Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Анастасија беше објавено две страни поназад еве
    Плус Нико од Селин Дион - All By Myself , a Јана и Јулијана немаат објавено изгледа .
    П.С. смирете страсти

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Гледам тука се развила поприлично долга дискусија...

gligurce си се запрашал ли зошто од вкупно 20803 членови на форумов, мора да правите по 10 лажни профили за да се карате околу Емилија? :^) Па очигледно зошто тука нема доволно фанови кои би ја бранеле... Господ знае кој колку гласови има и која е причината што не го соопштуваат бројот на гласови на крајот.
    Ах бре Македонијо, дали некогаш ние ќе играме фер-плеј?! |(

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.694
    Допаѓања:
    8.755
    Уф па овој Нико секогаш ми ги одбира едни од најомилените песни,прво it's my life,после сонце за три светови,а сега од Селин Дион all by myself :)
    И како да не го гласам ај кажете..? :)

На JuLleE и anastasija85 им се допаѓа ова.
  4. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    лелеле кога нико ке по4не да кви4и :D хахахаха се шалам баш добри песни избрале :)

5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Убава песна избрале Билјана Мики и Дејан :D :D :D

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Хахахааа, подобро да ми се магли пред очи отколку нешто да не ми штима и да имам речник под ниво. :)

Значи сите си кажавме мислење за Емилија, тоа е, што се вознемири ти толку? М?
    А и друго, не сум јас заразена толку по овој идолот па да ми биде некој друг крив, не си земам толку на срце, како некој тука. :wasntme: Ти доаѓа од земја да се треснеш за да ме убедеш, а и сите овдека дека Емилија е топ. Нека биде бе топ, ете за тебе е, ама за мене и повеќето не е, и сега што? Се нервираш?
    Мене фаворит, ама баш фаворит ми е Нико. :) И не е испаднат колку што гледаш, така да твојата теорија подржана со многу низок речник не држи вода. Е тоа е дебилски. ;)

Поздрав.

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Многу мразам просветители. |(

Тоа е мое мислење и крај, ти нема да го промениш во никој случај, уште на аудициите се покажа на грд начин кога се развика како на планина да е "Сакам да бидам македонски идол, па кој не сака да биде, сите сакаат , лелеееееееееее колку се собрале.. Страшно (следи превртување со очите, а за тонот со кој го кажа тоа не ни коментирам) "

На Tinker-Bell и BoaVista им се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Ова си го кажала тука и на друго место немој. Најдобронамерно - ќе си се смеат. :lol:

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    Глигурче,види вака да ти ги олеснам маките... не се внесувај толку и не се труди напразно и толку очајно да убедуваш 99% од форумот со своите коментари, зашто верувај на крај пак ќе немаш никаков исход. Значи МОЈА РАБОТА СИ Е дали мене Емилија ми се допаѓа како пее или не. А нечие мислење тебе ако не ти одговара тогаш тоа е твој проблем. :geek: Што си се фатил(а) ко слеп за стап,на секое лонче ти капаче ставаш,за секој даден коментар за Емилија рипаш без потреба. Смири страсти малце,зашто што и да кажеш за неа нема да ми го промениш мислењето туку напротив,е тек сега уште поодбивна ми станува искрено да ти кажам!
    Еееее па веќе се напнав |(

На lackygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    сите се добри на свој начин,мене лично мики ме изненади зошто претходни ми беше некако во сенка,а сега е супер на мини концертиве.мој фаворит е Нико како и да е,дечкото далеку ќе дотурка ако не тука надвор од нашата ни мила Македонија секако :) Билјана ми беше добра до пред последниот концерт кога некако почна да се фолира и да се упикува на секое муабетење со другите кандидати....

11. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    Овој Виктор нешто почна многу да се уфилмува.....убав е убаво пее,премногу го форсираат,оваа Јана ми е како некое бебе цело време трепка....добро сите имаат квалитети штом стигнале до овде но мој идол е Билјана...многу убаво ми пее девојчето а има нешто во неа што привлекува,харизматична е,привлечна ова така од женски аспект не би сакала да испадне се надевам дека ќе стигне до последните гала вечери.... :wasntme:

12. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    И мене ми е Билјана од женските најубаво пее, а од машките Мики и Виктор иако еднаш веќе имам кажано еве пак ќе си повторам ;)

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Јас па незнам што толку сите се запнале дека Виктор е толку убав :^) Мене ми е како комарец, башка и има нос грд шилест. Не е нешто особено како што го направија дека е WOW.

На caroline.costa, karina8, OrdinaryGirl и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Јас ја прашав мајка ми, де ма викам што се запнале сите за овој, и ми вика - па дека е фраерче (фраерче бе, каде, на Сони у маало?) :^) и се облекува и денса како Џастин.
    :D
    Затоа им бил привлечен.
    :rofl:
    :!: Мама знае се'!

15. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    И мене Виктор не ми е убав. Па и нема некој што ми е посебно убав, сега за сега Иван ми е нај.
    А Дејан ми ја избрал омилената песна :l: Пред да почнат малите концерти не го знаев, е од кога го запознав ми стана симпатичен и пее добро. Ќе го гласам овој пат! :D

16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Еј ај кажете не е убав тука:
    [​IMG] :inlove: :inlove:

На Forgotten му/ѝ се допаѓа ова.
  17. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    ^^ шармантен е,но не е до толку убав,малку се филма,а за глас е супер вокал :)

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.082
    Аууу мене лично на сликава на кловн ми личи. Уште црвен нос да му ставеле :x

19. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.694
    Допаѓања:
    8.755
    Мене Виктор не ми е ништо посебно.Убав е ама не е до толку за тинејџерките вени да сечат по него и да викаат така како заклани.
    Мене Мики ми зрачи многу повеќе со сексапилност и мистериозност отколку Виктор.Ете изгледа чуден вкус имам. :D

На angelce1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    знаете ли дека од сигурни извори дознав дека градоначалникот на гевгелија на јуле и на раденов им дал пари з агласови.на јуле 400 евра,а на иван 300 евре.што мислите за тоа?искрено верувам,зошто подобри вокали излегоа а тие се сеуште тука,па може и да е до спонзорството ;) :x