Здраво на сите Ги читам често коментариве па велам дај и јас да си кажам што мислам... Фаворит ми е Виктор ...некако ми се допадна целосно уште на првите аудиции низ градовите... Мики не ни знаев дека постои додека не се распеа..прекрасен е..исто и ИВан а за вечерва мислам дека редно е Христијан и Емилија (еден од нив) да си оди дома.. Христијан ми се допадна единствено на мини концертот..потоа влезе во некој филм,толку е лигав,препотентен...мало дете..ме интересира што е проблемот што не ја сакаше Бети на неговиот роденден дали тоа што Бети јавно кажа што не и чини кај него??
се знаеше дека овие сите ќе поминат сите се добри, е сега следни ќе видиме кои се за избацување!!! еве ја јуле може ќе седне на жешкото столче така ми стое а мене оваа насмевка воопшто не ми се допаѓа нз што и ја форсираат толку!!??
Уууух добро е,сите фаворити ми поминаа.Јес Јуле и Емилија аут! Сега веќе не се замарам Леле Јуле помина
Ја седнаа Емилија Е значи не можам На уаааааа, Христијам се јави како Тошо малерот кој е највеќи фраер у маало пљук
фаворити дефинитивно ми се мики и нико.. сакав да ве прашам да не знаете од кој град е нико, колку години има?И што било тоа за христијан и бети? =)
Редно беше Емилијо, ко кобила пред расплод глас вади, исто ко Јулијана ама Јулијана полоша е. Едвај чекам Јулијана да испадни, се надевав вечерва редактирам, се извнувам за моите искрени и навредливи мислења али овие две дефинитивно не се за тука.
Што скока овај малиов бре ? Тоа мало таму ти е местото. Не мора да испадне, но нека се измалтретира малку ИИИИИИИИИИИИИ Виктор
Ајде нека испадни веќе нека оди на златно славејче нека пее Леле сигурно има сега река од солзи кај сите малолетнички-ВИКTOР И КРИстијан
Сигурно солзи му идат на гејов,сигурно! Ама не се дава, НЕ НЕ. Му даваат сила малолетничкине кои пиштат како свиња на колење.уеуе.