Мене Јуле не ме бендисува ич. Нема харизма, едноставно како кукла да донеле на сцена и да пуштиле плеј бек во позадина. Ќе видиме како ќе испее... Иако песнава не е ниту најмалку лесна.
сега ми е надежта Спојлер затнати ми се ушите (настината сум), па тоа е моментот или ќе ми се отнат или ќе одат тапнчињата
Оваа за на Бродвеј да не се спремала? Сосема ја утнала аудицијата. Сега е време да се докажат како сериозни пејачи, а не да прават вакви утки.
Добра беше, ама имаше пар фалшови. Ама стајлингов одозгора на се`. Сфаќам дека сакале да ја средат како во Мулен Руж, ама можеле сето тоа да го направат со некоја помодерна варијанта, па и хулахопкиве црни, уште потенки нозете и ги прават. Шминката е премногу, светка како лампион...
И мене ми личи на Ејми Вајнхаус и јас мислев дека ќе пее нешто од неа. Не отпеа нешто којзнае како,изгледа сум тотално заслепена после настапите на Нико и Мики.
^А уште ги облекуваат студентите? Ако се облекуваат сами срамота е ова. А иначе за пеење не беше толку лошо, се извади некако...
Абе жириво многу расположено вечерва само за позитивни коментари-.-иначе Јуле срце само за у циркус си.
Стајлинг и кореографија ич не ми се бендисаа, а пеењето хмм, многу ми фалшира или не пара дослушувам ?
Јулијано уста пештера, мислам ке ме голтни од пред телевизор. Звер еден море ламја. РИкало, шо бара ова чупе на идол? Стајлинг нок на вештерките уште метла и да олета. Ладна пот ме ороси дури ја слушав катастрофа невидена, а овие од жириво стварно се или глуви или не знам шо му е