Честито нека и е.Навистина постигна преголем успех.Јас се радувам за успехот на сите Македонци во странство па така и за Катето.
Да ја размрдаме малку темата.Мене ми е многу убава струмичанката Радмила а и згодничка е,не претставуваше на Miss Globe International 2011.Мислам дека и претстои добра кариера.
Браво за Кики Баш ми е мило, искрено! Каква и да е по карактер, не ме интересира, својата работа си ја врши одлично и не преставува достоинствено! До сега не сум чула за неа ников скандал. Тоа е за пофалба
Мило ми е за Катето, македонче толку успешно, браво, браво! Елена Трајановска, нова е, но доста успешна на ревии во Милано... За нејзини години е совршена. Спојлер
^^ Секоја чест на девојчето, а има само 15-16 год, не сум сигурна. А секако, да не ги заборавам и моите сограѓанки Марија и Душица Андоновски. Совршенство
Катарина Ивановска дефинитивно најубава е другиве се сите коска и кожа за ништо не ги бива ко конзерва
Катарина Ивановска ама воопшто не ме бендисува а па посебно оваа што не претставуваше на мисс на светот незнам како се викаше но сепак за ништо не вредеше девојкава.Инаку како модели ме бендисуваат Бојана Васиќ,Драгана Чуприна,Маријана Станојковска.Има преубави девојки во нашава држава но сепак нема услови за работа.Работата како манекенка кај нас е да одиш само на ревии,презентации,и избори.
не знам дали има тема за нашите манекени, но го имаме првиот кој што е веке во милано, андреј клинЧаров да ни се множат баш си фина со комплиментиве, можеше само да пишеш не ми се допаѓаат
Не е ангел, соработник е, има огромна разлика од едно до друго Мене само не ми е јасно од кај нашиве весници ја извадија веста дека Катарина има нов договор со Викторија Сикрет. Сите го имаа овој текст и овие слики. http://tocka.com.mk/index16.php?ID=58530 А сликите се всушност од друга фирма т.е на Pain De Sucre на која Катарина е ново заштитно лице, не на ВС. Се е ко извадено од контекст. Да Катарина има договор за соработка уште од пред неколку месеци, а известување за нов договор освен на нашиве весници нигде на интернет нема да прочитате. Како може странскиве медиуми за првиот договор да известат, а за овој само нашиве и притоа ставаат фотографии кои се друга фирма. Ах бре новинари... Инаку Катарина е заштитно лице повторно и за оваа година на англиската фирма Next. http://www.next.co.uk/women/new-in#LID=01_03_01_01
За жал Накова својот капацитет може да го користи само во нискубуџетни спотчиња и плеј бој, не е стварта во убавината него во подготвеноста и амбицијата професионално да се занимаваш со манекенство, да бараш излез надвор во сериозните модни агенции, а не да се сликаш гола за списанијава наши. Се бара природно лице со пропорции кои можат да се трансформираат со шминка, а не секој има такво лице.
се буните немало мажи а кога го спомна нашиот прв манекен во милано ништо нема да се каже јас пак ќe ставам слики од него....од сајтот на модната агенција http://www.urbanmanagement.it/Models/2- ... J%20k.html
^Дај боже да оди во ВИП преживеан, ке биде интересно кога светот ке има прилика да ја види без шминка.
^^ Да вистина таа ќе биде учесник во Vip survivor и Жаре Бербер баш сакам да видам како ќе се снајдат во такви услови
Љуби је тетка Не дека е мое ама преубава е! Се надевам ке успее... Од најновиот број на списанието Unique: