Ко школче ми е во косава и ете се и овие од идол со Иван и Билјана море ми ги читале тие коментираве овде ах, море и да нема ништо, има хемија, а тоа е најважно И никаква врска немаат Билјана и Каролина
Детално гледано никој не вика дека имаат мене ме потсеќа на неа дали се труди или се стреми кон тоа дали случајно, не знам ама потсеќа гледано во глобала
Добро што е Билјана да ги „извади“ жените на идолов... Супер е со оглед на тоа што оваа е многу тешка песна. Крајот не и требаше
Јас мислам емоции малку и фалат. Смирена е некако, што е и супер до негде. Многу штедлива. А Plavusa.17 Виктор не те потсеќа на Џастин, а Биле те потсеќа на Каролина?
Биле ми е најдобра од девојките на неколку места добро исфалшира, но...добра во главно. Убаво и кажа Игор друго е да и се допаѓа песната, но сосема друго се можностите. Во секој случај никој не бара од неа да звучи како Витни. Добра е
хаха абе не знам за Виктор се труди да се облака ко Џастин можда потсеќа ама пошо лукс спомна и ми текна и затоа.. иначе Билјана подложна на трансформации шо викаат секоаш се облака според песната ама на настапов ме потсети на Каролина
Убаво пее Биле-ама аман веќе, ќе видиме ли нешто друго од неа освен балади? Леле, што сакам да им дадат Латино во понеделник. Спојлер Замислете го Христијан Bailamos ја пее
БРАВО ИВАН! Само така продолжи Значи нема помило човече од него Иван, ајде сега Нико па Мики тројцата кралеви на идолот
Мислам не се стреми да личи на никого, колку што можам да приметам се труди да биде своја и жално е да ја споредуваме макар и со Каролина, не наликуваат ич (барем не мене) - во смисла немаат никаква врска .
Иван цар! Предобро испеано. И нека не не лажат сега, знаеме дека матат нешто со Билјана. Абе срцки, срцки! И Билјана убаво ми испеа, јас не приметив дека нешто ептен грешно испеа. Прекрасно.
Билјана има и те каква харизма Похаризматична е од многу други. Иако мислам дека сите треба да поработат на зборувањето, на одговорите, многу им се штури, не знаат да се изразат правилно.