек на место....секоја чест!! :bow:

16. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Е така де, кажете дека и вие му го имате меракот, а не мене луда да ме вадат во темата кого би веслале, пардон, кого би сексале :D

17. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    сеси те подржувам и тебе и анннни за Д-р Жан ама и Сашко Кедев не е подолу на мојата листа од познати фаци кои заслужуваат почит и како што кажа анннни поклонување :bow: :bow: :bow:

18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    :D Анастасија, ма каков Жан Митрев, моје је срце још увек читаво, јас за Маленко зборев :!: :D

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029

абре сесилија,сесилија ме збуна начисто,коментираш после нашите коментари за Жан Митрев и мислев дека се однесува на него,нема врска и твојот не е лош ;) :rofl: :rofl:

п.с.расипан телефон сме,како глувиот и немиот :lol:

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Kaliopi.Igor

Kaliopi.Igor Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Видете ги Калиопи и Игорче колку се слаткиииииииии, ги обожавам има хемија меѓу нив, нека се земат, душички милииии,
    http://www.youtube.com/watch?v=M9mIB2bCEsI

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.