баге не ми го црнете никот, ќе се караме не си го делам името јас со хрчаци, хрчак си е тој, не кике едит: леле сликата лилјакот и вештерката
Виктор, Иван и Билјана-6, 7 и 8. Оф, оф Швепс комбинација . Овој па Ненад ајде, ајде честито Хепи Брдееј.
значи кој баксуз сум. Пуштам тв и лиглево е на ред Ај нека го избркаат више еднаш и на раат да си гледам Btw имаме 205 гости
Прво и основно, умрев од смеење кога рекламата од Schwarzkopf за коса ја пуштија додека во кадар беше Тони. Дејан мене ми беше супер, на крајот посебно каква енергија, има контакт со публиката, а тоа е многу важно кај еден естраден уметник. Јана исто така е многу слатка и мила, зрачи и преубаво испеа. Единствено стајлингот и` беше многу монотон. Ивица не го гледав. А на Христијан му се лутам што не ја избрал Иф ај вр а бој.
Зошто бре кога ќе го видам ова малото ми доаѓа така да го зашамарам или па да го фатам за тоа вратчето чисто онака да го растресам малку да го свестам да се симни од облаци малку се преценил до тука бидва
Христијан ајде редно време е да си отидеш.. колку само се губи во песнава.. на крајот Лајф ис д мистери.. му го слушнав гласот.. единствено добро што испеа од цела песна..
Гласот многу му хрчеше. Многу се напна, поготово тој претпоследниот момент, кога се обиде демек да го истакне гласот, звучеше како труба од брод. Многу ми е антипатичен, немам зборови
И јас да се вклучам во дискусијата (немам околу мене со кого да озборувам ). Навистина ми е чудно како тие што се музички експерти кои ги подготвуваат не им даваат по некој совет при изборот на песни, или барем да им кажат кога некоја песна не им одговара. Барем нема да мораме да трпиме вакви настапи (најмногу мислам на Кристијан). Грчење, викање, дерење, фалшови.... Се чудам што всушност слушаат судиите... од каде ги вадат тие комплименти????