Дали гледавте вчера на Екслкузив кога ги снимаа идолките во козметичкото студио? Ги прашуваат дали си прават сами некои козметички третмани, масажи за целулит или пак одат на козметичар и ја прашуваат Емилија и таа им одговара дека практикувала третмани во домашна атмосфера Еве ви линк ако можете да го гледате видеото http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=136527
па сигурно имат од некого дадени пари .. не можат сами секоја недела да трошат од свој џеп а оние со добар глас како нико билјана мики виктор... стварно заслужуваат
Еден школски ми кажуваше нешто но не го разбрав баш најдобро.. колку што разбрав имало од t-mobile да земеш картичка од 100 денари но сите пари да ги истрошиш на гласање за Иван, и картичка од 300 со се број но пак се да истрошиш на Иван. И ова го финансира градоначалникот а за Јуле незнам ништо.
Потполно се согласувам,ете му шанса сега на Дејан да се покаже малку во поразлично светло,односно шанса за да не тресне од земја ,како што вели Калиопи.... Инаку мене Дејан многу убаво ми пеи,песните му се се така тивки,балади и да сака да шиза неможе на тие песни....Ајде Дејане твоите 3 ипол мунути )))) Се согласувам потполно Мики ќе иде напред...и очигледно дека не сум само јас приметила дека Билјана се пика секаде без култура....претерува,светот не се врти околу нејзе... је да Калиопи ја зела во нејзината продукциска куќа али Slow Down!!!
Да му ја шлапнам една цела Македонија ќе се задуши во пудра. А за ова со картичките ми се чисто афери и гласини. Мене ме интересира колкав број публика ќе има во понеделник.
Воопшто не сум на маки пријателче. Не знам зашто толку погрешен впечаток. Секој си има право на свое мислење, и тоа е точно. Јас не рипам на секој коментар за Емилија, знам дека секогаш ќе има и позитивни и негативни коментари, во животот се е релативно, едноставно на тоа што сметам дека не е вкусно си коментирам. Ова на крај краева е форум, а секој си има право да си го каже своето мислење. Не се ни трудам да ти го променам мислењето, ниту пак ми е гајле дали повеќе или помалку ти се свиѓа, тоа за мене е само уште една непотребна информација. Еми ми е сосем океј, и ќе си реагирам - ти се свиѓало тоа тебе или не. И немој многу да се напнуваш-се губи од лепота поздрав
Prijatelke, ne se slozhuvam so konstatacijava za Emilija. Tokmu sprotivnoto vazhi-devojkata si e super, kul, smetam deka duri se odnesuva i pozrelo za nejzinite godini, a vo odnos na rechnikot pa mi e 10-ka! Vnimatelno gi odbira zborovite, promisleno i jasno zboruva, taka da devojko samo napred!!! Slobodno kje si kazham, mene EMILIJA mi e favorit. Shtom stignala do ovde, ochigledno e deka ima mnooogu takvi shto ja glasaat, za razlika od nekoi drugi koi gi kupuvaat glasovite, ali nema vrska, toa ne e temata na razgovor... Isto taka top mi e i Miki[/quote] извини вака ама ти да не си и на Eмилија братучед/ка или сестра/брат што вака ја браниш?може во живо и со пријатели и роднини да е "супер,кул,внимателно да ги избира зборовите,промислено и јасно да зборува" но пред камера не знаеше да се однесува...немам ништо против девојката само го коментирам и сите на форумов коментират тоа што го гледат, ако била добра некој ќе искоментираше дека е добра...единствено тебе ти е фаворит
