со оглед на тоа дека на интервјуто на Бети. Мики кажа дека ги читале коментарите на фемина.. најверојатно се работи за фемина )
Не ја именуваше бидејќи не сака да ни прави реклама(претпоставувам) Само лоши коментари има за неа, па веројатно изреволтирана и не сакаше да ја именува страната
Од каде знаеш каква е економаската состојба на нејзината фамилија,дали девојчето има да оддели за да иде на професонален фризер?Мене не ми изгледаше мрсна нејзината коса,туки испрекршена од што ја наврнало сигурно дожд!Беше пристојно нашминката и фина.Ве молам имајте ставете си граница на вашите коментари,зашто имајте во предвид дека некому многу му значат и некому му даваат поттик за да идат напред во животот,не ми пее многу убаво ама ете сакам со најубави желби да и посакам успешна кариера и секое најдобро,како што би требало секој што го заслужува епитетот човек да постапи.....ете вие ја омаловажувате Еми а јас ве критикувам вас!
Е како жити се и посакуваш успешна кариера а викаш дека дури и тебе што ја браниш не ти пее убаво?! КАКООООО?!
Според мене никој не ја омаловажува Еми, сите си го искажуват своето мислење и не гледам причина за бунење.
Девојчето го направивте перепенде,што би рекле Струмичани.Не сте помислиле дека девојчето 'не чита и можеби се скрива во соба и плака и се прашува каде ви згрешила ВАС за да така ја отценувате,кога таа само се труди да биде добар пејач,сака само да пее!Тоа не допира до вашите срца?Човечки е да придизвикувате лоши чуства со вашите непристојни коментари кај невино девојче?Освен нејзиниот физички изглед ние ништо не знаеме друго за нејзе(затоа смееме само нејзиното пеење да го коментираме и критикуваме).....Аххх колку сте само безобразни на моменти Јас предхотно имам искоментирано а и ете погоре дека не ми е прекрасно пее Еми....али заслужува да и посакаме се најубаво понатака....
Те молам без толкава возбуда Па ете така,има само 17 години и има да направи во животот уште толку мноооогу,да се докажува да се покажува и све под ред.Сигурна сум и дека ќе се потруди доста многу околу својата музичка кариера.
Ако не пее убаво зошто да се залажува? Подобро нека си бара друга професија и тоа е тоа. Нема и ние тука да лажеме дека пее убаво ако не мислиме така. Зошто да биде просечна во една професија ако може да биде најдобра во друга? Јас самата за себе не би си го посакала тоа.
Ете со овој коментар јас лично се согласувам,така е!Зошто да биде просечна во една професија ако може да биде најдобра во друга?Баш точно!Нивно е тоа што ќе работи понатака али што мене ме иритира е тоа што што неможеме да и посакаме едно СЕ НАЈУБАВО,барем за тоа што се потруди нели?
Јас па мислев глигурче е сестра и, ама откако видов дека во интервјуто зборува за самата себе во трето лице, ништо не ме чуди...
SpaceGirl, еве јас и посакувам се најубаво на еми.. АМА под услов да не се појавува на тв..(пеење, интервјуа и сл)
Ајдеее сега срдечни збогувања со Емка Не за друго, не се збогувавме и не им посакавме се најдобро и на Кате и Бети
Мене искрено последниот настап на Еми ми беше најдобар до сега, и многу си ја засакав не само зошто ми е имењачка, ама и е многу слатка. Еми можи да успеј во пеењето зошто таа сеуште е млада, секоја чест еми што стигна до тука и продолжи така, но сепак ти можиш подобро! И патем, некој друг пејач од мк да не е подобар од неа (зборам за славните сега што се во мк) зошто тие се преку леб - погача, а она на МАКЕДОНСКИ ИДОЛ во живо пее додека некои од „славните“ не можи ни првата строфа да ја испее во живо.
