мене Иван некако повеке ми одговара со мене шала нормално.. исто мислам дека си одговараат .. слатки се
Емилија и Јана можат слободно да ја напуштат куќата на Македонскиот идол И Јуле успат (ме разочара и таа), аууу квичалоооо Нико ми е наааајсупер, и на секое ова ќе го кажувам, да знаете Е сега да поработи малку на стајлингот и ќе биде супер. А Кристијан, хммм... абе тоа буквите ш, с... ааааа, ме вади од кожа. Нешто многу се нафура дечкото, иако за разлика од првите моменти кога го видов, баш сега ми е посимпатичен, ме освои хахаха А јас мислев дека Иван ќе биде фурало на идолот, ама тој си испадна баш скромен и добро воспитан дечко. А за Бети, па жал ми е што испадна, не очекував стварно, убаво пее девојчето, сега каква е, што е... не коментирам... Ама некако се си мислам дека ќе ја вратат пак назад. Не знам зошто така мислам. А не читале викате, м?
Е па вака сега.... Топ 3 според мене: Иван, Нико и Мики :up: Иван уште од почеток ми беше идол, и се уште го немам сменето мислењето Браво имаш одличен, специфичен глас, супер си п.с. со брадичка си поубав Нико ОПЕРСКИ РОКЕР НА ПОП ВЕЧЕР, (исто како и Тоше) единствен што со својот глас ме натера да гласам за прв пат во Идолов наш, како што рече Игор Џамбазов, ретко некој да ме наежи, А ти ме наежи Одличен си, и мислам дека треба да си така самоуверен бидејќи ти имас со што да се пофалиш Мики ме изненади на овие Гала вечери Кога ја пееше Зошто отиде од Тоше мене ме расплака значи со толку емоции ја испеа песната Гооолемо БРАВО Виктор е супер за поп песни, и има нешто специфично во гласот (сите имаат по нешто освен Емилија и Кико ништо) и мислам дека би можел да победи а и Битолчанче е !!!! Бети мноооогу ми жал што испадна, единствено женско кое според мене има убав глас! Дејан добро пее ама многу ми е пасивен, што знам некако се нема докажано, а мислам дека има повеќе од тоа што досега го покажа, значи мора да се потруди следен пат Билјана супер само напред девојко, многу си интересна и тоа што секогаш си различна привлекуваш внимание! Јуле онака просечна ми е Ивица добар глас, стас ама повлечен дечко Јана слатко девојче ама понашањето е многу детинесто, дај поправи се малку, прибери се некои испади пред камери многу ме иритираат Кико лигле невидено, уште од почеток ми одеше на нерви едноставно одбивен ми е, а и нема некои гласовни способности, оди глуми во театар, не ти е овде местото (на Музички идол)! Емилија како без душа е девојчето, а кога дава интервју или така нешто нема ниаков речник и испушта некои неартикулирани гласови, и плус тоа нема глас за пеачка со таков глас може да си пее по дома ама овде никако Кој те гласа ??????????????????? Е ова е моето мислење мислам дека не заборавив никој поздрав
Ејјј сигурно се во врска,сеа врска незнам дали се во врска или се безврска важно е тоа што се заедно....девојки од сигурни информации!!!Ве љубааам имајте убав остаток од денотт Иван ми е срценцеее
А шо му е на Иван на 2рата слика? Очине какви му се. А иначе и јас се согласувам баш се слатки заедно.
