Мене искрено Јуле ми личи како оние актеркине од „Смеа и солзи“ што ги маскираат. За пеењето, не коментирам, воопшто не ми се допадна. Нико беше фантастичен, а Мики мислам дека може барем малце повисоко да ја испее. Инаку и тој беше добар. Иначе, вака се пее Фајтер, машка верзија. Не знам за вас,ама мене многу ми се допаѓа како Боби ја пее. <object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/anSXVpAf36I?fs=1&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/anSXVpAf36I?fs=1&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object>
^^ Офи мор,жива си била ти? Јас гласав за Нико и за Мики зашто стварно заслужија.Ќе гласав и за Иван ама немам пуст кредит,ај наредната гала вечер ќе гласам!
Забите нанапред. Незнам која насмевка ја гледаат. И моиве заби се напред и се зајачки па го прикривам тоа, оваа од уво до уво се опештерила. Жива сум, дечко ми ме набрка од компјутер
Завршија фала му на богу... Ај сеа малце на мјут и да си слушнам асална музика, па да видиме кој ќе лета. Си ги спомнав горе фаворитите.
Мики е цар бееее царрррррр!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вода можат да му носат останативе. Јас не знам зошто не го прекинат ова веднаш и да го прогласат Мики за ИДОЛ. РАСТУРИ брееее, кој сака што сака нека каже. Мој фаворит до крај Ајде нека ја испеат другиве идоли оваа песна, а? Перфектно.
А што да и каже Калиопи ? „Јуле имаш многу грда насмевка немој да се смееш“ ? Мене Јуле воопшто во ништо не ми се допаѓа, но не можи девојчето да не се смее...што да прави...
Aбе тоа да, ама барем нека не и кажува ништо Него не видов дали и вечерва ја болеше стомак? Простете но многу ми е никаква, за рака со онаа Емилија и дома !!!
Се согласувам дека е време да си одат и двете, а нема да се жалам јас лично ако ги земат со нив и Ивица, Дејан и Кице наш голем маж
го замолувам Иван да не ми прави повеќе вака, пошто почнав да се заљубувам во неегоо!! леле колку е само перфектен и се надевам дека ова со Билено не е вистина бидејќи навистина ми се крши срцето :Р Гледам дека на Виктор ништо не делува, никоја критика за неговото однесување не го замислува барем малку.. и за него ќе кажам нешто убаво кога ке научи да свржи два збора салам Емилија и Јана се покажаа.. и си викам дека почаа да напредуваат И си викам дека Јулијана ќе си оди, не и е местото тука сега одам да гласам фала богу што сум на пост-пејд па можам да гласам колку сакам за Иван <3
Многу ме интересира шо ќе биде вечерва се надевам ќе си одат оние на кои местото не им е во Идол -.-!
јас Виктор ништо не го разбрав да не ја знаев песната од претходно ќе бев убедена дека не пее на англиски
Јас пак верувам дека Виктор го има тоа изјавено што кажаа прееска. Ма си знае тој до каде ќе стигне Ивица не ми го чепкајте Срамежлив е ама супер е :up: Женскиве сите ми се просечни, гајле ми е која сака нека си оди.
Абе сте забележале Јуле колку чудно ја отвара устата дур пее? Ми личи на кинески филм со англиска синхронизација.
Истото и јас го мислам. Глас, а не стас. Ова со големи букви треба да биде запишано пред влез на Метрополис арена, за сите збрлавени обожавателки. Се надевам дека не ги ослепела љубовта и дека ќе успеат да го прочитаат. А за сите што чекаат таквата љубов да им биде возвратена, без навреда:
Вечерва Мики уште еднаш ми измами огромен аплауз. Браво! Ретко кој со својот талент и перфектна изведба може спонтано да ми измами аплауз - доколку тоа се случи значи ме фасцинирал. Уште па ако додадеме дека испеа една од моите најомилени и ретки песни кои ми се допаднале од Ријана, тогаш е ВРВ! Исто така ми се допадна и изведбата на Нико. Хмм... Виктор овојпат имаше очајна изведба, но добро е во секој случај (може да поминеме и преку тоа). За другите не би коментирала, беа добри, освен Јана (за која се чудам како може да добива секоја гала вечер толку позитивни коментари од жирито, а всушност нема некои посебни вокални способности... ако гледаат само според убавината, во ред тогаш .
<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9Yt2w5qeSHo?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9Yt2w5qeSHo?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object> Мислам дека талентов добро ќе се вклопи во идолов!!