Штрумфета сеуште го нема, кога ќе го стават ќе ти го постирам видеото да го гледаш. п.с ако не гледаше рече дека после секој настап секоја вечер седеле во една соба и Бети ги чителе и глумела коментарите што се напишани тука.
е феминки Бети ем реклама ни напрај на еден на еден вечерва, ем убо не испусти, ание тука коси корневме од ко испадна вчера. тоо е. шо да прајме. :/
Хахахха, абе Бети стварно за фемина зборувала, јас пак ја сфатив дека од фб биле коментарите (не слушав внимателно пошто учев истовремено). Епа луѓе јака реклама ни направила. Фала ти Бети. Нека си продолжи да не имитира ако нема попаметна работа.
Лелеееее познати смеее И баш ми е мило што она лајноно Хихо читал, нека знае дека е одвратен и патетичен, и дека на ништо не личи. Мене па не ми е ни убав, има некои селски манири, што би рекла Трендафилче покондирена тиква, излегол од селото ама селото не излегло од него. На такво фолирање можат да паднат само 5то одделенчиња, па драг Хихо (ако читаш ти мафтам ) размисли дали сакаш да бидеш забавувач на таквите И ете кога веќе читаат, и на Јуле би и порачала да не се треска и квичи толку додека пее. На секое се витка како да ја боли стомак. А на Емилија да прекине со гримасите, пошто потсеќа на онаа Стефани Борсова мисс на Македонија.
Онаа Бети колку ми стана одвратна после ова интервју кокошка некоја. Никогаш нема да стане ѕвезда. Незнам што се замислуваат нека си ги скратат малку крилјата
Вреди ова интервјуто да го чекам до 1 саат да го гледам? Сакам да слушнам што кажале за нас. КАко не прославиле Ама знаејќи А1 што се, најверојатно ќе го дадат во 2 ипол Ма гајле ми е, ќе чекам, иако утре подочњаци до нос
Епа девојки , чекам потоа детален пренос на фемина. Многу би сакала да го гледам ама не можам да чекам до 1, сепак морам утре рано да станам. Ви благодарам однапред
Оффф и јас не можам до еден да чекам, а сигурно во два ќе почне... Ќе го гледам ондак на нет утре, сигурно ќе го стават негде И добро е што ги читале коментариве, пореални коментари тешко да слушнат Само треба и да ги вреднат мислењата
Драги wannabe идолчиња, Се надеваме дека Ви се допаднаа нашите конструктивни критики и дека ќе вродат со некаков ефект!
Можно е и овде да го објават интервјуто т.е видеото од емисијата Спојлер http://www.facebook.com/edennaeden/posts/10150161973498679 сега една реклама назад , тие што имате фејсбук можете и да си побарате Жаре да го стави
И како и секогаш позитивните ке бидат топло прифатени а за оние негативните пфф па што знаеме ние во врска со музиката или настапувањата во живо па таа тремаа колку тешко се совладува и слично