Губежи. Па овоа жирито па тоа па, само ги фалат ... Овај Кристијан ми е за АУТ. Нека го истерат веке еднаш
Ако сте уклучени на фејс напрајте рифреш, билката објавила да се приклучат Инаку не го гледам оваа вечер идолот
Дејан некако монотоно... Јана не ја заслужи баш обетката. Ивица премногу се форсира. Кристијан, фуууј, страшно антипатичен, а овој пат многу слабо се слушаше...
Е па не можат сега да им речат не те бива. Они ги одбраа, сега мора да ги фалат. Ама барем конструктивни совети да им дадат, да ги усмерат, да им кажат за наредниот настап тоа да го оправиш, а не вака...
Леле бе, сеа и оваа Емилија абе кај ги ставаат овие двајца еден по друг, ризикуваат да добиеме воспаление на уши!
А демек вечерва Калиопи му дава ружи на тие некни што не му даде, ништо посебно, леле сега Емчево ќе почни да завива
295 гости?! Гледајте го наредниов кандидат, „најдобро пее“. Ќе има ропање на ламарина за некоја минута Едит - 333 гости
Порано го поддржував овој, ама доста му беше мислам. А и жириво во облаци го дигна веќе. Јас толку пати ч не велам дома колку тој на телевизија. Ме нервираат зошто си цепат на дијалект. Гајле му е. Ај сега оваа кокошкава да видиме.
Дај бе луѓе немојте така да навредувате,крештало,кокошка...Имајте осет малку,вас како ќе ви биде така да прочитате за себе Се согласувам дека не пее нешто многу сјајно,ама не е убаво да се навредуваме ЕДИТ: Што е финтава со наочарата?
хах барем си признава високите тонови не ги може дефф не дај боже друга да избрала и оваа и е претешка ;/ добри цвикери еј.. -.-!
Дејан-Хм не ми беше нешто посебно, повеќе енергичност требаше да покаже и чуства. Кристијан-За разлика од минатиот пат беше барем за нијанса подобар. Емилија-не ми се допаѓа, повеќе не коментирам
Господи благослови ги нашите уши што мораат да го слушаат ова ( смајли што се моли). А наочарите, ги видовте?
хахахахаха незнам што да напишам прво Негде светки, негде рокерски ланец. Нека не се глупира више и со пеење и со тие наочарите
па за разлика од Христијан добро ја испеа песнава.. мене ми е сосема ок.. и ме изненади позитивно.. не дека е нешто посебно (како иван и мики) али пак е сосема ок..