Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.223
    На Ана емисијата ја гледам заради гостите,а таа и не е така лоша,ама имам проблем со егоисти и егоцентрици цел живот,па така ми е и со неа во случајов.
    А веќе за стилот нејзин...искрено,само накитот кој го носи е прекрасен,се останато на неа ми делува парталаво,неуредно и нечисто...отсечни (е ајде де,какви се де,сама себе некако се разбирам) тонови не сакам.Колку што ми е тоа уметничко изразување низ облеката,толку и не ми е,а од друга страна ми е невкусно.

2. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
  3. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.606
    Ај он што не е како што треба ок,ама не ми е јасно како овие мажиштава околу него прифатија да бидат во спотот,единствено ако не ги собрал на геј-парада! :x

4. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    58
    Иванна :puke:
    Жарееееее ама не берберот :D тоа младото :P совршен створен за пред камераааа и нај респект за Тошеееееее!................и уште едно големо бљак за вулгарниот Слаткар :)

5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.284
    Ама сте лоши, ќе каже човек дека сака да се секса со Маленко и право 300 муабети извадивте за него :D

Точно е дека работи нешто дипломатија во Русија или тикви варени :lol: ?

Јас инаку си имам проблем со Били Ѕвер т.е. со неговата песна Кодом- неколку дена не ми излегува од глава, мислам ќе полудам веќе од неа :@

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Ана да, едно време беше онака разгалена девојка....Од кај знам?Се другарки блиски со братучетка ми.
    Меѓутоа е интелегентна, способна, успеа да се пробие на ТВ со свои сопствени емисии.Мене не ми е егоцентрик воопшто...А за облекувањето едноставно тоа е нејзин стил, тоа ја прави да е поинаква...од другите дотични шмизли на ТВ.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
    Барем да ги плаќаа убаво ќе беше... Во претходниот спот на дотичниов беше еден мој добар другар и скарана му бев кога дознав за тоа :D
    Абе брука жива е човеков еј... убаво заминал во Србија, гледам на српски пее веќе... ич нека не се враќа тука! :hai:

Еј... тепајте ме ако треба ама и мене Маленко ми е сексипилен! :inlove: Еднаш го видов во Охрид на плажа и одлично изгледаше, така гол... :lol: сеа дувнат си е во глаата али ... тоа е! :D

И кога има реприза од оваа емисијава со берберов??? не сум во тек со телевизииве ...

http://www.youtube.com/watch?v=NNU1MkZdULA

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.191
    Реприза од Жаре мислам утре дека има околу 11, 12 часот. Ама провери на страната на сител.

На PaLaVa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    мене ми остава доста добар впечаток Туна секогаш е топ и во стајлинг и во избор на песни и спотови знае типката да се носи со популарност и ете да рециме со нашава сцена каква и да е фура некој по западњачки стил ,и каролинчето наше битолско , на нерва мози да ми згазни само драган вучич , и секундарски менњам канал :envy:

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Ааааа Аце наш ептен е секси :D И кога зборува ептен е секси.
    Еднаш отидов на плажа со мој (тогашен) дечко-мувач (ни сама не знам што ми беше) и со братучед му. Арно ама братучед му испадна пријател со Маленко и кога се видоа моравме да седнеме кај него. Овој мојов пукна од љубомора пошо не престанав да му се ѕверам на човекот :D :D :D
    Катастрофа :tmi:

На PaLaVa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    жени не се смеете но за мене мислам дека треба тука да го сместам но јавна фаци ми претставува д-р Жан Митрев и треба да се гордееме со него :)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    За Жан Митрев мислам дека има коментирано поназад. За него имам само огромно почитување и длабока благодарност :) Му должам многу работи на тој човек, како што би рекла баба ми рацете да му се позлатат.

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030

баш така виножитке,денес прочитав еден негов весник здравствен код и толку е добар,по што приметив дека луѓето едностав но го обожаваат човеков :o

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    Па кога спасил толку многу животи нормално е да го сакаат :) И премногу е фин и културен, навистина е човек на место.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  15. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Д-р Жан Митрев му е кум на комшиите кај дечко ми во мало.....и луѓе кога ќе дојде нагости кај кумашините,нема со некој да не застане да не се поздраве,да не го посоветува,да не го упате,културен и образован е човекот....пријатен и за разговор,ствaрно човек на место....секоја чест!! :bow:

16. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.284
    Е така де, кажете дека и вие му го имате меракот, а не мене луда да ме вадат во темата кого би веслале, пардон, кого би сексале :D

17. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    сеси те подржувам и тебе и анннни за Д-р Жан ама и Сашко Кедев не е подолу на мојата листа од познати фаци кои заслужуваат почит и како што кажа анннни поклонување :bow: :bow: :bow:

18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.284
    :D Анастасија, ма каков Жан Митрев, моје је срце још увек читаво, јас за Маленко зборев :!: :D

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030

абре сесилија,сесилија ме збуна начисто,коментираш после нашите коментари за Жан Митрев и мислев дека се однесува на него,нема врска и твојот не е лош ;) :rofl: :rofl:

п.с.расипан телефон сме,како глувиот и немиот :lol:

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Kaliopi.Igor

Kaliopi.Igor Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Видете ги Калиопи и Игорче колку се слаткиииииииии, ги обожавам има хемија меѓу нив, нека се земат, душички милииии,
    http://www.youtube.com/watch?v=M9mIB2bCEsI

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.