Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    :rofl: Е и ова го немав видено.. :lol: Како и да е за мене Игор е премногу кул да биде со Калопи. Ја сакам и неа ама заедно со него баш не ми одат. ;)

2. Kaliopi.Igor

Kaliopi.Igor Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Мене ептен ми одговарааааааааааат, абе Калиопи ко ќе откачи откачва поќе и од Игор и Тони заедно...ама незнаев дека Игор можи да биди толку романтична душа, ко се гушкаше во Калиопи ми беа мнооооооооогу слатки ептен ми се еден за друг погледни сликата
    http://www.facebook.com/update_security ... 88&theater

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ И мене бе не ми се некако за заедно тие двајца. И не ми гледаат заљубени. Луѓево од една сцена кај што тој се потпрел на неа цел филм направија.

4. Kaliopi.Igor

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    За сите оние што не видеа, не слушнаа итн. Калиопи и Игорче низ зезање си признаааааааааа ЗА ВРСКАТА :D колку се убавиииииииииииииииииииииииииииии, денес го гледав оној Васил бившиот на Опи леле гревче е ко жена се понаша, во право се сите што велат...ужасен е типот, ИГОРЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И САМО ИГИ Е МАШ И ПОЛ, БАШ КАКО ЗА КАЛИОПИИИИИИИИИИИ ВО ВИСТИНСКА СМИСЛА НА ЗБОРОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=PzDi901X6i4

5. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Леллее, ти опседната си со нив двајца :^) И никот ти е со нивните имиња, а и членството на форумот ти е само за да пишуваш за нив. Точно е дека се прекрасен пар Калиопи и Игор, ама нема само за нив да пишуваме , нели? :)

6. Kaliopi.Igor

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Дааааааааааааааа :D срце сум кажииииии :) :) ти само поддржиме и јас ќе си седам мирна хехех ;) па дааааааа мн се убави заедно фала на коментарот да, да само заради тоа се рагистрирав тука ;) ;)

7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    хехее каде видовте љубов меѓу Игор и Калипои на клипов...со што покажаа такво нешто? Игор (како глумец) само влага во филм .... ауууу страшна работа :lol:
    и да не се разбереме погрешно - ги обожавам двајцата ама од пар се само дијаметрално спротивен пар

8. Kaliopi.Igor

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    хехее каде видовте љубов меѓу Игор и Калипои на клипов...со што покажаа такво нешто? Игор (како глумец) само влага во филм .... ауууу страшна работа :lol:
    и да не се разбереме погрешно - ги обожавам двајцата ама од пар се само дијаметрално спротивен пар[/quote]
    Чекај ти ме зезаш???Или вистина така мислиш, погледни колку се слатки само, Игор не влегва во филм туку едноставно се опушта на моментот, толку е искрено и мило, има хемија меѓу нив кефој се двајцата, тие не се лутат кога им велат во врска почнаа и сами да си признаваат, вие се лутите? Ај ке прајме муабет по 2/3 недели кога официјални ке си кажат дека се фатија!!! ;)

9. Kaliopi.Igor

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    А видете и на фб во групите за неа и за него цела Македонија ги поддржва, ке завршат заедно, слушајте ми го зборот!!! :inlove: :inlove: А оти сите зборват дека Васил-бившиот на Опи е педер???Да ви кажам и вистинаааааа ко го гледав на ТВ како шмизла ми беше типот со коси долги гласот цивкав ужжжааааааааааааааааааааааааааас :envy:

10. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Игор и Калиопи заедно? :o Па некако не ми иде тоа. И двајцата ги почитувам, башка Игор го обожавам, уметници се во вистинска смисла на збор ама како пар не ми одговараат некако. Сепак од нас не зависи дали ќе бидат тие заедно или не. Е па ај нек се угоде, вистина било или не!

11. aaaGIRLlove

aaaGIRLlove Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Збеснаа, збеснаа Калиопи и Игорче еден за друг...на Калиопи и треба ВИСТИНСКИ МАШ в кревет :* , а не шмизла како Васил, со женски карактеристики...бљак

12. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    ееееее за ова да,тој васил како василка е :D :D

13. aaaGIRLlove

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Озбилно брат, јас не вервав ко велеа дури не го видов, како женче Васил беше, со коси пораснати мавка со таја раката лелеееее одвратни ми се таквите машки, не е чудо што Калиопи е пресреќна по разводот...

14. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Во интервјуто што Игор го даде за А1 (во кое откри се за неговиот приватен живот), рече дека нема ништо со Калиопи дека се само пријатели.

15. Kaliopi.Igor

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Игор си ПРИЗНА дека се заљубува во Калиопи!!!Јас не разбрав или ти??? 3 пати го гледав интервјуто-последно прашање што му го постави Жаре на Игор беше како со идол и што со Калиопи-дали има жена во твојот живот...тој рече официјално не кажавме ништо ама ако погледнеш во мојот телефон ОД КОЈ МИ СЕ СИТЕ ПОВИЦИ И ПОРАКИ- КЕ ВИДИШ ДЕКА ИМА НЕ НЕШТО ТУКУ МНОГУ МЕЃУ НАС...НЕ ЗНАЕМЕ ШТО НИ СЕ СЛУЧУВА, КОМПЛИЦИРАНИ СМЕ И ДВАЈЦАТА АМА НАСКОРО КЕ ДОЗНАЕ ЦЕЛА ЈАВНОСТ А ТОГАШ И ТИ!!! И Жаре се насмеа совршен одговор му рече знаевме сите дека има нешто меѓу вас!!! Утре-недела 17 и 15 ке го има пак гледај и ке случниш дека си призна за врската!!!
    А и рече дека му треба точно некој што ке го гушка и милува!!!

16. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Калиoпи.Игор извини така ама GET A LIFE! :!: Oва најдобронамерно :tmi:

На butterfly.93 и MacaLove им се допаѓа ова.
  17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.094
    Стварно бе толку замарање еј. А за кого? Мене баш ми е гајле дали биле заедно, дали се е*еле или биле другари или штотијазнам |(

На Monna.Monna, FortuneTeller.xD и Sunshine555 им се допаѓа ова.
  18. aaaGIRLlove

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
  19. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    хах јас игор не ни го сметам за некоја sвезда. :lol: Mногу ме нервира всушност за талентирани пејачи и пејачки ги има ама глупаво ми е што се копираат се истиот ритам на песните се некое горилиште земаат, на компјутер песните и ете ти хит бе не знаеше. :fubar: Hе е ни чудно што американската естрада е најпопуларна во целиот свет толку различни стилови и типови на музика,а овде кај што ништо. :tmi:

20. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Калиопи.Игор се регистрираше на форумов само за за Калиопи и Игор да пишуваш :?:
    Јас искрено не ја гледав емисијата, мајка ми ја гледаше и ми кажа дека Игор изјавил дека сеуште ништо нема, дека се само пријатели :) Сигурно не ме лаже ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.