Ако го исплашија и Виктор малку Ајде овие двата може да летаат Лелеееееее Еми срце моееее Лигле бре што ти се случува со гласчето
Ај сеа Емилија домаа ! Ако не испадне, не знам , нема да биде фер, нека испаѓа. Едит: Имало правда за другите нели ?
Адиос мучача! Баш кејф ми се направи. Со мирна совест ќе си спијам вечерва. Реално гледано, најслабо пееше. Бај д веј, го јадеме сите утре на Ексклузив од „глигорче“.
Пак се спаси малиов, јас да не ми се свиѓа Ема, ама и овој можеше дома да си оди...требаше двајцата да ги исфрлат....
Христијан бре пак за малце спаси глава Уф што ќе ми беше кејф да ми те исфрлат, мх мх. Мада и оваа Еми не беше за во Идол, ама Христијан да излезеше уште поголемо ќе беше задоволството
Ќе излезе наредниот понеделник. На него сега му е редот, нема да се спаси. Освен Јуле ако не го претрка
Ахх, бе, не знам дали ќе издржам наредниот понеделник пак да го слушам кај што „пее“ Христијан. Туку, ај на мјут, па се надевам дека ќе испадне тој! А следниот понеделник сакам да испаднат 2ца, тој и Јуле. Другите, какви-такви арни си се.
Штом испадна крекалово има надеж дека првото место заслужено ќе си биде. Штом Емилија цело Тетово заедно со реклами и триста глупости не помина, тогаш Јуле за нареден пат е безнадежна. Или пак Кристијан, сеедно. До сега само со Бети ја зезнаа работата. Па ајде да видиме понатаму.
Јас еднаш добро Би го натепала Христијан,многу ме нервира,а и не пее нешто посебно.Ај да се надеваме дека нема уште далеку да оди.Уште ми е криво за Бети,некако ми фали во идолов.
хаха темава убедливо води јас сакав сега да испаднат двајцата иако мислам дека нема да испаѓаат двајца одеднаш некако не ми е логично