Македонски манекенки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Angelche, 1 ноември 2010.

1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Првпат слушам за оваа девојка преубава е, сега гледам слики и нејзини учества на модни ревии, како толку малку се пишува за ова девојче?
    БРАВО, мојот нов фаворит. :)

На dryad, julie77, senza.parole и 7 други им се допаѓа ова.
  2. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.196
  3. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Елена Трајановска, и тело и фаца. Секоја чест што постигнала толку само со 15 години. Да и се множат успесите.

Новата Мис Македонија, за никаде. А гледав и по сликите кои биле кандидатки, па си имаше поубави. Но во Македонија има 500 пати поубави девојки од овие кандидаткиве.
    А дали некој знаеше дека се бира Мис на Македонија, воопшто? Како гром од ведро небо излезе мисицава :D

4. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.740
    Допаѓања:
    6.736

Инаку девојчево се вика Кристина Крстевска и работи во модното студио Црнокрак. Мислам дека имаше 16 години и ја имаше во еден број на Теа Модерна. Висока е, слабичка, фацата не и ја харесвам нешто посебно ама онака океј е за манекенка. Ја знае некој? Некои мислења за неа? :)

5. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    А од кај пак тоа дека манекенките мора да бидат убави? Какви се грдотии сум видела по пистите пу пу... ама битно имат тело а ла лижавче. |( Само голема глава и скелет. Скоро сите се такви.

За да бидеш манекенка, треба да имаш лице што лесно се трансформира! А за мене такви се Елена Трајановска, Катерина Ивановска и Маја Сашек ( е оваа ми е најубава!).

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    :o што нога ќе беше ова, поголема од мене целата :D

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    610
    Ти делува дека има 22-23 кога ја гледаш облечена ко за на писта и со тони шминка..да ја видиш надвор во патиче и дуксер ќе видиш какво девојченце е всушност! ;) јас се уверив во тоа..иначе уште пред некое време на темава јас веќе се изјаснив за Елена(доста страни наназад) дека ми е баш за манекенка,ама некако никој не забележа дека ја споменав..имаат њух овие италијанциве за манекенска лепота! Елена го има токму тоа според мене..и посакувам успех у секој случај времето е пред неа! ;)

На Bunny05 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.247
    Допаѓања:
    81.810

Кристина мислам дека ми е врсничка (можеби грешам, не сум сигурна), ама тврдам дека девојчево е преубаво, симпатична е и без шминка, имам налетано на неа онака као случајно, да речеме.
    Некако чудна ми е, нозете ко предолги да и' се - метро и охохо, ама права нога - праз, алал да и' e.
    Инаку, после Катеринчето, оваа Елена Трајановска дефинитивно е една од моите нови фаворитки - само погледнете какви очи има - немам коментар. :x
    Се кладиме дека за некои 7-8 години, ако не и порано ќе ја стигне, или надмине и Катето? :D
    А оваа Накова/ска, уатевр, не ми е по вкус - апла српско-бугарска девојчица, не знам и без шминка пак си го има оној елементот ''градска фуфа'', а тоа го едначам со вештачко, вештачко и вештачко - изразени очи, надградби до под половини, пет декарски усни.... сепак мое мислење е, дека манекенка/фотомодел/топ-модел треба да изгледа природно, ама баш природно, додека оваа нит со шминка нит без неа не ми изгледа на таква. :^)

На EVA19 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Кики мене лично ми е преубава, значи баш има прекрасно и несекојдневно лице, и како што и претходно кажаа лесно се трансформира.
    Го прочитав муабетот за креветите и успехот на Кики, па оние кои мислат дека преку скокање од кревет во кревет ја направила кариерата слободно и тие нека се обидат па да видиме до каде ќе стигнат.

Ана Калачовска ми е исто така прекрасна, значи има несекојдневен и впечатлив лик, ја познавам и лично и е баш кротка и мила, а во живо е уште по прекрасна можеби мене ми беше зошто навистина има интересна и некоја посебна убавина.

Малава Елена ми убаво ми делува, и секоја и чест за досегашниот успех.

А оваа Александрава, дај луѓе молим ви се ако оваа е убава и привлечна, тогаш јас сум...ај ќе баталам, мислам јас онаа сликана каде е без шминка ја гледав 15 минути за да препознаам дали е 100% таа зошто сепак многу нагло ми дојде.
    Ниту е убава, ниту пак нешто посебно згодна. Низ Скопјево ќе сретнеш уште илјада позгодни и посимпатични цури кои не се пласнале со Родич само да му каже на Мики да им даде една титула.
    Мислам девојкава плаче и моли за медиумска пажња, а ние тука со неа се занимаваме.
    А она за машките, дај Плавуша не земај толку при срце, па од 10 машки, 8 со неа не би биле ни под разно, 1 би ја искористил за секс, а 1 би бил доволно плиток во тиквата за оваа да му биде секси и привлечна.

