Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Не ги гледам повеќе. Многу ми станаа досадни! Се занесуваат дека се ѕвезди, а тие јадните кој како испага така и ќе го заборавиме. Дали пола од нив ќе породолжат понатаму. А кога сме кај Виктор и Кристијан мене виктор ич не ми е привлечен, а Кристијан разлигавено детиште. :^)

2. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Е па да ти го почна муабетот, не знам како се обидуваш да сопреш нешто што го немаше, а споредбата ВООПШТО НЕ СЕ ОДНЕСУВАШЕ на Кристијан со Тоше, беше општа констатација дека за вкусовите неможеме да распараваме, и секогаш ќе има некој што ќе ги поддржува и сака луѓето кои се одлучиле за јавна професија, и такви кои истите нема да ги сака.Тоше го спменав во тој контекст и покрај тоа што е најдоброто нешто што сме го имале,не е бил имун на лоши коментари и лоши мислења,не го споредувам со НИКОЈ. Тоа што тие одлучиле да се занимаваат со јавна професија ни дава за право да ги коментираме,да ги сакаме или не. А дали нешто што е кажано овде е потребно или не,не знам за каква потреба зборуваш, сум прочитала многу мислења кои лично за мене нема потреба да се пишуваат ама ете,некој имал потреба да си се искаже па си пишал тоа што го мисли.

3. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Христијан многу се фолираа во последно време... Мисли дека е голем фактор во идол и тоа многу ме нервира...... Емилија испадна и сега на Христијан му е редотт... ај крај на месец е можеби овие 12 годишните си го потрошие кредитот од телефонот па нема да има преку што да гласат за Христијан и ќе испадне...

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ај гледам Виктор сте го спомнале, да се надоврзам:
    поголем промашај со песната не можеше да направи. Тој ќе ми ја пее Агилера :D Алооо... спушти се дооооооооле. :rock:

5. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Јас сум за Мики и сакам Мики да победи. Најприземјен ми е од сите, најубаво ми пее, нема утка со песните... Башка има посебна боја на гласот, препознатлив му е. Исто и Иван и Билјана ми се супер. Ете тие се моите топ 3 со Мики на чело :D Другите ми се гола вода, посебно Христијан. Едвај чекам да го мафнат :devil:

На angelce1 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сега ја слушнав Јана за првпат...Не знам бре луѓе што толку не ви се допаѓа кај неа? Мене супер ми испеа, плус многу беше опуштена на сцената, секоја чест за девојката. Гледам зошто на мајка ми и била омилена :lol:

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Драги феминки да Ве прашам нешто? Гледам сите коментираме за Идоли,а никој не пишува дали гласате за фаворитите?

Ај јас ке одговорам.Додека беше Бети гласав за неа,на минатата гала гласав за Мики.

8. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Да. Јас гласав за Нико.

9. dan1

dan1 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    Да да редовно гласам .... секоја гала вечер .... и се знае за кој ЗА НАЈДОБРИОТ МИКИ :clap: :clap: :clap: :clap:

10. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Јас не гласам. Немам ниту кредит за гласање, ниту пак го следам редовно идолот. Сепак, кога го гледам, сакам да си дадам мислење за тоа кој како испеал. Не значи дека ако не гласам не смеам да коментирам. И американски идол да гледаме ќе пишуваме и ќе коментираме, а никоја од нас не е во можност да гласа.
    Башка, и жирито не гласа, па сепак на крај ги коментира идолите :D (мала шала)

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Не гласам, имам фаворити ама не гласам.
    Зошто да гласам и на некого да му го полнам џебот?
    Што добивам на крај од тоа што гласам, да не ќе ми пее на увце идолот?
    Кажав, нека победи најдобриот, ама јас нема да гласам :P

12. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    За гласањево, си праќам по една до две пораки за идолот мој! Ама не праќам по 100, 1000 или не знам колку. Да пее некој мој па ајде де, ама вака, ништо повеќе од две пораки, од чист ќејф! :D

13. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Не сум гласала, си гледам онака од чиста занимација и кеиф :)

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Досега имам гласано само еднаш за Билјана кога ја пееше paparazi од Lady Gaga навистина ме остави без зборови :) :) :clap: :clap:

http://www.youtube.com/watch?v=q7sibftR0Kg

15. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    И јас исто. Минатиов пат пуштив две три пораки за Иван. Не дека ќе добијам нешто ако гласам за некого или „ќе ми пее на увце“, ама едноставно ако ми е фаворит - би гласала за да го поддржам. Две три пораки нема да ми скратат многу од џебот :)

16. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Aко продложи Виктор да се занесува ќе почнат сите да го мразат кај Христијан веќе го мразам сега на ред е тој а иначе не е се во убавината Виктор може само вода да му носи на
    Денис Мурат кој зрачеше со сексипил и потполно ме купи си со изведбата на "you van leave your hat on" уффффффффф стварно не знам дали постои некое женско кое може да му одолее, :D :D
    Ах штета што отпадна сега нема со кого да си ги исплакнам очичките затоа што Виктор не ми е нешто посебно а Христијан уште помалце. ;)

П.С. Сори за офф топик само сакав да си го кажам моето мислење.

http://www.youtube.com/watch?v=k_wG-2nN0w8 :inlove: :inlove: :inlove:

17. aliciakeys3

aliciakeys3 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    21
    Јас секој понеделник гласам за Ивица :clap:

18. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.701
    Допаѓања:
    8.775
    Jас секој понеделник гласам за Нико,по еднаш :) Скромна сум,ама еден по еден се собираат.Откако ќе ме наежи целата срце не ми дава да не пуштам бар еден глас.
    На последнава гала вечер гласав повторно за Нико,ама овојпат и за Мики пуштив еден глас.

19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Се сеќавате на Елена Станојковска а ла „Диштанс“?
    Да ве потсетам:
    http://www.youtube.com/watch?v=CFp6XDS_H5w
    Епа кога виде дека не ја бива за пеење се пријавила Мис за Велешка убавина. :rofl:
    *Од крај со жутите купаќи
    *Втората од тука
    *И од тука втората
    Да знаете ако не и оди успешно во манекенскиве води, ништо чудно и во некој филм да ја видиме, да да :rofl:

20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.