Да да затоа Христијан паметен којзнае колку пријатели има и го гласаат хахахахахаха не може идол а со 200-300 пријатели на фб мислам сфаќаме сериозни врски ако има некој од нив не знам не се замарам со приватните нивни животи или што знам што ама сите знаеме колкаво е влијанието на интернетов особено на фб
Леле Иван каков еее,уф ај ем хорни Прекрасен изглед,настап... Немам коментар ... ЕДИТ: Уф на овој Иван што му мислам ...
Прекрасно испеа Иван, се си има човекот, туто-комплето. А за тој претходниот воопшто не ни коментирам.
Какви се овие невкусни шеги од судиите за нуклеарни реактори и сл.???!!? Ова во странство да се случи веднаш скандали ќе се кренат. Тие се избрани таму за да пазат што зборуваат. Инаку, Иван беше сууупер...рррр
Хахахахахах цар паметен чоек а за Христијан знам исто многу имал се фалеше нели и на тв на секои 5мин му иделе по 50рикуести абе ајде хахахахаха не до толку али има и он за другиве не знам ни јас
^Да ама самата си рече, ВО СТРАНСТВО. Треба да припазиме на мноогу поголеми грешки конкретно на шоуво.
Иван Ај лав ју ( смалји на кое што му течат лиги) Прекрасен настап, прекрасен изглед, ем секси, ем убав... Гласам за тебе!
на почетокот малку како изгубен ми беше ама сега изненадува се повеќе и повеќе..и многу ми се допаѓа тоа што е скромен браво за Иван!
Знаеш дека долго време се мислев на кој ме потсетува и коа пиша ти си викам дефинитивно на неа! ејјј демек немало ништо повеке од тоа, може нема ама си се шмекаат хахахах