Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Caramelle

Caramelle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
  2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.701
    Допаѓања:
    8.774
    Спаркс го делам скрос истото мислење со тебе :) Штета ќе биде голема ако победи убавина,а не глас.
    Колку ми е само убаво да си коментирам овде со вистински ценачи на музиката,на школо кога почнува дискусија за Идол се тргам настрана зошто не можам да ги слушам како пиштат по Виктор,а го омаловажуваат Нико кој патем речено е извонреден.Истото важи и за Мики.

3. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Спаркс, и јас го делам истото мислење! Особено за делот кај Иван! :)

4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Абе пак, штом имаат гласови и стигнале дотука колку-толку успеале. Муабетот ми беше, некој т.е. многу луѓе (девојчиња) ги гласаат, нас ни смета и што превземаме? Ништо зошто знаеме дека тоа е губење пари. Ретко кој гласа, а и тој што гласа не гласа масовно како нив и тоа е тоа.

5. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    ^ Да,тука си во право, ама како да гласаме кога една порака ја направиле 500 ден. плус ДДВ :^) и да гласаш ќе гласаш 2-3 пати преку сила, не можеш нешто повеќе. Да биле пораките нормални друго е.

6. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Вчера најмногу ми се допадна Виктор... Можеби го заборави текстот на почетокот али сепак супер испеа.... и покрај тоа што песната беше многу тешкаа.... Христијан беше подобар од минатиот пат ама имаше и многу лесна песнаа... Според мене мислам дека Виктор не лета во облаци толку како што изгледаа.... мене некако баш ми е сипматичен. А и Иван не е лош.. А и фала богу Емилија испадна... Сега Христијан е на ред...

7. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Знам ок е тоа,затоа и пишав дека јас лично не гласам за никој иако имам фаворити ама ете други гласаат си допуштаат таков луксуз и тие ќе го одлучат победникот како и да е..

На Tinker-Bell му/ѝ се допаѓа ова.
  8. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Една порака е околу 25 денари со се ддв.. претходниот пат гласав и толку ми наплатија

9. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас мислев на грешка да не мислела 50*

10. Tinker-Bell

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    ^Знам дека е некаде толку околу 30тина ден. се шалев со тоа 500ден. :D :D :D Ама сакам да кажам кога би биле некаде околу 10-15ден секој би си дозволил да гласа повеќе пати,па и јас би гласала за мојот фаворит и 10 пати ако треба,а не вака си гласал,а ко за џабе да си гласал,еден глас маЊе-виШе :)

11. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Еее да да во право си :)

12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Еден глас мање - више....ова си го велат 200 луѓе :) А некој испаѓа за тие 200 гласа....Само на темава има 50тина подржувачи на Бети, многу певеќе на цел форум, уште повеќе на фб. Ама Бети испадна, сите си викаат дека нивниот глас неможе да смени многу :)

Инаку џабе зборите дека тинејџерките и децата водат, нивните Хриситјан и Виктор беа најдолу на листа. Нико и Мики не се најдоа таму. Значи засега се иде ко шо треба. Најдобрите вокали се сеуште тука, и не се нашле во долната листа

13. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    Ама мене не ми е јасно дали на трите стол4иња седнуват тројцата што имаат најмалку гласови или седнува тој што испаѓа и уште двајца по нивни избор, оти тоа баш не го нагласуват, до сеа не кажаа ова се тројцата со најмалку гласови... :)

14. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

мислам на првиот гала концерт кажаа дека таму ќе седнат оние со најмалку гласови.

15. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

знаеш зашто Ивица кога настапува нема емоции?

бидејќи е премногу препотентен, самоуверен и фраерски настроен. Друго ивица некогаш многу вика кога пее.

истото и за Христијан.

16. Tinker-Bell

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    Добро да и ти си во право ама јас повеќе мислев на ајде да го наречам масовно гласање за стварно да го поддржиш својот фаворит,да се види дека сум гласала :) па затоа спомнав дека доколку пораките би биле поевтини мислам дека многу повеќе би гласале

Ако не се лажам,само тој што излегува има најмалку гласови, а другите двајца се онака одбрани,да ги стресат малце,да не се опуштаат многу многу :D

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.090
    Работата кај нас е секако поради парите. Затоа и пораките се толку сакпи, тоа е. На американскиот идол пак може и онлајн да се гласа. И јас мислам дека да беа поевтини пораките повеќе гласови ќе имаше. Вака и не е многу веродостојно, сепак, тие што имаат пари учествуваат во избирањето.

На Tinker-Bell му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Доколку сакавме најреален и фер избор, требало од секој телефон да има опција за само еден глас за еден натпреварувач и гласањето да е со минимална тарифа. :) Ама така нема кеш...

19. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Од каде па сега ваква констатација за Ивица?!?
    Неколку пати и жирито напомена дека е еден од поскромните, си молчи, не се истакнува многу.
    Малку банално е да ги споредуваш Ивица и Христијан, зошто се немаат ама баш никаква допирна точка, а посебно не во препотентноста.
    Ивица воопшто не е препотентен, баш е мил и скромен!

20. emma-chan

emma-chan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    10
    Према мене Ивица е најдобар, премногу е енергичен, како што и самиот кажа срамежлив ( <3 ), кога тој пеј, незнам, сите празнини на песната ги исполнува, преубав е, песните ги исполнува и со она што го нема во нив - емоции!

Јана - Најубава од сите женски, последниот настап и` беше најдобар!

Дејан - Воопшто не ми се допаѓа!

Емилија - Вечера му беше најдобар настап, штета што отпадна :(

Христијан - Добро е што се подобри на критиките од претходниот пат, претходниот настап воопшто не ми се допадна, но затоа сега се подбори!

Виктор - Многу е талентиран, но многу ми е кренат некако

Иван - Фаворит на брат ми, многу добар, енергичен, му дава посебен тек на песната :)

Билјана - Ништо посебно.

Нико - ЛЕГЕНДА!

Мики - Прекрасно пее!

Јуле - Воопшто не ми се допаѓа, многу ми е антипатичка, сладок глас пее.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.