Жртва? Зошто да е жртва, ниту била силувана ниту па нешто и правеле против нејзина волја. Самата си се проституира за пари. Ти мислиш за жртва на јавноста, можеби има и тука некоја политика не викам не, и ја викам да се откријат сите, ама зошто да не се прикаже бар една ако веќе се дигна галама околу ова? Ја сигурно не очекував листа манекенки со име, презиме и фотографија. Еве вака за примерче доволно е Сите сакаме да ги разоткријат сите, не само една, ама ете ако веќе е една подобро отколку ниедна. Сама си е крива што западнала во тие води, и што е ситна боранија па она ќе го јаде на крај. И не е жртва, никако.
Овие барем на страна. На Накова на пример не и смета, си се проституира и во Мк. Барем такви муабети кружат за неа...
фрката е да се декларираа како' деловна придружба' , никој немаше да им замери, ама тие сакаат да бидат 'манекенки'.т.е велат дека таа им е професијата Hе сите манекенки се вакви, ама поради ваквите, во ист кош паѓаат...
Муабетот ми беше дека си нашле жртвено јагне за да прават емисии кои демек треба да привлечат внимание и да бидат гледани...Не ми е оваа позната и сеедно ми е дали се проституира или не, но да дознаам пример за некоја која колку толку има некакво име овде, тогаш би било барем малку поинтересно...Вака, сеедно е а се крева галама...
Овие се, само жртви НЕ! Инаку немаат за што више муабети да вртат, па да пополнат место во емисија, мислам троторар, бекстејџ, ексклузиви, исто срање, нискобуџетни емисии, на кои не треба многу, многу да им се придава внимание. Не дека ми е гајле, мене или на многу од нас, за Накова,Слаѓана, или некоја трета нискобуџетна типка, ама народот тоа најмногу чита и се интересира за вакви работи, таква ни е висината, жална Кој се такви, се знае за нив , дал јавно, дал тајно, нема голема разлика. Можеви една позитивна причина, да се пазат маживе од вакви, фина, фина оп северина, се прават многу фини а на страна раструр прават, и после ќе најдат некој кој во раце ќе ги држи. Меките и убавите крушки свињите ги јадат.
Кога веќе за Слаѓана се збори http://sr-rs.facebook.com/notes/mak-sca ... 3243680896 еве ви нејзино интервју во врска со работата нејзина
^ Штом го прочитав почетокот на првата реченица од интервјуто „топ моделот Слаѓана Цветковска...“ а јас првпат во животот ја гледам девојкава, обична манекенка каков топ модел човече, ми стана јасно. Инаку да де да, така одат тие работи.
Со кое право само така објавуваат слики, па и уште име(ако го обајвиле)? Боже Господе, кога секој ќе почне да си ја гледа својата работа И добро, се проституирала, ја плаќаат, ни прва, ни последна, ниту шеикот, ниту емирот ми е маж, па сега да паѓам во несвест. За оваа работа со години се знае, божем само македонските манекенки таму се такви. Ама тоа е, кога немаме добри новинари и водители, со вакви вести ќе привлекуваат внимание...
да де, еве од тука испопаѓавме во несвест kafe-muabeti/makedonskite-javni-faci-t2446/80.html jас не ја видов емисијата, ама си стојам до своето, немаат право таквите да се декларираат како манекенки бидејќи знаеме што е манекенство
Добро на кол ги набивте девојките. И зошто мислите дека ако некои wanna be новинари од Македонија ги "разоткриле" во својата работа, девојките нема повеќе да бидат спонзорирани од господа со длабок џеб? Доколку ова не го прават присилно, немам против нив ништо. Ни први-ни последни. И нареден пат кога ќе излезeте во град свртете се околу вас, сигурно ќе најдете минимум 10 девојки од овој тип
Дејан има добра смисла за хумор. Што се однесува до нашиве манекени, не знам зошто толкава фама се крена, кога оваа тема е стара речиси колку мене. Општо познато беше прво за Натали, а колку девојчиња го следеле нејзиниот пример, не се брои. Не ме занима што прават со нивните животи, ама баш. Секој се снаоѓа во животов како знае и умее. Единствено се слагам со Лудото, дека се самопрогласени манкенки. Се знае што работат манекенките, а што придружничките, а од едното до другото има 7 реки и 7 планини. И простете ми, ама нашиве самопрогласени манекенки се така грдички, ај просчени да речеме, што факт е дека доколку не заработат на ваков начин, преку професионални ангажмани сигурно нема. Се бројат на прсти манкенките кај нас. А манекенството како професија скоро и не постои.
Да ја освежиме малце темава. Кате повторно ,,напаѓа,, овој пат во костими за капење од брендот J Crew. Мислам дека и ја ги засакав едноделните костими http://tocka.com.mk/3/60534/nasata-najp ... -za-j-crew
^ Преубава ни е Кате, ако не од наредната тогаш барем за 2 години очекувам да ја видам во шоуто на Викторијас сикрет. Реално да гледаме многу поубава е од 70% од ангелите, а има и тело.