Добра беше Јана, ама некако тоа високите тонови повеќе ги врескаше отколку да ги пее. Што знам сеедно ми е и за неа...
Вечерва и јас ви се придружувам во коментирањето Ивица, некако не ми е омилен, сепак испеа просечно, а може и подобро. Јана стварно ми се допадна, има и супер глас и супер стајлинг меѓудругото
Е, баш тоа сакав сега да го кажам. И мене страрно убаво ми ииспеа, и додуша поприбрана беше, не се „шмизлеше“ скоро ич. Ивица не ми се допадна како испеа. Слушам ни Дејан не е поарен.
Супер е Дејан бре ме изненади... Ама пак, флегматичен си е човекот. Ако ги поддржувам флегмите јас....
Ивица пресечен како и секогаш, ништо посебно, некако ми нема харизма човеков, настапува колку да му пројде редот... Јана за разлика од претходниот пат, пријатно ме изненади, енергична и пријатна вечерва, малку помалку да се чепати и фолира...а ова со обеткава на Калиопи
Јана ми беше ок вечерва и слатка ми е многу, а Дејан со сила убавина не бива Не може човекот да се опушти и тоа да изгледа океј, инаку пеењето и не е мн лошо, мене најмногу ми се допадна кога ја пееше sway
Поенергично? Јас од него и ова не го очекував Оф, ајмо заедно, а само што пишав дека е добар Ај нема везе, за него ова беше одлично.
Дејане бре, ко без душа пееше...ццц Ивица ноу комент, хи ис д бест!! Алал да му е!! Леле бе луѓе сакам на галааа!! П.С. Кај му е на Иво косата и брадата?? Па вака не ми е убав...
Дејан ха, само што пишав дека ме разочара, почна да скока , добар беше, ама може и подобро да испее, и УШТЕ ПОВЕЌЕ ДА СЕ ОПУШТИ НА СЦЕНАА, осеќам дека не е доволно опуштен и затоа делува така, ко ќе појде таму на сцена и на трема и на се друго да заборави, освен на текстот на песната Жирито го испофали, а настапов му беше најдобар до сега(значи интуицијата не ме лаже мене ) Мене ми е сеедно, дали ќе помине или не, ама поарно тој одколку знаете кој веќе ... На Опи со розиве што финта и е ?
Овој од срамежливост ќе пропадне во земја, Дејане Дејане вака не треба да настапува еден идол...а морам да искоментирам и дека не испеа онака како што заслужува оваа моќна песна....замислете само како Мики би ја испеал
Едвај ги чекам Нико,Иван и Мики Што е стварно финтава со розите? И да...без реклами не бидува ништо Ај сеа Кике да го видиме,да не убие со лепотата