Христијан Тодороски Официјален Како прво Благодарам на сите за подршката )) ♥ ♥ ♥ сите други "експерти" за музика можат слободно да ми се фатат за онаа работа (нормално ако можат да дигаат тешко) Видете му го само статусот на овој лигушов Од кога бре дождовните црви се синоним за тешко
Уууу ова статусов како да се однесува на експертите во темава Имам многу идеи како да му го извреѓам статусот, ама ајде јас нема да паѓам толку ниско
А што демек,он мултиталентиран е,и ние не знаеме да процениме скапоцени личности како него? Оф Господе,и после некој ќе пише дека му се може,и дека е топ.Абе ајде,лепешки.
ЛИгле бре колку ме нервира овој Христијан,кое тешко бе,да имаше нешто тешко на него нема да можеше да стои,метро и желба за растење е Иначе Ивица стварно погрешен в печаток ви оставил ако мислите дека е фраерски насроен и сл.дечкото е ептен скромен,мн е фин,ич не се занесува и мн е срамежлив
Ја кај Дејан осеќам ко вештачки да е опуштен. Ко сите притисок да му вршеле опушти се, биди по слободен и овој некако се обидува чоекот. Кристијан карактерот никако не му се поправа. Изгубен е од контрола. Може одбира лесни песни, ама му се со неговите можности. Јана, се повеќе се подбрува, многу слатко ми изгледа Не забележавте дека сите викаат дека "дале се од себе " ? Иван и мене ми е фаворит, ама мислам дека требаше да промени нешто со настапот. Веќе настап со капче видовме повеќе пати.. Не го догледав до крај, заспав.. hock:
Изгледа на експертите што вчера го иссвиркаа. Лајно. Вчера кога се испонаша додека го извиркаа дечко ми вика (на велешки) "Глеај го гомно`о, глеај го гомно`о, глеај го сељо`о уууууууууу бе"
Ауууу... Мама ми рече да не си играм со малечки работи. Барем да се научеше да пишува како што треба.
Единствена причина што вчера емилија и хрчакот беа подобри е тоа што вчера имаа пратечки вокали и ништо повеќе! Ужасни се! Инаку карина го имаш адднато за пријател или на друг некој профил го има тоа напишано(линк), пошто сега го барав за да го прочитам тоа, ама на профилот што го најдов ѕидот не можам да му го гледам
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 60&sk=wall Еве го линкот од профилот на Христијан, немора да ти биде пријател за да му го гледаш профилот
^^^ Добар виц А инаку има една женска од мојот град,некоја година е поголема од сестра ми,околу 6-7 одделение пишува нон стоп статуси демек се слушала со Христијан и сега гледам напишала статус у стилом зошто луѓево ме прават позната... Господи боже помогни му,не знаат што прават
Оф бее.... осеќам дека детенцево во многу блиска иднина има да окрка таков добар ќотек, има да го спуштат на земја многу незгодно! (Истово важи и за Иваннннна)
Не знам што толку се замарате кој од идолите што пишал на статус, негов профил, негова работа ќе пишува што сака
или пак кога ќе видам од тие багуфче што ги кажува 6 7 одд па и до средна школа цел фолдер од кико најдобар срциња нешто уффф па мајке му стварно незнам што видоа сега осеќам колку е разликата од 16 до 20 години божеее како ќе размислуваме на 24 ние ,,заостанатите генерации,, господи боже да ставам на фб од некој 150 слики лав срциња најдобар најубав срцка божееееееееее
Лелееееееееее кај ми покажавте да видам. Се изнервирав. Што стана од денешнава младина ох оххххххххх. Лигушења лигушења, лелеееееееееееее, добро луѓево слепи се, глуви се што му е. ОФ. Тоа е тоа, погледнете ја нашата иднина, не е баш најбистра. Ве сакушкам пренајмногу и најпремногу, кисс , мња, лав ју. Уффффффффф
Каде е алтер егото на Еми? Закрепнува од поразот ли? Епа толку ја воздигнуваа, ни глас ни стас бре, сеа ќе ќутат! Да победи најдобриот вокал! Само тоа ќе кажам!
хахахах јас читав на еден статусс..само не ми текнува кај беше дали кај виктор или христијан..едно девојче му имаше напишшано...боже имате само 10 години а како луди трчате по нив хД ...и тие имаја вратено вистинската љубов не знае за граници хД хахаха
kiko ne znaes kako mi e..kiko ne mozam se iznaplakav :'( lele kolkav stres znaci za malce bo nesves ke padnev srcevo mi otkaza veruvaj znaci se tresam so mnogu deca se ispokarav so te mrazat i se iznaplakav stvarno ne mozam :'( kolku sum srejkna so vleze kiko,kolku sum srejkna nemas pojma..te sakam Kiko nezamislivo se tresam duri go pisuvam ova..te sakam Kikoo fala za seee ♥ ♥ ♥ Се извинувам за пишуваното на латиница но едноставно морааааав да го копирам ова овде..... хаха божеееее луда работа!