Македонски манекенки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Angelche, 1 ноември 2010.

1. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155
    Кои македонски манекенки?Оние во црнокрак со манијакот мики,што ги форсираат во секоја емисија и се здрвени и за ништо не ги бива?Според мене немаме многу убави манекенки.Најубава ми е Катарина,браво за девојката за нејзиниот успех и посакувам се најдобро,прекрасна е.

Прикачени фајлови:

2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Елена Трајановска ми е прекрасна, гледајќи ја на сликите никогаш немаше да помислам дека има само толку години без да прочитам, и предвидувам, т.е ако продолжи како што тргнала ја чека блескава кариера сигурна сум. Катето и Елена ми се топ 2 наши манекенки сега засега што заслужуваат да го носат зборов . Кате за амбасадор ! :) Од постарите искрено не ги знам многу, ама дефинитивно и порано биле убави, сега секој станува модел и "манекенка" ако тато има повеќе одвишок парички за фрлање .
    Ко ќе ги видиш на ревија(не знам од кое модно студио беа тие што се појавуваа кај Драган Вучич во емисија ги имам начекано) целулит им се тресе, изгледаат скоро исто како и просечна девојка што ќе ја сретнеш на улица, на улица дури има и поубави од тие што шетаат таму по купаќи костими во емисијата.

3. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    6.793
    Lux навистина оваа Елена Трајановска има интересно фацуле , јас не ја знаев порано ама еве да ја имало и неа :)
    Јас лично мислам дека на Анџела Бошеска и следува добра кариера , девојката е премногу згодна , има некоја шмекерска фаца..Освен тоа што е манекенка ја има и во еден спот од Димитар Андоновски .. Е тука е совршена :wasntme:
    Што да кажам повеќе за неа , само пофални зборови :)
    Еве го и спотот :)
    http://www.youtube.com/watch?v=UiZkr9ESeFc

Прикачени фајлови:

4. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Како најубави Македонски манекенки дефинитивно би ги издовила:

Драгана Чуприна

Катерина Ивановска

Марија Андоновска

Постарите македонски манекненки не ги знам,така да неможам да коментирам за нив :)

5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Слика за гордост 8)

Ако некој го интересира како изгледа Катарина во каталогот за Викторија Сикрет повелете :)

Плус уште неколку официјални слики од неа на страната на Викторија Сикрет
    Да не ја фалам ама повеќето нови сликици од гаќички се со Катарина, на секоја страничка ја има ако проверувате по Shop by Style :)
    http://www.victoriassecret.com/panties

На A-j-a и mims-89 им се допаѓа ова.
  6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Кики е премногу исфотошопирана за мој вкус. Ама премногу!
    Што се вика, некој да ја види на улица нема да ја препознае. Како од восок ја направиле. Цртите и ги изреметиле!!!
    А добив и потврда дека градите кај сликите со долен веш и се додавани.
    За тоа разбирам, ама немало потреба и лицето толку да и го прават. :|

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  7. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    ^Навистина, која разлика во градите

8. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.053
    Допаѓања:
    1.102
    Mоментално Mаријана Cтанојковска ми е една од најубавите... Tука ке ги додадам и Mарија Aндоновска, Mаја Сашек...

Kатарина Ивановска си ги има сите потребни пропорции, меѓутоа мене лично не ме воодушевува, нема харизма воопшто

Cара Леши... не знам како може да се нарече манекенка

Бојана Васиќ... како кобила е во фацата

9. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Новава Мисс Македонија ни е ужасна!
    Да има убаво тело, тука не можам да и најдам замерка. Но под 3 тонската пудра се наоѓаат лузни од акни, а и целата е пегава. Па зошто не се сликала без пудра бе ?!
    (да не бидам погрешно сватена, не викам дека е грда оти има пеги (да не се навреди некоја девојка), она си е така Грда, фаца лом, мала фацичка а скоро цело лице и го покриваат шишките. и ме нанервира што се покрила толку многу со пудра бе.)

^ можеби сте ја виделе во емисијата на Драган Вучиќ летово што беше..

10. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Извинете ми на реч ал се гледате вие какви сте?
    Пријавете се бе на избори, одете на кастинзи бидете манекенки.
    Коњ, кобила, ружна, ставала многу пудра (а јас не сум видела некоја обична девојка на Фб да стави слика без пудра :^), пегава била, носорог, бут огромен, преслаба, трета убава на слики а у живо не, одвратна била, арогантна била, ова она.
    Многу лепотици фемински тука има очигледно или дека Лима, Абросио, Иман и тако даље се од странство па затоа се убави, а тоа што е домашно е грдо.

Сликиве од Катарина што ги наоѓам се од италијански форум од тема само за неа, 50сетина страни се испишани и ниеден лош збор. Ние за сите наши македонски манекенки тема имаме и повеќето мислења се критики и навреди. Алал да ни е.
    Има девојки кои немаат благе везе а ни основни критериуми за манекенки, ама има убави просечни девојчиња македончиња. Не знам каква вонсериска убавина се очекува од македонскиве девојки. А сигурно се очекува и нежна да е, реална, културна, а ако е убава и се смешка ондак е и глупа и не знае за квантна физика леле срамови. Ниедна девојка не е совршена и нема потреба од навреди на просечно убави девојки.
    Подобро е да не напишеш пост него да навредуваш некој кој го имаш видено само на една слика.
    Или напишете критика која е со аргументи.

На A-j-a, mims-89 и Mistery им се допаѓа ова.
  11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    A која е Мисс на Македонија за оваа година?? :) Ја немам видено
    е сега да бидам искрена, не дека лечам комлекси, или дека наоѓам мани ама ланската што не беше убава не беше
    онаа Стефи Борсова
    :)
    Кај што не беше убава, па и 2 збора на англиски не можеше да сврти, и на јутуб какви коментари оставаше, јас лично читав и се газев од смеење!
    Не е битна само убавината кога праќаме некој на Мисс, туку и паметот, можела малце да се спреми, да поднаучи англиски, тоа си е мое мислење ;)

12. mona.liza

mona.liza Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    47
    Апсолутнооооо така еееееее. Не е само убавина да се има бре,држава и народ претставуваат.Што ќе каже светот за нас ако сите како оваа МИС зборуваат во нејзината држава тешко на државата.Искрено без навреди ни убавина ни памет,не само кај Стефанија Борсова туку ете и кај овогодинешната Мис.Преубави и презгодни девојки имаме низ Македонија,вистински убавици и достојни да ја претставуваат државата а што навистина се случува на и со овие избори на убавина овдека ќе оставам простор самите да размислете ....... Мислам премногу очигледно е де,нели?

13. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    4.701

маја сашек се трансформира? погледни убаво по сликите...а елена е симпатична само ако не научи да позира брзо ќе биде заборавена, ако го погледнете букот на страната на агенцијата ќе видите дека лицето и е исто на сите фотографии.
    и јас истото си го помислив за елена не изгледа зз 15 :)
    него ме интересира дали некој знае што направи на модната недела? имала ревии, кои, колку, како и оди? нема никакво инфо по весниците...

14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  15. antonelala

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    4.701
    катарина се трансформира, не маја. јас на сликиве не гледам некоја трансформација.

16. antonelala

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    4.701
    мислев поише на ваква трансформација :)

Прикачени фајлови:

17. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Трансформацијата е во емоциите преку лицето и доловување на момент, чувства, а не количнината на шминка и менување на боја на коса или леќи
    Инаку за Катето не оспорувам дека е профи

18. antonelala

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    4.701
    баш така! а маја нема некоја промена на лицето, како и елена, можеби затоа нема учествувано на ниедна модна недела и работи реклами за коса каде што се што треба е прекрасна насмевка.

19. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Јас штотуку ги видов сликите од новата фотосесија на Катарина за Викторија Сикрет и морам да кажам дека ептен ми е чудна во ликот.
    Што и се случува со носот? :^)

20. rebeca

rebeca Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    30
    Носот малку и забегал ........во лево............