Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Сите се дигнаа до небо, а нема ниеден што заслужува да биде - Македонски идол. Нема ниеден што се издвојува некако, сите ми се тука некаде, некој повеќе, некој помалку.
    Да бев Емилија (фала богу не сум) ќе си се откажев! Пакувај куферите и дома да гракаш!
    Јулијана исто - не е ништо подобра, исто и Дејан. Овие тројца ми се први за излегување.
    Е другиве се малце подобри. Елизабета имаше многу мил глас, но ете испадна.
    :up:

Од машките најдобро ми пее Нико, дефинитивно. :bow: Има таков глас, пола ако не и повеќе пеачи од нашава "естрада" може да му позавидат.

2. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    Не си само ти изгледа со чуден вкус :) И на мене повеке ми се допаѓа Мики,баш заради неговата скромност и мистериозност...Баш ми е срце,многу ми се свиѓа :P (посебно на последниот настап,кога пушти гласиште :) се наежив) :P
    А и башка,кога се бира идол,треба да биде комплетна личност,значи на сцена,и надвор од неа,да претставува пример за обожавателите.Мики го има тоа,има талент,знае да се однесува,пак ке ја споменам скромноста,супер изгледа,штознам,се што треба да поседува еден идол.
    МИКИ ЗА ИДОЛ :clap:
    п.с. Едвај чекам да дојде вечер да го слушам :P

На Forgotten и baguf4e им се допаѓа ова.
  3. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Вечер ако не испадне Христијан катастрофаа.. Нема појма од пеење, се прави некој рокер, само скока на сцена и тоа малце што го има го губи кога ќе почне да се занесува на сцена. Иначе и Емилија не ја поднесувамм еднај чекам да испадне, и не ми е јасно кој гласа за неа. Сите ја мразат а она продолжува понатаму. Иван е онака кул дечко нишш не ми фали, убаво пее убаво изгледа 5ка. Само мислам дека песнава за вечерва му е малце промашена.. Виктор ми е фаворит, на почетокот беше многу дигнат, ама сега полека полека се спушта и тоа ми се допаѓа. Пее перфектно. Песнава за вечер баш му е супер. Хехе сум се кладела со една другарка во 100 денари дека ќе ја испее убаво, она е уверена дека ќе заебе али јас сепак мислам дека топ ќе испее. Дејан и Ивица заборавам дека всушност се кандидати за идол. Убаво пеат алии толку се досаднии, почнувам да зеват додека они пеат,мора и двајцата нешш да сменат или бај бај идол може слободно да кажат. Нико и Мики се онака, имат глас не се баш здрвени за сцена (Мики баш ме изненади претходниот пат) алии не верувам дека некој од нив ќе победи. Биљана си е супер, на малите концерти и двата пати убаво изненади со стајлингот и со тоа остави впечаток. Јулиана, за неа сум без мислење, почнува да ме нервира, мислам дека и она брзо ќе испадне. Јана по малце ме нервира, Од далеку се гледа дека Калиопи ја симпатизира, уште од првата аудиција али некако ми е незнам, не ми привлекува внимание.

4. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Едвај чекам 8 да дојде !!!! :)

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Зошто Дејан да не може да ја испее Симпли д бест, се мислам вечерва ќе изненади, и прво Емилија нека испаѓа не му е време нему, нека се докаже убаво, не ми е идол, ама се нешто ми вика дека ќе има убав настап, ако ме лаже интуицијава лошо, се надевам Дејан ќе ми потврди дека не ме лаже, а и друго нешто што ми вика, штом избрал потешка песна веројатно се нафатил и мисли да ја изведе како што треба, ај ќе видиме.
    Фаворити си ми остануваат Билјана, Нико и Иван и плус го додавам Мики туку ај ќе ги слушниме вечерва.

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    На crazylady, Monna.Monna, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472

треба да им се помогне на тие шо ја напраиле групава :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.084
    Една работа е тоа што они мислат дека можат, а друга работа се вистинските способности и можности.
    Јас мислам дека се преценил, мене лично ни еден негов настап не ми се допаднал, без душа ми беа некако... Ќе покаже вечерашниот настап.

9. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Што ќе пеат вечерва? ја има некаде листата?

сте спомнале сигурно преходно, се извинувам ама во фрка сум, немам време да ги читам назад сите мислења :)

10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Еве ја листата :) :

На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Дали ова значи дека ваков ќе биде и редоследот? :devil: Дали ова значи дека пак ќе треба да го чекам Мики претпоследен? :devil:

12. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    така е !!! ке си 4екаш !!! :)

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    рдсхфгдфххт :devil:
    А може некој да ми каже за што е групата, бидејќи не можам да отворам? :wasntme:

14. bravegirl

bravegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    69

значи "најдобрите" 5 на почеток :rock:

15. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Убавината на Виктор "боли", ама на Христијан УБИИВААА! ♥♥♥♥♥♥♥

ако мислиш на линкот од група на фб е оваа е ;)

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Епа таква му е среќната ѕвезда на Мики во влечењето, еве веќе 3 пати по ред е во последните, со влечење ги избираат броевите, па така да :D

17. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    само четврти да не се падне, зашто како што почнало уштре од малите концерти сите што биле број 4 испаднале. Вечерва тоа е Христијан па дај боже да испадне

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Кој неписмен ја напишал Jenice Joplin :^) Правилно е Janis Joplin.

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Еѕе некоја Ивана што си се испофалила доле. :lol:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  20. stefiiM

stefiiM Истакнат член