Хаха и јас слушнав, Бети поздрав од фемина, знаеме дека ќе прочиташ хахаха (барем за неа имаме само добри коментари пишувано )
Реинбоу сега кажаа Ај еден поздрав од целиот колектив на Фемина до сите кандидати на Македонскиот Музички Идол . УРАААА !!!
Девојки пуштете А1 Ексклузив два пати го спомнаа форумов и Бети ја кажа странава, фемина.мк ахх колку сме познати, им ги читала нашиве коментари на идолите секоја вечер Голем поздрав до Бети ако го прочита ова и до Марија Лозаноска што беше во придружба со Бетка, Хаа сте ме претркале, познати сме , познати тралала, на ТВ не спомнаа, поубава реклама можеше да има ?
Е не е фер, не слушнав... Ај ваљда ќе го стават на страната на а1 интервјуто треба да си пазиме што пишуваме, м?
кој дечковци бреее ејјјј, кај тераш, фановите твои уште со барбики си играат алооо ЕДИТ што кажаа на експлузив, не видов јас!?
Сега на реклами кажаа идол срце 1390 денари плус 2 влезници/карти за гала вечер, епа ако една карта е 500 со перничето повеќе се исплаќа, а секој што ќе порачал ќе можел да добие автограм и слика со некој од идолите .
Леле мн ми сецка а баш ме интересира што зборува Бети... Што кажа за Лаура и профајл пикчрс ?? (ама го напишав) хаха Зошто не збореле со Кристијан ?
Јас ништо не разбирам. Кој е Денис и зошто оваа се карала со Кристијан И што кажа за коментарите на форумов?
Znaci site 11 sto se ostanati se dobri... nekoi od niv imaat prekrasen glas... No Viktor poseduva se... Zatoa spored mene toj e Makedonski idol... Prekrasen e.... I ubavo kaza Beti Viktor si e takov prirodno ne se ligavi toj e takov )) sloboden, otvoren... [mod-kirilica:8av33np2][/mod-kirilica:8av33np2]
Ииииии, абе на Есклузив не имаше! Ја видов па трчам да пишам на пц! Леле ќути среќа Бети добри коментари има, а Емилија и Хрстијан ренде ги напраивме! Па и другиве коментари, си се газеле од смеење Идолциве.
Аааа плисс кажи што кажа ??? Не можам да гледам преку зулу а многу ме интересира Иначе ми се допаѓа многу како изгледа вечерва , посебно шминката