На Bunny05, mims-89 и Mistery им се допаѓа ова.
  10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.740
    Допаѓања:
    6.736

За Кики знам дека е втора година, во исто средно учиме и од иста населба сме. Има многу интересен и убав начин на облекување, секако дома си врие од марки :) а за убава, па да, онака слатка е ама чудна фацка ми има, ништо посебно. А за ногава, ау да, просто и се чудам. :o Само имам забележано од многу деца што ги знам дека не ја сакаат баш, со она што го има постигнато не е дигната ама малку си е глупичка. И прави некои работи што не се баш долични за девојчиња на нејзина возраст, ама ајде сега да не мешам баби со жаби. :)

11. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    елена трајановск е ТОП...нема муабет овде друг што да се прави а не ми се верва дека имаа 15 година БРАВО СЕКОЈА ЧЕСТ за чупето...има многу правилно лице и телото му е топ ако за мој вкус е многу слаба ама сепак како модел па и манакенка шо и да немам коментар,и немојте да хејтате оти стварно е врв..[​IMG]

12. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.126
    Александра Накова ако оваа е манекенка/модел јас незнам што може да бидам лол :x
    еее сега за playboy заjачица можеби ја бива ! :D

13. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Meне ептен симпатична ми е Ангела Горгиева. Девојчето има само 15 години. Минатата година беше избрана за Мис Крема, додека оваа година знам дека беше за Кина повторно на некој си избор за убавина.Мислам избор за најдобар модел беше. Има учествувано на повеќе ревии. Ептен ми е симпатична , има остри црти на лицето и е ептен фотогенична.

Прикачени фајлови:

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Симпатична е ама не е за манекенка. Онака, најпросечно девојче е. Мислам за мене манекенка треба да е висока, слаба и слабо лице, а оваа има полничко лице, така и најпросечно тело, мислам не е слаба како Елена Трајановска да речеме дури за манекенка и пополнета си е. Оваа можеби за модел, ама за манекенка не.

А и да. Стварно ми е глупо ко ќе видам некоја со обетки во вода, макар и за фотосесија. Мислам за насловната на Крема.

На Trendafilka, Asterion, Rose96 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Факт е дека и на сликава има три кила пудра али ај....дека е згодна- згодна е. И мене вака повеќе ми се свиѓа- отколку кога се шминка како да е штотуку дојдена од снимање на некој спот за Планет Пејнер продукција.
    И да, не можете да ги споредувате девојките од ВС и од ФТВ со Александра Накова, Слаѓана Цветковска итн итн. Јас не знам дали воопшто на некого му е јасно дека ФТВ, ВС и сите други модни куќи во светот работат според стандарди, од кои ние сме милион години далеку. Дали знаете дека за да биде една манекенка дел од шоуто на ВС, треба да има определен сооднос на нозете и рацете, па извинете ама богами и реткост е и вештина да одржуваш такво тело.

Елена Трајановска хм. Искрено, прв пат ја гледам девојкава и морам да кажам дека ми се допаѓа како изгледа. Има пропорции и црти за модел. Едноставно речено- има потенцијал и тоа огромен. Се надевам дека ќе има успешна кариера, по светскиве модни писти. МИ СЕ ДОПАЃА МНОГУ!

16. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Елена Трајановска, човече, подобра ми е и од Кики!!!
    Не знам за телото, ама лицево на девојчево е три пати повпечатливо. Искрено, мислам дека на малава и се пишува уште подобра кариера.

Ова девојчево погоре, Ангела, како што си кажа Плавуша, просечна убавина има. Овие црти на лицето се типични кај нас, секое второ девојче ги има. Така да, натинг спешл.

На julie77, la-chicka, senza.parole и 3 други им се допаѓа ова.
  17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Епа со дел од фотографии Катето ја има на Викторија Сикрет официјалната страна.
    Браво девојко убаво изгледаш меѓу останативе лепотици :clap:

http://www.victoriassecret.com/ss/Satel ... vsdWrapper

А еве ја и на една кампања од пред недела дена ;)
    Peek & Cloppenburg - Fall/Winter 2011

А еве дел од филмот

На A-j-a, PinkPanterka и Magnolija им се допаѓа ова.
  18. AylaDs

AylaDs Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    си се смејам самата на себе и си велам некој ден и јас ќее бидам како нив...хахаха..знам дека тоа никогаш нема да се случи но сепак имам голема надеж.а и без тоа..сеуште сум мала...а никој не знае што ми носи иднината :fubar:

19. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Девојчево до неа се вика Ивана, мене ми е многу интересен лик. Не знам дали е манекенка или модел, нема баш некоја висина и каде каде е пообична (ако може да се каже така) во споредба со Елена до неа но што знам... Интересна е. Малце ми е погруба (не грда :!: ) туку не ми е нежничка како повеќето манекенки и баш затоа ми е некако впечатлива.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  20. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Александра Накова е многу, навистина многу згодна, но барем мене на лик не ми е убава, ама ич. Нема нежност, женственост ни префинетост во изразот на лицето, се` е пренагласено и уште толку со тони шминка истакнато. За тело ич збор нема.