Мајко мила, каква посетеност е ова на темава! Некако овие до сега ни еден не ме бендиса. А не ми е јасно, ние ли сме грешка или што е работава .. Се слушаат ли овие од судииве што зборуваат? Не знам, не знам .. Ајде сега Иванчето да си го слушнам.
Не, не стварно, јас го разбирам тоа што ја криви устата кога се смее и кога зборува, зошто и јас тоа го правам, несвесно. Ете, како мана ми е, и верувајте многу ми пречи. Не е до него. што си е право, право си е. Туку, ај да видиме Иван како ќе испее.
Офи си го слушала Горан Пандев како зборува ? Исто бавно како и Виктор Такво му е зборувањето и тврдам дека не е преправање. Може да не ви се допаѓа некој и мене повеќето не ми се допаѓаат, но не зборувам за нивните физички или па говорни мани Иван ОДЛИЧЕН !!
Браво бре Иване!! Е ептен ми е ќеиф кога го слушам и дефинитивно ќе пуштам вечерва некој глас за него
Ајде Иване, и немој да зафркаваш, знам дека има хемија помеѓу тебе и Билчето се приметува до овде е да знаеш така, ако ништо друго барем ја симпатизираш ! Ух убаво ја почна, нема да разочараш ти знам јас, до сега најдобар од сите ми е , и дека ме избриша од фејсбук (не знам дали беше намерно или ненамерно или проблем со многу пријатели) нема да гласам за тебе инаку ќе пратев две порачиња од ќеф, ама ради тоа нема и СЕРИОЗНО, идоли ВНИМАВАЈТЕ И НА ВАШЕТО однесување НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ и тоа дава некаква слика за вас ! Најдобар до сега ! Спојлер праќам и после 4 минути постот се објавува темава фрчи
МА НАЈДОБАР !!! (заедно со мики) ИВАН ТЕ ОБОЖАВАМ !!!! и вечерва пратив две пораки една за него и една за мики...
После Денис Мурат Спојлер вчера имаше концерт во Дом на култура , Денис го тегнеа на сите страни , страшен е момакот. , мене идол ми Јана . Девојката има глас , секси е..буквално ги има сите квалитети да биде Идол. Браво девојко. А и не разбирам што се нафрливте сега за Виктор ? Не ја испеа сјајно песната , но не беше така лошо. Мене ми е симпатичен , има талент..и далеку по приземјен е од Кристијан. И Кристијан е добар , убаво пее..ама тоа уана би а рокстар , неговата занесеност , вивнат е во облаци..ме прават да повратам.."јас немам такви проблеми во однос на другите.." мрш детиште едно мало. Инаку убаво им кажа Тони Зен порано кога беше гостин , пеат многу подобро од тако званиве естрадни певачици кај нас. Сите имаат талент , само кој повеќе кој помалку харизма.
Најдобро скоцкан пакет е, по не знам кој пат! Перфектно пее, харизматичен, паметен, фин, приземен... Туто комплето! Блазеси и на Билјана. И Нико пее супер, ама како почна да лета во облаци во последно време...
Пуу бе, кај ја избра песнава Викторе, кај се запусти.Оф дете, дете. Аааа, убаво испеа Иван, убаво. Ај с'га Билето да гу видимо. Спојлер Ама зацепав кумановски па и ја па.