Најлошото од Виктор... а ова со малишаните не е во ред. Треба да им забранат да се качуваат на сцена. Не знам дали да се смеам или да плачам.
Леле, Игор , а што треба да се коментира, ме разочара со оваа изјава, не треба прикаски бе, и убаво ми пее Виктор иако направи фалшови .
Луѓе можи нешто да ви кажам ? Виктор така зборува значи НЕ се преправа и устата му е таква НЕ ја криви намерно верувам дека сите овде имаме по некоја мана ? Инаку досега од сите негови настапи овај му е најслаб
Абе не се секирајте вие, они вечер ко ќе седнат да не читаат. Пуу бе, блазе си им на девојчињана, море они арно си чекаат, ја ко ќе се разбуткав ни 2 ни 3.
Јас па мислев од аздис тоа го прави, а и некако бавно зборува, незнам мислам дека претерува, сака да се прикаже како некој искулиран тип.
^ Мене овој ми е многу подобар отколку кога пееше на првиот мал концерт. А Виктор како Виктор пее добро без сомневање, само не ми се допаѓа тоа што е многу кренат. Коментарот од Игор мислам дека беше 100% вистинит.
Калиопи со комплиментиве прави многу повеќе штета отколку добро. Кој бе добар настап, ќе го гаѓаа со скапани патлиџани и на караоке да отпееше вака. Ужас.
Виктор врв ми беше минатата гала вечер со Осамен од Трајче Манев дали дека песната многу ја сакаме ретко кој не ја сака или стварно добро ја донесе на сцена
Само Ивица не фалшираше,Кристијан одвратен,врескало...Емилија ми пее како со затнат нос и не ми има убава боја на глас,јана мн ми е лигава,виктор лошо...