Што е финтата со рифрешот на фејс ? Вајлд ти не појде да ги слушаш во живо ? Кристијан хмм, овој пат беше посмирен и поспуштен ајде да го речам на сцена и ПООЗБИЛНО делуваште за разлика од минатиот пат, сериозно си ги сфатил критиките. Емилија поубаво ми пее на пробите, на сцена ептен се губи и и го снемува гласот бе, ко да се губи низ песна и ко ќе и се обраќа на публиката да гласа, тогаш офф загреота ми е, ама ајде до сега најмногу ми се допадна овој настап од сите нејзини претходни. Да го видиме Виктор со Фајтер . Спојлер ЕДИТ: 397 гости Па само ќе кажам Идол пренос во живо Спојлер и еден апел до такозваните гости, нека се зачленат и тие , не само да читаат од страна
Со 500 денари дома кој сакам ќе го викнам ќе ми пее. Се прецениле. Били Ајдол беше 1000, Македонија е ова - ХЕЛОУ! А за Виктор, мене ми се допаѓа како пее. Мора да поработи на однесувањето, значи мора, неопходно е ако сака да има публика постара од 15 години. Само земал малку поголемко залче отколку што му собира во устата.
Лелелеее Се разочарав! Од толку песни, баш оваа ја избрал! Е па стварно се преценил, некако се губи...
Ама кога ќе го лупнат она нашено Т на тенкс Или на ениТинг Многу се напнуваат кога пеат, не им доаѓа некако, немаат вежбање доволно, душата им излегува...
Ахх бее Виктор, Виктор. Кој к*р те тераше оваа песна да ја избереш?! Уште на почеток го заборави текстот, а фалшови колку сакаш.. Неубаво, неубаво.
Виктор изгледа сака да допре и до death metal фановите, каков глас избаци при крајот на песната брееј.
Кај можииии овајјј со гласот на Кристина незнам со што ум ја бираше песната. Го нападнаа чупиња од по 10 години загреота Иииии ич да не се врајќа Битола, полна ни е Битолата со ваквииии кабадаи со егото до небо.
^ Мислам дека сакаше да каже дека има многу талент, т.е. може да направи нешто со повеќе вежбање. Нели, 10% талент, а 90% вежба. Тони носи прслуче или јадел многу пилешко како мал? Леле не личело на него. Немој, те молам... Милка чоколатциња да не к*каш?