Сите се дигнаа до небо, а нема ниеден што заслужува да биде - Македонски идол. Нема ниеден што се издвојува некако, сите ми се тука некаде, некој повеќе, некој помалку. Да бев Емилија (фала богу не сум) ќе си се откажев! Пакувај куферите и дома да гракаш! Јулијана исто - не е ништо подобра, исто и Дејан. Овие тројца ми се први за излегување. Е другиве се малце подобри. Елизабета имаше многу мил глас, но ете испадна. :up: Од машките најдобро ми пее Нико, дефинитивно. Има таков глас, пола ако не и повеќе пеачи од нашава "естрада" може да му позавидат.
Не си само ти изгледа со чуден вкус И на мене повеке ми се допаѓа Мики,баш заради неговата скромност и мистериозност...Баш ми е срце,многу ми се свиѓа (посебно на последниот настап,кога пушти гласиште се наежив) А и башка,кога се бира идол,треба да биде комплетна личност,значи на сцена,и надвор од неа,да претставува пример за обожавателите.Мики го има тоа,има талент,знае да се однесува,пак ке ја споменам скромноста,супер изгледа,штознам,се што треба да поседува еден идол. МИКИ ЗА ИДОЛ п.с. Едвај чекам да дојде вечер да го слушам
Вечер ако не испадне Христијан катастрофаа.. Нема појма од пеење, се прави некој рокер, само скока на сцена и тоа малце што го има го губи кога ќе почне да се занесува на сцена. Иначе и Емилија не ја поднесувамм еднај чекам да испадне, и не ми е јасно кој гласа за неа. Сите ја мразат а она продолжува понатаму. Иван е онака кул дечко нишш не ми фали, убаво пее убаво изгледа 5ка. Само мислам дека песнава за вечерва му е малце промашена.. Виктор ми е фаворит, на почетокот беше многу дигнат, ама сега полека полека се спушта и тоа ми се допаѓа. Пее перфектно. Песнава за вечер баш му е супер. Хехе сум се кладела со една другарка во 100 денари дека ќе ја испее убаво, она е уверена дека ќе заебе али јас сепак мислам дека топ ќе испее. Дејан и Ивица заборавам дека всушност се кандидати за идол. Убаво пеат алии толку се досаднии, почнувам да зеват додека они пеат,мора и двајцата нешш да сменат или бај бај идол може слободно да кажат. Нико и Мики се онака, имат глас не се баш здрвени за сцена (Мики баш ме изненади претходниот пат) алии не верувам дека некој од нив ќе победи. Биљана си е супер, на малите концерти и двата пати убаво изненади со стајлингот и со тоа остави впечаток. Јулиана, за неа сум без мислење, почнува да ме нервира, мислам дека и она брзо ќе испадне. Јана по малце ме нервира, Од далеку се гледа дека Калиопи ја симпатизира, уште од првата аудиција али некако ми е незнам, не ми привлекува внимание.
Зошто Дејан да не може да ја испее Симпли д бест, се мислам вечерва ќе изненади, и прво Емилија нека испаѓа не му е време нему, нека се докаже убаво, не ми е идол, ама се нешто ми вика дека ќе има убав настап, ако ме лаже интуицијава лошо, се надевам Дејан ќе ми потврди дека не ме лаже, а и друго нешто што ми вика, штом избрал потешка песна веројатно се нафатил и мисли да ја изведе како што треба, ај ќе видиме. Фаворити си ми остануваат Билјана, Нико и Иван и плус го додавам Мики туку ај ќе ги слушниме вечерва.
http://apps.facebook.com/likesfive/index.php?c=49076 Помогнете ми ве молам, пред да се задавам од смеење!
Една работа е тоа што они мислат дека можат, а друга работа се вистинските способности и можности. Јас мислам дека се преценил, мене лично ни еден негов настап не ми се допаднал, без душа ми беа некако... Ќе покаже вечерашниот настап.
Што ќе пеат вечерва? ја има некаде листата? сте спомнале сигурно преходно, се извинувам ама во фрка сум, немам време да ги читам назад сите мислења
Дали ова значи дека ваков ќе биде и редоследот? Дали ова значи дека пак ќе треба да го чекам Мики претпоследен?
Убавината на Виктор "боли", ама на Христијан УБИИВААА! ♥♥♥♥♥♥♥ ако мислиш на линкот од група на фб е оваа е
Епа таква му е среќната ѕвезда на Мики во влечењето, еве веќе 3 пати по ред е во последните, со влечење ги избираат броевите, па така да
само четврти да не се падне, зашто како што почнало уштре од малите концерти сите што биле број 4 испаднале. Вечерва тоа е Христијан па дај боже да испадне