на Емилија, Јана и Христијан не им е местото во идол... треба што побрзо да летаат... нека си се пријават на некоe детско фестивалче.. Мики & Ивица најдобри
Огромна штета за Бети, али знаев дека ке испадне кога би се бирало мегу неа и Христијан. Инаку или Виктор или Христијан некој од нив ке биде идол според мене најмногу гласови имаат од публиката, а реално Виктор поседува се и глас, и убавина и шарм СЕ што треба да има македонскиот музички идол
Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван Иван-најдобрите коментари ги доби од жирито, најубав глас,има се што е потребно за да биде македонски идол едноставно кажано НАЈДОБАР Е!!!
мои фаворити ми се Билјана, Мики, Нико, Иван и Јана. :up: а наместо Бети требаше да испадне Јулијана која се дереше ко ненормална, Емилија,Христијан и Ивица. но тоа е.
Машките сите ми се допаѓаат како пејат, сите имат вокални способности, само Христијан ми е многу лигав, а Нико малце повеќе се занесува изгледа затоа што е свесен каков глас има. Од девојките најмногу ми се допаѓаше Кате што испадна претходната недела. Се на се, најомилени ми се Иван Раденов и Мики. Мики како испеа вчера wooow феноменално!
Ова е катастрофа невидена !!!!! Толку ѓи утнаа песните, тоа е чудо значи ....песниве на жива свирка некаде некоја локална група да ѓи пее, ќе ѓи направи 10 пати подобро !!!! Дали личи на идол ова !!!! Особено во завршните фази дали треба да има вакви ФАЛШОВИ!!???....ноу комент...еден си мислиш на моменти ќе ќења, друг си мисли дека е џастин, трет си мисли дека е стивен тајлер....катастрофа или тако звано - резил !!!!! браво за тие што ѓи одбираат и гласаат....
Испаѓањето на Бети е моето второ разочарување од Идол. Покрај тие тешки фалшови си мислив дека е сигурно имуна на испаѓање... Еееее македонска работа... Само девојки гласаат затоа сега сите девојки ќе испопаѓаат како круши, вределе или не вределе. :/ Иван, Мики и Биле........
Oргиналот е од Tina Tarner ama Joss Stone поубаво ми ја пее http://www.youtube.com/watch?v=TBH8o8XXnVM
Срцка е уште да не се занесува толку многу ќе биди подобро а иначе и фаца и глас и се што е потребно има тој Билјана и Мики заслужуваат да одат во финале еден од нив според мене треба да победи
истото го мислам и јас мада овој последен концерт не се занесуваше а за билјана и мики немам зборови знаци мики билјана и виктор прави идоли се
Oбетката и ја даде на првата аудиција бидејќи многу и се допадна, а сега треба да ја заслужи и втората