Вака не е срамота да се лажеме?[/quote] Од каде знаеш каква е економаската состојба на нејзината фамилија,дали девојчето има да оддели за да иде на професонален фризер?Мене не ми изгледаше мрсна нејзината коса,туки испрекршена од што ја наврнало сигурно дожд!Беше пристојно нашминката и фина.Ве молам имајте ставете си граница на вашите коментари,зашто имајте во предвид дека некому многу му значат и некому му даваат поттик за да идат напред во животот,не ми пее многу убаво ама ете сакам со најубави желби да и посакам успешна кариера и секое најдобро,како што би требало секој што го заслужува епитетот човек да постапи.....ете вие ја омаловажувате Еми а јас ве критикувам вас! [/quote] Е како жити се и посакуваш успешна кариера а викаш дека дури и тебе што ја браниш не ти пее убаво?! КАКООООО?![/quote] Те молам без толкава возбуда Па ете така,има само 17 години и има да направи во животот уште толку мноооогу,да се докажува да се покажува и све под ред.Сигурна сум и дека ќе се потруди доста многу околу својата музичка кариера. [/quote] Смешна и некоординирана си, контрадикторна во мислењето. Значи ако она е напната со тоа да биде позната или пејачка или си мисли дека знае да пее, ние го мислиме и знаеме и тврдиме (ушите ни се сведоци) токму спротивното. А и каква и е таа кариера коа не знае да пее? Да, има такви ``пејачи/ки`` што се држат на естрада а не знаат да пеат којзнае како, најпросечно ама или се згодни, убави, шармантни, одлично се изразуваат или било каква друга добра особина па затоа и се таму.
Кога ќе излезе видеото на место.ком.мк ве молам ставете линк затоа што го пропуштив интервјуто заради лични причини. Инаку од авион се знае за која страна станува збор и за која страна коментирала таа.Јас не сум подржувач на Емилија ама не оправдувам муабети од типот мрсна коса,грда кошула...Кажав и претходно,не е убаво да ги навредуваме другите околу нас.Таа постигнала што постигнала,сега излезе и крај е.Нема потреба од понатамошно навредување,бар јас така мислам.
Добро не мора баш секоја тема да ја полните со глупости и препукувања.. Лично за Емилија сметам дека пее добро, всушност сите пеат добро да не е така немаше да дојдат до таму каде што се, нијанси се во прашање. И немора до толку да бидете безобразни да коментирате за тоа како била облечена, косата ваква онаква, а уште помалку за нејзиниот карактер.Неможеш да процениш еден човек од неколку видувања на ТВ. Само да се омаловажувало и навредувало, страшно ..
Плауша17 зар немислиш дека малку претера со навредите???? Си го кажа своето мислење и на тоа остани зборуваш како ти да си совршена ма ти се молам косата и била мрсна ваква била онаква била, а кога сме веќе кај косата па и не и беше лоша и позади неа стои тимот кои и ги средува и за време на галите. Па на Билјана посладната гала и беше катастрофа па никому ништо. Се си има свои граници па дури и навредите!
Па ја го глеам тоа како коментар повеќе не како навреда.Тука сите коментираме, косата не знам од што и беше така можеби од дождот, а кој тим, кога отпадна? Значи, сама се средувала.За Билјана ќе коментираме ако отпадне и ко ќе отпадне иако нема што многу да се каже лошо за неа, а за совршен никој не е баш ти си така потпишана, ама можела да се потсреди колку-толку интервју е сепак, мое мислење!
Ајде ајде сега, 10 страници коментари за Еми. Готово со навредите за кошулата и косата, излезе девојчето и доволно ја коментиравме. Еве јавно и посакавме се најдобро, а јас лично се надевам дека ќе се пронајде во нешто друго и ќе биде успешна во она што понатаму ќе го работи. А во однос на навредите, па и таа на некој начин не навреди со тоа што јавно на телевизија кажа дека читала коментари на „сајт кој не сака да го потенцира“ (мх, мх, :geek: ) полни со простотилак и за кои се надева дека се напишани од деца, така што сме фифти - фифти.