Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    А како да наречам некој толку арогантен, лигав и невоспитан?

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Абе тоа си е твое мислење, може е дете во понашање, изглед не знам ти што ама детиште е за постарите од него тука има доста членови кои се 20+ има и на негова возраст па не се однесуваат како него, ама ти си 2години помала од него и веќе го нарекуваш детиште, ко тебе 15годишна да те нарече детиште не е вкусно..

3. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    http://www.youtube.com/watch?v=L9RQA4XhgqM
    Иначе феминки глејте го ова ако го немате глеано претходно, како рекол за Бети ``алал да му е``

4. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Абе тоа си е твое мислење, може е дете во понашање, изглед не знам ти што ама детиште е за постарите од него тука има доста членови кои се 20+ има и на негова возраст па не се однесуваат како него, ама ти си 2години помала од него и веќе го нарекуваш детиште, ко тебе 15годишна да те нарече детиште не е вкусно..[/quote]

Јас не се однесувам како него далеку сум од лигава и арогантна и незнам што,а да сум нема да ми е криво ако ме наречат детиште дури и да се 2,3,5 години помали од мене, зашто има некои на 13 години што размислуват позрело од некои на17 или 19 години,а и се поприбрани.
    Удира слава у глава.

5. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас не се однесувам како него далеку сум од лигава и арогантна и незнам што,а да сум нема да ми е криво ако ме наречат детиште дури и да се 2,3,5 години помали од мене, зашто има некои на 13 години што размислуват позрело од некои на17 или 19 години,а и се поприбрани.
    Удира слава у глава.[/quote]
    Он таков си беше уште првиот пат кога го видов на аудициите се гледаше по него дека е дигнат и тие ствари,славата само му ги крена акциите и стана бетер.

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Абре нема 16 Ивица, 26 има, шала не знаете :D

7. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Он таков си беше уште првиот пат кога го видов на аудициите се гледаше по него дека е дигнат и тие ствари,славата само му ги крена акциите и стана бетер.[/quote]

Сега како се однесува, а не дај Боже во финале да влезе ќе си мисле којзнае што е

8. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Реално,мислам дека треба да победи Нико.На последната гала вечер како пееше,човече, мислев дека гледам Сан Ремо во живо и професионален пејач,кој пее без никаков напор.Квалитетен глас и пејач,нема што.И Иван Раденов ми е еден од фаворитите,но сепак од минатиов пат пак ќе си гласам за Нико. :)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    ^^ А што е работата со Бети и Христијан ? Скарани се нешто или ?? Не сум гледала може сум испуштила нешто .. :$

10. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Таа недела кога испадна Бети се скарале нешто... Бети била нервозна кога видела дека Лаура на прифил стаила слика со Денис и се скарале нештоо...Така нешо беше незнам точно

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  11. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Сите мои другарки се попалени по Христијанн.. Јас стварно не знам што гледат во него. Си кажуват дека не пее убаво али сепак бил подобар од другите.. Никад нема да ги сватам

12. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Па не знам тоа и мене ме чуди и се прашувам,кај нејзе на профил на фб има во профил слики - слики од него и со него..којзнае што е работата он најверојатно има тргнато таг и нема ни коментар остаено а нејзе и стојат

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Цел фејсбук на девојчиња до 13 години испоставиле слики од Кристијан и Виктор, |( добро толку ли ги маѓепсаа овие ?
    Сега дур трае идол галамата, после еве им давам 3 месеци по завршувањето на идол и се ќе престане, сите ќе ги заборават.
    Со сликине и коментарине, статуси како и да е на нивнине профили им ја зголемуваат самодовербата ептен па после ништо чудно онака “фраерски“ да се однесуваат на сцена, лошо е само што ептен веруваат во себе и се сигурни тоа е океј до некаде, ама после е лошо ко ќе испаднат ко некој удар им е, ене на пример Бети не очекуваше дека ќе испадне ама и тоа се случи, за неа не беше тоа некој удар беше прибрана, ама да испадне Виктор или Христијан каков шок ќе биде еј, па цела женска популација со нивни профајл фото на фејсбук ќе се испобеси ]:) :D

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    http://mesto.com.mk/video/MMU72H92Y3RD/ ... 8%D1%83-12

http://mesto.com.mk/video/1UOO9UM5AN97/ ... 8%D1%83-22

Еве го интервјуто со Бети гледај го тука кажува за кавгата со Христијан :) ;)

