Преубава девојка,штета што така трагично заврши.. А за Маја Сашек,не знам што толку исцепидлачивте,ваму била една недела,од онаму ја вратиле.Девојката е прекрасна и релативно успешна.Не искокнува од фрижидер да не труе колку успеала.Сега не,не е Катарина,ама не верувам ни дека критичарките се..
во право си....ама критичарките не се манекенки, а она....демек е јас ја обожавам, ми е најшармантна од сите наши манекенки. ама дека не поднесувам како се фалат еј работев во париз, а во париз била еднаш не добила рабопта и се вратила....не иде, нели? боље ќути си и фали се со тоа стварно што си направила, а кај маја има, не дека нема.
Браво за Елена!!! Мислам дека после Мартина имаме нова девојка која што ќе ги исвојува пистите (веќе се изјаснив дека не сум обожавателка на Кики а плус таа сега освојува комерцијални каталози и долен веш) http://fashionel.mk/moda/aktuel/nashata-elena-trajanovska-na-revija-na-kelvin-klajn
Не е 21, постара е Билјана. Мислам дека е околу 23-24. Многу ја извештачиле со таа шминка, поприроден изглед повеќе и` прилега, мене тогаш ми е посимпатична и ме потсеќа на Покахонтас.
убава е, али вакви да не речам просечни девојки има многу .. нема нешто карактеристично што како манекенка ми ја прави интересна...
Поубави се и двете без шминка, само мене малце слабички ми стојат и во телото не ми се нешто посебно. Инаку Мартина мислам дека е ниска, а ни Илариа не е нешто висока,така да незнам колку би се нарекле манекенки ама кај нас во Мaкедонијава се проаѓа.Како и да е симпатични се и доста млади, висината не е битна исто како што не е битна висината на пример на Cheryl Cole