Ново е и тоа дека Јана и Виктор се заедно,исто така......Минатата гала вечер коа и соопштија дека останува во Идолов,среќна весела му се фрли в прегратки на Виктор и од многу страст му пушти крв од носот))Сиротиот Некако се испреплетија еден со еден али нивна работа,сепак не си одговараат Јана и Виктор......... Виктор мене ми е холивудска фацка али многу е наметлив,самобендисан и бла бла од типот на Maco Men,бљак за таквите.Сепак за настапот не можам да разберам зошто секогаш мора да се препознава влијанието на Justin Tiberlake во него? Па си го поставувам и прашањето дали доколку J.T. не постоеше, Виктор ќе имаше свој идентитет? Јана,слатка,мила,лигавка девојка воопшто не плени со нејзиниот глас....не ми се допага.... Иванми е Душиче слатко,баш ми е прибран,приземјен препреубаво пее,воопшто не ги сруши моите очекувања,напротив се повеќе и повеќе изненадува.... Емилија вистина мислам дека девојчево не го бидува за пеење,мило малечко со недоволно оформен глас за пеење....не ми се допага воопшто.... Дејан момчето има премногу искрена и слатка насмевка,се познава дека е добар човек,прибран,мирољубив.Пеењето ми е ептен ама баш ептен оригинално,му фали уште да ја победи битката со тремата...Голем човеку ТИ МОЖЕШ!!! Кристијанпак го има сценскиот настап,тое движењето на сцена,мада некогаш дури и губи контрола на сцената мегјутоа не ми се допаѓа како пее....Инаку шарамантен дечко за малолетните девојки....во целост не ми се допаѓа... Билјанахмммм во почеток не ми се допаѓаше,нити првиот настап нити кога пееше ГАГА,али ете довојчево се покажа со Вокалот(што е и најбитно)....мило звучи и 'и препорачувам да ми го чува убавиот Иван! НикоДобар глас,мегутоаа ауууууу страшно ме нервира,некако ме иритира.....не ми се допаѓа...не ги заслужува моите коментари...Злобен човек ми изгледа,ме плаши дури.... Ивицаи неговата верна публика На сцена ми е како раштрафен,нема ама баш никакви дефенирани движења,се шлаи натака навака..... Убавоо пее инаку според мене али не доволно добро за да остане меѓу првите 8-9 Идоли Јуле......од прва рака се познава дека е недовлно образовна личност,ако грешам нека ме исправи некој.... Не ми се допаѓа нити нејзинот однос нити нејзиното пеење..... Мики.....Само со тоа темпо да продожи и ете го на сцена!!! Ете го моето мислење на топ 11 Македонски Идоли.....
Два понеделника унапред нити Идолите незнаат што ќе пеат,им кажуваат ден после завршувањето на гала вечерта т.е поточно некаде вторник вечер .Им соопштуваат од каков жанр ќе пеат и си одбираат тие самите со кои песни ќе се представат.Пример овој понеделник ќе пеат женски песни сите од големите Девојки како што се Beyonce,Tinna Turner,Rihhana и така натака
Ова мислење беше напишано во темата being a сељак ..мислам дека местото му е токму овде а се однесува на споредбата со дотичниот Христијан Поздрав до сите оние кои НЕ го почитуваат ликот и делото на Христијан ! јас не гоподнесувам и ова за мене не е исмевање туку факт ..
Да, демек Бети емитирала и сите се смееле, исмевале. Самите си се исмеваат, утре ке бидат заборавени а исмевање може да си дозволат само големи звезди. Башка поискрени мислења од овие амин
Мислам дека нивните мали, патетични ега се нашле навредени, па затоа така реагирале. Еххх, мали, ситни души.
И мене Христијан ми е ужасно антипатичен и одвратен и лигав и се најлошо...детиште. Требаше да испадне тој а не Елизабета баш убаво пееше девојчето. Иначе мене Виктор ми е уфф страшен, а и Иван не е лош баш ми се онака за Идоли
Јас колку што видов кога кажа Бети дека ги чита овде коментарите, Жаре и рече: епа ај и јас ќе ти пишам сега коментар и прочитај го. Па и напиша на лист нешто во врска со Денис и таа го прочита тоа на глас. Толку. Не видов никакво исмевање
^Кога сите во соба број (не знам кој) сите нели и кажуваа нешто. Не знам кој беше точно и кажа дека седнала таа да ги чита коментарите во темата овде и не имитирала, а сите околу неа се смееле до солзи до сабајле.
Само јас приметив, или SpaceGirl,е или некоја идолка/некој идол, или па некој што се движи во тие кругови? Од кај е толку информирана? Иначе да не бидам офф, јас одма би ги пратила дома Христијан (прво него!), Јуле, Емилија, а може и Јана, забушава и таа некако. Како догурале брее до овде! Колку квалитетни гласови беа елиминирани..