На TennisBabe и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  15. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Добро де, доста тупите со Кристијан, тоа ти е вкусови, оставете ги децата нека си се занесуваат, вие како да не лепевте слики од Backstreet boys, ili Nick Carter, или не знам кои биле така хит во ваше време ама ете се сеќавам и Jerald Leto беше доста популарен, само што тогаш немавме ф.б за да покажеме на сите колку се залетувавме потакви јаки фаци,ама затоа пак собите дома целите беа исполепени со постери од нив, тетратки за училиште купувавме со нив... И тој ако мисли дека треба да се занесува нека се занесува, си имам јас фаворити и си гласам за нив, ако помладите кои го сакаат него гласаат повеќе секој чест нека си победи тој, па и тој е Идол за нив.Овој Jastin Biber не е лигав? Мене од малку колку го имам видено на Тв ми е :puke: , ама ете американските тинејџерки го сакаат и му направија огромна популарност.Факт е дека не може сите да те сакаат, само после смртта за сите си најдобар, како што беше случајот соТоше, и него жив го плукаа.

16. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Секое чудо за три дена :)

Инаку женски стварно Виктор не е таков. И јас плукав пред 10 страни по него ама се уверив дека дечкото не е таков како што изгледа. Многу е скромен и преплашен дека ќе испадне, не се однесува фраерски ниту со крената самодоверба.

Али Христијан е жалче. Метро и желба за растење и кон сите девојки се обраќа со маче, срце и душо. Од цела група само тој дига галама и се осеќа супериорен

Al-vik ај најубаво те замолувам не забегувај од темата и не го спомнувај Тоше кај што не му е местото. Не дека сум некој фанатик и дека раце ми се тресат ако го спомне некој, туку едноставно претеравте со споредбите со него и спомнувањето каде што треба и не треба. Штоо било со него било, никој не оспорува дека е глас и човек каков што никогаш нема да имаме и тоа е тоа. Нема потреба да отвараме стари рани

17. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Упс,извини ама на Јастин Тимберлејк овде му е местото? Да не погреши некој што го спомена него или некоја друга позната личност? Ако имаш список на лица кои смеат а кои не да се споменуваат? Направив споредба со музичка звезда а не со некој научник или доктор. Прв пат го споменувам Тоше на форумов, и тоа ако си толку емотивно поврзана со него, баш ми е жал, но и јас имам драги лица кои за жал ги нема повеќе, и да ти кажам мило ми е кога некој ги спомнува, за тоа што така нема да се заборават.

18. Maat

Maat Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13

Сакав да оставам еден коментар на овој негов статус... „Кој високо лета - ниско паѓа“
    Немам ништо против него, ама нели „да ми се фатат“ на Фејбук (јавно!!!) е малку многу???

Сега си ја знаат сите цената - идоли сме и не сакаат! Ама мислам дека Христијан е единствениот што на некој начин го искористува тоа!!! Шармот, срце, ќе ти користи некое време, ама кариера само со шарм не бидува.

Друго, ми се допаѓаат сите, посебно Мики, Ивица и Виктор. Од женските омилена ми беше Бети, но испадна. А не ми се допадна изведбата на Емилија.... ко да повеќе се слушаше музиката од нејзиниот глас (нели треба некоја рамнотежа...). :)

19. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    сите кренати треба да си одат дома,треба да се има самодоверба, ама толку претерано горди, автоматски укажува на слаби карактери, и не способни да се носат со славата. жал ми е што испадна емилија,уште повеќе за бети, и одвај чекам да испадни јулијана. тоа е се што можам да кажам за сега.

20. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Несакав тоа да го кажам, ниту да ограничувам кој што смее да збори. Не сум никаков фактор тука за да кажувам кој смее, а кој несмее да се спомнува.
    Само сметам дека споредбата со Кристијан и Тоше ти е тотален промашај. Демек Тоше го плукале, сега К го плукаат и голема работа. Само после смртта ги сакаме. Далоку од тоа дека не треба да се споменува, ама не во волку ниски споредби. Демек тој Кико ќе остави нешто зад себе и сите ќе паѓаме во несвест.
    Несакам да навлегувам и да се докажувам. Едноставно сакав да кажам дека вакви споредби се непотребни, и отварање на тие муабети се непотребни. Несакам да дискутирам понатаму, и на овој пост едвај кликам "испрати", зашо несакам да се докажувам за глупости. Баш овој муабет сакав да го спречам и нема да го продолжувам

И не ми се извинувај, не си ми грешела ништо :hai: