Дечки не им придавајте некое значење,со самото тоа што читаат дека се коментирани им се креваат акциите уште толку,па се прчат по интервјуата..искрено не ми се вредни ама ич за коментирање,може кога ќе станат колку толку некои идоли ама добро,они веќе се сматраат звезди...да ги оставиме децата да се порадуваат малку
Да го ставиме на страна пеењето(бидејки мене лично не ми остави некој впечаток Еми во пеењето),еве за момент барем.Еми е културно и доста паметно девојче за нејзина воздраст и за разлика од повеќето на Идолов...Вистина мислам дека нема потреба од толку многу гнев и вреѓање за било кој од Идолот.... Еми не беше воопшто налутена на интервјуто со Жаре,баш беше искрена и тоа и се познаваше во нејзините очи,со оглед на тоа дека нема некое предходно искуство со музика,дека првиот настап пред толку луѓе е нејзиниот настап на Идолот Еми е ПРЕКРАСНА!!!!!Ви сметало тоа на вас или не.На човек доколку неможеш да му помогнеш,не му барем нити одмагај!!! Имаме прво на културни критики,но не и на безобразни вреѓања кои само ја покажуваат нашата култура и нашиот Македонски менталитет....Еми со среќа понатака во животот!!!!
“Моите не успеаа да ме однесат на последниот концерт на Тоше, но заТОЈа ме однесоа на погребот“ стварно ли оваа го кажала ова на крајот од интервјуто? сега една колешка ме извести дека го прочитала кај некој на статус стоело...
На Еми и беше чиста косата, штотуку избањата и се гледа дека посетила професионалец кој бил задолжен за нејзината фризура. Вака не е срамота да се лажеме?
Што бе срамота, си коментираме, па не и беше мрсна ај? Иначе шо викаш покажала зрелост ли не знам ти што прочитав ако го кажала тоа што го пишува погоре Велешанка (јас не ја слушав од А до Ш) е многу е паметна еј
Нема тука никакви вреѓања. Си кажуваме каква ние ја видовме А и башка ме нервира кога некој ќе рече за коментирањево простотилак Затоа јас само со најдобра намера кажав да се описмени малку, па потоа да покажува некоја си демек ароганција.
Е добро ти текна ``простотилак``. Ако го глеаме ова ко вреѓање ете твојата штитеничка да речеме ``ни врати`` хахахааххахахаха се гледа кој покажа простотилак и тоа на интервју.
Мислам дека Еми мислеше на оној последниот концерт што се одржа во чест на Тоше после неговата смрт. Ако сум грешка исправете ме .
Спејс извини како тоа ние и одмогнавме ? Со пар искрени коментари ? Ако не и одговараат или помагаат , нека не чита И не , таа не беше налутена ни гневна , се гледаше не од нејзините очи , туку јас осетив од длабочините на нејзиното срце дека беше искрена . Не знам воопшто што се дигна како тоа некој и бил нејзе љубоморен , па како сите гласале за машките , ама кога и спомна Жаре за тоа како била привилегирана каков поглед му упати хехех Да била искрена ќе кажуваше конкретно . Многу се преценува , мноогу . И кога ќе се стави пак на сајтов , нека го послуша советот од Реинбоу , за нејзино добро го кажа , сигурна сум
Кој ѓавол ме тераше да го гледам интервјуво со оваа!? Ми беше антипатична од почетокот ама сега па веќе ми стана неподнослива! Еми се надевала дека ние тука сме деца (?) оффф бре ДЕТЕ! недораснато... оди на екскурзија, заврши средно, изживеј барем еден дел од она што имаат поминато многумина од нас што те критикуваат тука. И не ми е јасно што беше "финтата" (што би рекла Еми) со изјавите од типот: - Отпадна зошто е од Тетово а не од Скопје или Битола?! Проста раја... убаво си кажа тој минувачот од Скопје мислам беше: - Дали требаше Емилија да испадне? - ДА!
не мислеше на последниот концерт... вака рече "не успеав да отидам на последниот концерт на Тоше, но затоа моите ме однесоа на неговото испраќање"