Христијан нека не се занесува, јес да е убав и фраер али нека не се преценува ! ВИКТОР е злато од човек, мислам дека он или Нико ке биде Идол ! Другите сите се срцки и дајте идете почесто во град за да се сликаме пишувајте на Фејзбук <3
Валјда ќе го има на нет, па ќе го гледаме убаво. Јас не го фатив од почеток. Збореше за Христијан, за сите учесници што и како треба да поправат без влакна на јазикот. Тоа ми се свиѓа. И уште се нервирам што испадна.
Колку што ја разбрав кажа дека во собата кога била кај Кристијан читале коментари на фејсбук и таа сакала да си оди Кристијан не ја пуштал и потоа заминала таа кај Иван, па ставил слика од Денис на фејсбук, па бил малку агресивен Кристијанчо викале во хотелот и после се смириле, не зборувале 2 дена и сега мислам дека се е во ред помеѓу нив, директен пренос во живо тука, ама не сфатив се баш баш најубаво , И едно големо браво за Бети за муабетот што го кажа за Кристијан дека треба да се посмири и дека е супер и дека луѓето погрешно го разбираат, дека треба да учи и малку да го промени однесувањето, епа Кристијанчо се надевам сфати што сака да ти каже и обиди се да примениш нешто од ова да привлечиш гласови од повозрасната публика
Да, ќе го стават на нет сигурно. Само мене ме интересираше сега одма да знам што кажала , кој ќе чека
Колку што разбрав јас девојчево мути нешто со Денис, а Лаура ставила слика со Денис на ФБ, па девојчево се налутило, но и Кристијан и се налутил на девојкава затоа што таа се налутила на девојка му, и бил агресивен сакал да се пресмета со неа....уф, јас така разбрав. Инаку форумов е релевантен извор на искрени коментари, слободно нека читаат идолите Мене оваа Билјана ми се допаѓа и од момците има двајца добри ама уште да прочепкам како се викаа па ќе пишам.
Значи вака беше : Спојлер Бети седела со Христијан на Фејзбук и кај Лаура видела на Профил слика со Денис дека има и многу се изнервирала и сакала да си отиде и Христијан не ја пуштал и почнале да се караат они двајца, всушност Бети му се наљутила на Христијан без врска... Христијан бил многу арогантен и бурно реагирал , али она пробала да го смири бидејќи се слушале низ ходниците ! и рече дека мисли дека ВИКТОР,Христијан или Мики ке победат на Идол ! - ете ви кажав да не чекате до видеото да се стаи на youtube !
И мене сега Билјана ми е фаворит од девојките. Баш е фина, мила, има глас, не се занесува...убавка. Супер е.
http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=11/marina-idol-gala2.wmv&VestID=136379 Ете јас ова го најдов. Христијан плачел ??? Аии срцка таа, убава
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Amelia, Angelche18, Fantazy, faye, happygirl, KalaV, kikah, Lali-Esposito, margaritabogdanovska, Monna.Monna, Neytiri, Saya, sparklie, Squirrel, srculka, sweet-cherry, sweetgeisha, Zaljubena111 и 76 гости
Леле луѓе на крај прилогот со интервјуто кај неа дома, особено делот со иссечоците од настапите ме растажи... Стварно штета што испадна, прекрасно ги испеа сите три песни, требаше да стигне барем до првите 5! Али тоа е... па крај краева ни Влатко Лозановски не победи на тоа кај Вучич ама си стана познат, далеку повеќе од тој победникот. Ова е само почеток - отскокна даска за сите нив.
И јас кога ја слушнав се почувстував многу позната заедно со форумов , барем нека си ја знаат вистината
Дефинитивно една од најчитаните теми. И морам да ве пофалам сите и да ви се заблагодарам , бидејќи не сум во можност како што треба да го гледам идолов (проклето Зулу уште еднаш ке го спопнам) , за коментарите. Буквално нити еден детаљ немам пропуштено. Ваков пренос нема никаде
И плус Лукс и по некојси скриен Има некаде објавено која вечер на што ќе биде посветена? Дека знам секој понеделник ќе се има различна тема и сите од ист жанр ќе пеат, може ли да знаеме предвреме на пример за два понеделника што ќе се пее?
Најдобрите секогаш се издвојуваат, и така само еден може да победи. А и тој што ќе победи нема гаранција дека ќе се прослави. Неколку лоши песни и ќе падне во заборав. Треба сите најмногу што можат да ја искористат шансата, без разлика до каде ќе стигнат, квалитетот секогаш испливува на површина
Спојлер ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ИДОЛИТЕ ТРБА ДА ОБРНАТ ПОВЕЌЕ ВНИМАНИЕ НА СВОИТЕ ФАНОВИ А НЕ ДА ЛЕТААТ У ОБЛАЦИ.......... АКО НИ ПОСВЕТАТ ВНИМАНИЕ НЕКА БИДАТ СИГУРНИ ДЕКА ПОВЕЌЕ КЕ ГИ ЗАПОЗНАЕМЕ И КЕ ГИ ЗАСАКАМЕ....МЕНЕ ФАВОРИТ МИ Е ВИКТОР И НА МИНАТАТА ГАЛА ВЕЧЕР БЕВ И ГО ГЛЕАВ.. МУ ФРЛИВ МЕЧЕ (СРЦЕ) И ПОРАКА НА КОЈА ПИШУВА ОД КОЈ Е ! И НЕКА ОРГАНИЗИРААТ НЕКОЈА ОГРОМНА САЛА ЗА ДА МОЖАТ ФАНОВИТЕ ДА ДОАЃААТ И ДА ГИ ПОДДРЖУВААТ.... ХРИСТИЈАН МИ Е МНОГУ АНТИПАТИЧЕН , ОВА СУМ ГО СЛУШНАЛА ОД ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ ,НЕКА НЕ СЕ ЗАНЕСУВА МНОГУ.. А ВИКТОР НЕКА НЕ ГО ИМА ОНОЈ САВ НА ДИГНАТ ДЕЧКО КАКО ШТО КАЖА БЕТИ ! БИ ПИШУВАЛА УШТЕ АЛИ ТРЕБА ДА УЧАМ ГЕОГРАФИЈА УТРЕ МЕ ИСПРАШУВА ХАХААХ ВЕ САКАМ СИТЕ БЕ , И ЈАНА Е НАЈГОЛЕМА СРЦКА ЗАБОРАИВ ДА КАЖАМ.. БИЛЈАНА Е ОНАККА,ЕЈМИ НЕ МИ Е НЕШО ШЕМА.. ИВАН НЕ ГО ЗНАМ МНОГУ АЛИ ОКЕЈ Е...иВИЦА КОСАТА НЕКА СИ ЈА НАПРАИ ИНАЧЕ ЧАО ! НИКО Е СТВАРНО НАЈЅВЕЕР ДУРИ И НАСТАВНИЧКАТА ПО ХЕМИЈА КАЖА ДЕКА ГО САКА НАЈМНОГУ АЈТ <3<3 Редактирано од модератор: Користете големи букви само доколку сакате да потенцирате нешто, а не за цел пост.