Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Angelche18

Angelche18 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Христијан нека не се занесува, јес да е убав и фраер али нека не се преценува !
    ВИКТОР е злато од човек, мислам дека он или Нико ке биде Идол !
    Другите сите се срцки и дајте идете почесто во град за да се сликаме :) пишувајте на Фејзбук <3

2. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.445
    Допаѓања:
    22.875
    А не разбрав, Бети има нешто со Денис, па се налутила на Лаура за профајл пикчр што имала со него??

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.078
    Валјда ќе го има на нет, па ќе го гледаме убаво. Јас не го фатив од почеток. Збореше за Христијан, за сите учесници што и како треба да поправат без влакна на јазикот. Тоа ми се свиѓа. И уште се нервирам што испадна.

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Колку што ја разбрав кажа дека во собата кога била кај Кристијан читале коментари на фејсбук и таа сакала да си оди Кристијан не ја пуштал и потоа заминала таа кај Иван, па ставил слика од Денис на фејсбук, па бил малку агресивен Кристијанчо :D викале во хотелот и после се смириле, не зборувале 2 дена и сега мислам дека се е во ред помеѓу нив, директен пренос во живо тука, ама не сфатив се баш баш најубаво ,
    И едно големо браво за Бети за муабетот што го кажа за Кристијан дека треба да се посмири и дека е супер и дека луѓето погрешно го разбираат, дека треба да учи и малку да го промени однесувањето, епа Кристијанчо се надевам сфати што сака да ти каже и обиди се да примениш нешто од ова да привлечиш гласови од повозрасната публика ;)

На KalaV му/ѝ се допаѓа ова.
  5. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    А што е со трачевите за Јана и Виктор?? :?:

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Дечки а ќе има на нет за оние што пропуштиле?

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  7. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Да, ќе го стават на нет сигурно.
    Само мене ме интересираше сега одма да знам што кажала , кој ќе чека :D

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Колку што разбрав јас девојчево мути нешто со Денис, а Лаура ставила слика со Денис на ФБ, па девојчево се налутило, но и Кристијан и се налутил на девојкава затоа што таа се налутила на девојка му, и бил агресивен сакал да се пресмета со неа....уф, јас така разбрав. :?:
    Инаку форумов е релевантен извор на искрени коментари, слободно нека читаат идолите :)
    Мене оваа Билјана ми се допаѓа и од момците има двајца добри ама уште да прочепкам како се викаа па ќе пишам.

9. Angelche18

Angelche18 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Значи вака беше :
    Бети седела со Христијан на Фејзбук и кај Лаура видела на Профил слика со Денис дека има и многу се изнервирала и сакала да си отиде и Христијан не ја пуштал и почнале да се караат они двајца, всушност Бети му се наљутила на Христијан без врска... Христијан бил многу арогантен и бурно реагирал , али она пробала да го смири бидејќи се слушале низ ходниците !
    и рече дека мисли дека ВИКТОР,Христијан или Мики ке победат на Идол ! :)
    - ете ви кажав да не чекате до видеото да се стаи на youtube ! :D

10. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    И мене сега Билјана ми е фаворит од девојките. Баш е фина, мила, има глас, не се занесува...убавка. Супер е.

11. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
  12. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Amelia, Angelche18, Fantazy, faye, happygirl, KalaV, kikah, Lali-Esposito, margaritabogdanovska, Monna.Monna, Neytiri, Saya, sparklie, Squirrel, srculka, sweet-cherry, sweetgeisha, Zaljubena111 и 76 гости

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Малку офф-топик, ама темава ги надмина модните критики во гости :D

На rossonerka и Angelche им се допаѓа ова.
  14. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Леле луѓе на крај прилогот со интервјуто кај неа дома, особено делот со иссечоците од настапите ме растажи... ;(
    Стварно штета што испадна, прекрасно ги испеа сите три песни, требаше да стигне барем до првите 5! Али тоа е... па крај краева ни Влатко Лозановски не победи на тоа кај Вучич ама си стана познат, далеку повеќе од тој победникот. Ова е само почеток - отскокна даска за сите нив. ;)

15. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    И јас кога ја слушнав се почувстував многу позната заедно со форумов :lol: , барем нека си ја знаат вистината

16. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Дефинитивно една од најчитаните теми.
    И морам да ве пофалам сите и да ви се заблагодарам , бидејќи не сум во можност како што треба да го гледам идолов (проклето Зулу уште еднаш ке го спопнам) , за коментарите.
    Буквално нити еден детаљ немам пропуштено.
    Ваков пренос нема никаде :D

17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    И плус Лукс и по некојси скриен :)
    Има некаде објавено која вечер на што ќе биде посветена?
    Дека знам секој понеделник ќе се има различна тема и сите од ист жанр ќе пеат, може ли да знаеме предвреме на пример за два понеделника што ќе се пее?

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.078
    Најдобрите секогаш се издвојуваат, и така само еден може да победи. А и тој што ќе победи нема гаранција дека ќе се прослави. Неколку лоши песни и ќе падне во заборав. Треба сите најмногу што можат да ја искористат шансата, без разлика до каде ќе стигнат, квалитетот секогаш испливува на површина :)

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Ма тоа каде Бети кажувала за фемина дали ќе го има на нет? не ова погоре постираното.

20. Angelche18

Angelche18 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ИДОЛИТЕ ТРБА ДА ОБРНАТ ПОВЕЌЕ ВНИМАНИЕ НА СВОИТЕ ФАНОВИ А НЕ ДА ЛЕТААТ У ОБЛАЦИ.......... АКО НИ ПОСВЕТАТ ВНИМАНИЕ НЕКА БИДАТ СИГУРНИ ДЕКА ПОВЕЌЕ КЕ ГИ ЗАПОЗНАЕМЕ И КЕ ГИ ЗАСАКАМЕ....МЕНЕ ФАВОРИТ МИ Е ВИКТОР И НА МИНАТАТА ГАЛА ВЕЧЕР БЕВ И ГО ГЛЕАВ.. МУ ФРЛИВ МЕЧЕ (СРЦЕ) И ПОРАКА НА КОЈА ПИШУВА ОД КОЈ Е ! И НЕКА ОРГАНИЗИРААТ НЕКОЈА ОГРОМНА САЛА ЗА ДА МОЖАТ ФАНОВИТЕ ДА ДОАЃААТ И ДА ГИ ПОДДРЖУВААТ.... ХРИСТИЈАН МИ Е МНОГУ АНТИПАТИЧЕН , ОВА СУМ ГО СЛУШНАЛА ОД ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ ,НЕКА НЕ СЕ ЗАНЕСУВА МНОГУ.. А ВИКТОР НЕКА НЕ ГО ИМА ОНОЈ САВ НА ДИГНАТ ДЕЧКО КАКО ШТО КАЖА БЕТИ ! БИ ПИШУВАЛА УШТЕ АЛИ ТРЕБА ДА УЧАМ ГЕОГРАФИЈА УТРЕ МЕ ИСПРАШУВА ХАХААХ ВЕ САКАМ СИТЕ БЕ , И ЈАНА Е НАЈГОЛЕМА СРЦКА ЗАБОРАИВ ДА КАЖАМ.. БИЛЈАНА Е ОНАККА,ЕЈМИ НЕ МИ Е НЕШО ШЕМА.. ИВАН НЕ ГО ЗНАМ МНОГУ АЛИ ОКЕЈ Е...иВИЦА КОСАТА НЕКА СИ ЈА НАПРАИ ИНАЧЕ ЧАО ! НИКО Е СТВАРНО НАЈЅВЕЕР ДУРИ И НАСТАВНИЧКАТА ПО ХЕМИЈА КАЖА ДЕКА ГО САКА НАЈМНОГУ :) АЈТ <3<3

Редактирано од модератор: Користете големи букви само доколку сакате да потенцирате нешто, а не за цел пост.