Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Јас би сакала на сите овие да им одам на свирка и да видам како ке испејат 50тина песни по ред :) за Иван не коментирам бидејки може и 200 да испе без да се замори :clap: :)

На budalcee му/ѝ се допаѓа ова.
  2. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Леле не ми се верува до каде дојде младинава. Што се не ќе прочиташ ко небаре Кико им е бог или пак Виктор. За гревота се. Искрено ги жалам. Никој возрасен не го сака Христијан. Ако има некој таков што е над 18 години нека дигне 2 прста. :$
    Посебно во Прилеп тој одсекогаш беше пропалица, мета на зафрканција и секогаш ќе биде.
    Никогаш нема да биде на повисоко ниво. Уште од порано не го сакав, се занесуваше као демек скопски збори вртеше акцент, сега пак на идол строго со ЧЕ мава. Занесот негов. |(
    Инаку градоначалникот од Прилеп ништо нема организирано за обожавателите на Христијан, автобус или било што. :)
    И повторно на мојот став дека Мики е и ќе биде најдобар! :bow: :l:

Eдит: Христијан не го бидува за свирки. Не прави воопшто добра забава и да ја поткрени публиката. Само ја брка и се празни кафиќот. ;)

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.091
    ^^Се тоа е вежбање, мораат многу да вежбаат пред било какви концерти и настапи, па тек допрва им почнува кариерата. Башка што и некако слабо тренинг имаат, ќе им треба повеќе време. Кога ќе започнат професионално да се занимаваат со музика, тогаш ќе ја видат маката.

4. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Виктор и Нико казнети поради каснење.. и тоа 10 карти помалку :)
    а останатите по 5 :)

5. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Кажав веќе за тие што седат на столчињата....

Па и не е баш така. Сега се јавни личности и сами одбраа така. Нормало е да бидат под лупа за тоа што кажале, што направиле. Неможат веќе да пишуваат и прават што сакат без притоа да остане незабележано. Мора да внимаваат. Може и ова не е во ред ама така е.
    Ако прифаќаш да бидеш јавна личност, кажи му збогум на приватниот живот. Тоа е цената што ја плаќаат

На Tinker-Bell му/ѝ се допаѓа ова.
  6. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Значи не ми се верува што се му пишуват на ѕидот на Христијан на фејсбук:

-ostanav bez zborovi :o znaci stvarno da ispees i poubavo od Madona..SEKOJA CEST 100 pati ti kazav milicko ! ♥ veruvaj,premnogu te sakam,za tebe se bi dala..ti si tojj ♥
    -Kiko ti i Emi bevte najj dobri od site jas sekogas ke glasam za tebe do krajot
    -NaJ NaJ UbAvO IsPeA oD sItE Ti ZaSlUzUvAs Da BiDeS nExT mAcEdOnIaN iDoL

Глупоќа само тоа ќе кажам
    А врв на се ми е ова http://na.strana.mk/6446/1 т.е тие коментарите подоле :x до вчера сите лудуваа по Тони и Слаткар,а сега биле заостанати и незнаеле да пеат ( епа касно и текна)
    ‘Кики и Вики најдобри‘ офф мори мајко

На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.
  7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    ^ Да речеш мали се ама не бев бре јас ваква кога бев помалечка :o Не сакам да зборувам вака ама ова е простотија невидена :x

8. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ова мене на блага ретардација ми личи,жими Господ.

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    А кога ќе видам ставиле слики од овие двајцата косата ми се крева. Аман бе деца доста веќе!

10. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Ќе им се врати арогантноста.

Ова од кај Христето. Не ми е јасно дали е свесен дека oд тие „експерти“ за музика тој ќе си го вади лебот? Харизма нула, барем да се вадеше со гласот, ама едвај се крпи како кандидат. Како ќе си ја придобива публиката кога ќе отиде да направи некоја свирка? 10-годишњаците не ги пуштаат до касно во кафичи, кој ќе остане да го слуша?

Оффф, славата најмногу удира во вакви гревови. The irony!

11. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932

Абе зоштооооооооооо луѓе баш си одговараат како пар, сwатки се.... Кисссс ;)

12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Аабе а знаете дека на Нико и Виктор им биле скратени 10 карти а на другиве по 5?
    Мене ми кажуваше од анг. едно девојче ко наводно Виктор и Нико биле во град и закасниле на проба и затоа ги казниле.И Виктор да се откаже сакал! :o

13. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

жирито за него вели дека е скромен, а на првите аудиции Калиопи му кажа дека и смета неговата преголема самувереност и тие нешто мутат.

Ивица ми беше фаворит, но како изминува времето се повеќе Иван, Нико и Мики го засенуваат, а тој секогаш е задоволен од себе си,тука приметив нескромност кај него.
    Најдобар настап имаеш се до малите концерти кога се претстави со песна од Гуго Долс, од тогаш наваму песните ептен ги фалшира.

друго не е важно кој колку е сладок, ајде и однесувањето ќе го занемариме, но гласовните можности му се просечни, со Христијан имаат една допирна точка, а тоа е голема самоувереност, која двајцата различно ја манифестираат.

патем Ивица има мислам 16 години :?: , колку повозрасно изгледа како да има 26.

14. Monna.Monna

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Имаат ли памет бе овие?

15. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Ивица има 16 години???? Нема шанса. Не ми се верува. И мене ми личи како да има 26. :?:

16. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    абе го обоаваат тинејџерки, на тие години и не гледаш на квалитет многу, јас знам кога бев на нивна возраст сум ги обожавала Бекстрит бојс и други квази пеачи, сега немаааа шанси, јок бре!!! :shake: :Down:

не се секирај на таквите кои се вадат на лепота бргу им поминува рокот.

17. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    абе ова идолите зашто немаат официјална веб страна каде може да прочитаме нивна биографија и да ги видиме сите нивни настапи?

18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Уште што се нема да прочитам Божее.
    Не мора да значи дека ако го мразиме Христијан дека му љубомориме. До Бога за што да му љубоморам на едно лигаво и невоспитано детиште, ај на Нико или на Мики или Иван да им љубоморам океј има за што ама на лиглето е тоа нема шанси.

19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ти имаш 17 а Христијан на 7ми наполнил 19 па не мислам дека можеш да го наречеш детиште..:)

20. Monna.Monna

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Абре мене не ми смета нека си го сакаат, секој си има право на избор, туку ме нервира кога ќе се разбацаат по фб со вакви постови, па со срцинња и бакнежи по ѕидовите, па слики па 300 чуда. |(
    И јас сум си за Виктор ама не пишувам срциња и слични глупости. :!:
    Ги направија Идоливе ко којзнае што да се, замисли веќе имаат „хејтери“ и сите им љубомориме. |(