А што добиваат градоначалниците од тоа ако се гласа за идолот од негово подрачје? - Стварно ми е мн смешно Јана ми беше една од фаворитите после изведната на Proud Mary од Тина Тарнер - стварно беше феноменална, ама многу ми отиде даун после тоа што го кажа за романтики - патетики дека не сакала да пее копиљ! За Виктор т.е. Џастин и тоа неможам да сфатам, ај да пееше некако неверојатно, ама па зошо е убав да гласам оууу НЕ, а и не е убав, реално совен носот ништо други нема додека Мики е бонбона мхх, кажав за него, глас стас се! Ме освои.. ќе го гласам, и ќе одам да му фрлам срце и бројче ќе му остаам Не озбилно Офи соѓраѓанин ти е, дај договори кафе Иван исто ми беше мн убав и глас супер се, ама коа го видов со пудрата ми се одмили, чао пријателе. Емилија ми е неартикулисана, незнае да пее! Факт! П.С. Се моли портпаролот на Еми да не ми реплицира
Ваууу си се изначитав и си се изнасмеав. Аман бе, зар таа Емилија е толку вредна за ваши каранци бре? Цццццццц, страшна работа. Ај тие што ја сакаат ја бранат и тоа донекаде го сфаќам, ама овие кои не ја сакаат, ем го кажале мислењето дека не ја сакаат и уште се караат со нејзин фан, кој по се изгледа рака во оган става за неа (а многу веројатно е дека и цел би влегол ). Овој/оваа глигурче е веројатно некој/а тинејџер/ка или е самата Емилија па така ја брани „идолката“. Ех, драги мои, ако вака продолжите кај ви е крајот... Ниту еден од идолите нема ни фала да ви рече за поддршката, а вие сте се искаралле со некој кој ниту го знаете за некој друг кој уште помалку го знаете... Спуштете ја топката, посебно фанот на Емилија!! Спојлер Велам фан, самото тоа докажува дека Емилија не ја сака 99,9% од форумџиите
Аха ете ме просветлија Мене тоа ме заболе за Емилија, не си ги губам живците туку дискутирам, затоа сум и тука.
Ти глигурче си се зачленила само за да шириш пропаганда за Емилија во форумов? Не ти успева-.- А ако не ти е гајле за нејзиното мислење или било кое мислење демек, и ти било непотребна информација, тогаш што коментираш,враќаш,се обидуваш да ставиш капаче на секој коментар? Кажи си го мислењето и ќути си, ако си расположена за дискусија дискутирај а не све едно па исто..како шо глеаш тука се коментира за сите кандидати не само за еден единствен да се запне и само за тој да се збори..пристрасноста и субјективноста ти се на огромно ниво тука, а темава не е создадена за тоа зошо на крајот на краиштата секој си има свој фаворит ама не напиња така за него/неа.
Леле бе, аман се испокаравте за глупости! Сеа чоекот ја сака Емилија, јас го сакам Петко а вие Станко и треба очи да извадиме за тоа?
стварно бе,сеа дечкото си ја брани емилија,без разлика дали и е другар,братучед или не ја познава само и е фан тоа си е негово право..како што повекето имаат право да ја напагаат така и тој си има право да ја брани без разлика дали се зачленил само за тоа или поради друга причина.јавен форум сме нели,секој има право да ги го каже своето мислење..и шо толку му се запнавте на девојчето аман.. не пеела убаво па добро де,небере сите шо се на сцена добро пејат..ноне шо освои второ место на српскиот идол,да не пее убаво случајно па еве ја опстојува на естрадата сеуште.. п.с глигурче незнам машко или женско е ја според никот помислив дека е машко..
^Па не е само Ноне, колку познати пејачи и пејачки има што опстојуваат на сцената а немаат којзнае каков глас. Ријана, Лејди Гага, Мадона...ко којзнае колку убав глас да имаат... Спојлер Не ме сфаќајте ко Емилија да ја бранам пу, пу да попљукам
Женски за да одеш да гледаш идол на саем ти треба карта? И ако треба колку кошта? Знае ли некој, итно ми треба информација.
Мислам дека беше 500, поназад пишува Дејан симпли д бест ќе ја пее Мислам дека нема шанси да ја испее, па Тина тарнер гласиште има бре, каква енергија, он ми е без душа некако, млитав... И што му требало на Мики од Ријана песна, можел и подобар избор да направи. Ама ај ќе видиме, секогаш некој може да изненади.