еднаш реков дека Иван има нешто велешко..и бев во право.. па велешанец му е цимер инаку Мики има толку препознатлив глас, и да не го гледам ке го препознаам.. толку прекрасен е, скромен.. срцка
Супер е Нико, ама влезен е у тежок филм бе. Не е тоа оригиналност, Ил Диво филм фура. Горе десно. Исто чувство добивам кога ги гледам на сцена, премногу самобендисано за мој вкус.
Офи жива ли си после настапов на Мики? Прекрасен настап,одлична изведба на песната.Ријана е нула спрема Мики
^ Вакви коментари кога ќе видам. Епа извинете таленти. Ајде излезете, прославете ја Македонија! Игла во сено да се барало...
ТО БЕ МИКИ ЦАРЕ!!!!!!! ... Аа, супер... песната мене ми е прилично глупа, ама како ја испеа... алал нека му е
На Игор коментарот на место му беше. Целосно се согласувам со него... Мики И Нико дефинитивно најдобри се.
Брееееееее ама се раздра на крајот. Мики чоек, ако не читаш АЛАЛ ДА ТИ Е! Значи сеа мај фејворитс: Виктор-Колку и лошо да испеа не можам да го отпишам, абе стварно ви викам ќе го киднапирам чоеков! Билјана-Многу е мила и фина.Убаво пее.Исто и многу ми е харисматична.Душа бе, душа! Нико-Леле на човеков се му лежи и рок, и опера, и балади и СЕ! Мики-Леле, како пее абе се наежив! Бррр.Алал да му и на него и на Нико Ајт сеа со здравје!
„До јаја...“ - што убав речник, бравос! Ние на идоливе им замеруваме, ама изразувањево на жирито бетер било
Искрено, на Игор не би можела да му замерам за речникот. па си има он репутација Таков сие, и тоа е тоа. Навикната сум некако. А Офи ќе се освести и ќе се изнареди лајкови
Море море Велешанци, Велешанки како ве испофалииии Калиопи, епа сега дигнете се бе, ама пазете ко ќе дрецкате долу да не ве здоболи многу Емилија, дури и Ивица и Кристијан , Јулијана можат вода да му носат .
Мики мислам дека не направи најдобар избор исто како и Виктор и двата можеа многу подобро. Едноставно не ме потресе како претходните два пати. За неговите гласовни способности не разговараме повеќе докажа и покажа човекот И да не заборавам да си кажам едвај го чекам крајот на песните кои ги пее Мики затоа што знам дека ќе згрми и ќе ги задоволи моите ушиња И еве ја Јуле наша Што му направиле на девојчето со шминката, косата ? Може и таа да си оди вечерва