Јаоооо стајлингов... Всушност и одговара Да си оди девојчево идолов померачки ќе го гледам Добро, од моја страна нема веќе такви коментари. Само за пеење и изглед Девојчево не е музикално, тоа е прво и основно. Не ја бива и тоа е тоа.
Аман за аман, алармантна е ситуацијава нека си оди оваа дома, во спротивно поправачите на телевизори ќе имаат многу работа.
Луѓево мислат дека ако се изнаскокаат на сцената покажале не знам ти каква енергија. Емоции... ах брее. Па со она рачето што се изнамавта
Не да не ја бива,пробува да биде нешто што не е или да не залаже нас како публика или жирито.Карактеристичен глас има да, во негативна смисла според мене ич не ми се свиѓа од една страна длабок а коа пее не може високи тонови да фати вика.. Бог да чува, контрадикторна ми е некако,талент нема,може се труди ама нема ни грам талент, дарба за пеење нема..
Ужасно на која основа ја фалат Емилија ??? Леле... со фатен глас, поткрепено со три слоја балгами замрсени со носен секрет, мислам дека подобро ќе испеев... катастрофално!
4 пати ја гледаме во романтични фустанчиња и сеа ваааааааау рок стил. Па не иде бре, не се станува така рокер Убав е стајлингот, ама не за Емилија И друго зашто толку ја тупат жириво и толку комплименти на празно? Јас, таа што ја избркаа од хор, таа што пее ужасно и сите ми го кажуваат тоа, мислам дека од Игор, Калиопи и Тони ќе добијам комплименти
Па и уште андерграунд била... Како воопшто можеа да ја споредат со Јана. Да бев на местото на Јана ќе се навредев - искрено.
Апсолутно се согласувам. Најголеми виновници што има немузикални луѓе меѓу учесниците се судиите... Не може сите секогаш да пеат прекрасно, денес сите да се најдобри досега, кога вистината е сосема спротивна. Со толку позитивни коментари им штетат на оние кои навистина вреди да се на таа сцена и кои знаат колку-толку да пеат. А ова со фотките мора да го укинат... подосадно не може да биде, а освен тоа ни водителите не знаат да се вклопат во глупавите муабети пред телевизорот, па многу смотано изгледа отстрана.
Оппп Викторче, оф ќе кажев нешто, ама ветив дека ќе се воздржувам Само ќе кажам респект за Офи Ај да видам како ќе ја донесе, дали ќе му биде тешка за носење
Мила звезда има овој Виктор бе алал да му е срце е стваарно топлина шири некако ја така го доживувам а и знае да пее според мене секогаш и не ми се чини дека пробува да имитира некого,баш е свој.
Моиве пуштија Малечката Невеста. Ве молам давајте го линкот за онлајн гледање пред да направам масакар дома, немам нерви. Виц.
Отпеа и лигушката (се извинувам на речникот, ама стварно ми е таква)... Пеењто веќе не можам да го коментирам, не знае да пее и тоа е тоа... Ама најмногу ме нервира кога кажува perfect, така чудно го изговара, што кога пробувам да го изговорам така мислам дека ќе повратам. Значи не само што не знае да пее, туку и ептен чудно и неартикулирано ги изговара зборовите... П.С. го молам потпаролот да не реплицира премногу...
ауу песнава Виктор тука се преценил. Според мене оваа песна повеќе му прилега на Мики, но тоа е што е Ај баш да го слушнам Ахх ја усра уште од почеток