i don't think like that она има многу проживеано, 2001 конфликтот - имаше само 7 години, и е ПРЕМНОГУ зрела за своите години! Некои 30 прават и не се како неа! Не е се само да искритикувате некој, видете колку години има па после зборувајте
Леле прееска во град бев со другарка ми и ги видовме идоливе. Абе на Виктор една ама му се фрли значи од далеку трча и му се џитна абе ќе паднеше чоеков! Па кога се собраа бе 30 девојчиња можда и кога фатија бе да се џиткаат, воздух снема чоеков.Па зема со сите се сликаше а некои и по 2 пати а некои па ги дигаше во раце.Па почна да се потпишува, абе пола саат се задржи, алал да му е! И ја важно си добив и слика и ми се потпиша и си го гушнав. А ги видов и Билјана, Иван, Ивица, Дејан и Христијан. Иван со Биле си се шеташе ќе биде нешто. Ако ме видела некоја таму нека пуца у ЛП.
^ Мона на сликата си ти или таа другата? Мислам дека не морало овде да стои туѓа фотографија од фб. Сепак анонимен е форумот. Чудо големо ако го гушнала.
Не бев јас ама да ви опишам како значи не го гушна туку трча, трча и скокна на него буквално, се чудам како не паднаа и двајцата. Ај нема везе редактирав.
абе на кико неговите биле разведени и немал нешо многу пари за да купува и дели картички за да гласаат за него.исто и градоначалникот на прилеп нишо не правел за него како што прават за другиве идолци.епа браво за малиов што дотука стигна сам.можно е да испадне во понеделник но сепак е успех што помина толку време во идол,сам без ничија помош. а ова со песниве од битлси не ме фасцинира,некако е монотоно цела вечер да се пеат песни од иста група,што знам...
Ахам, а другите сите богаташи се. Малиов стигна до тука благодарение на изгледот што го обожаваат тинејџерките. Успех е да, како и за сите други, никој не е стигнал тука со нечија помош, така да незнам зашо него го истакнуваш. Реално најслаб глас има од сите што останаа
Кој менталитет ни е тоа, секој си лгаса за својот град... Што ми е гајле бе од кој град е, ако го бива и ако ме ежи со пеењето од кај сака нека е. Тоа се најголеми глупости.. ко Еми на пример, не влезе затоа што не е од Скопје или Битола? wtf? Инаку од идолите и нивниот начин на изразување, најкултурен ми изгледа Иван и најдобро одговара на прашања. Не дека ми фаворит.
^ Море луѓе Кико стигна до тука со помош на неговиот вујко кој е музичар. Свирач е во групата Биоритам чинам. Не бидете наивни дека сам стекнал свој успех. Со Тони Михајловски живееше уште на времето кога ја водеше емисијата Опуштено. Беше многу пати канет. Вистина е дека градоначалникот не му помага, но имајте во предвид дека Витаминка од Прилеп е главен спонзор на Идолот.
не реков дека пее најубаво.затоа и спомнав дека веројатно ќе си оди во понеделник.сте ме сфатиле погрешно.сепак сите се добро на свој начин.затоа и се тука.
Неее бе!!!! Незнам зашто али не сакам такви работи. Сега нема да се обрнува толку внимание на пеењето него сите ќе гледаат што ќе прават, кај ќе идат, како ќе се гледаат, дали ќе седат заедно во црвената соба и слично. А да не спомнувам дека и рејтингот паѓа кога ќе дознаеш дека некој не е слободен, веќе не ти е толку мерак Сеа секој си има свое мислење фала богу, ама според мене Билјана не е за Ива, може да си најде некоја 100000000 пати поубава А да, ве молам да не ме напаѓате после ова, само си кажувам мислење
јас баш мислам дека со такви афери си го зголемуваат публицитетот, ќе ги има почесто на ексклузив итн...лаура некако многу паметна испадна, многу добро изигра. на почеток дојде со дечко, па после нешто со христијан. иако не ја бива многу за пеење цела македонија ја знае и полесно ќе и се отвораат вратите. не дека го одобрувам тоа.
Можеби стигна до тој круг до каде што одлучваа судиите поради тоа а можеби и не не би можеле со сигурност да знаеме, но на гала вечерите поминува поради гласањето на тинејџерките кои очигледно го сакаат па нели гледате како му се фрлаат после секој настап, а што релано нема некој многу добар глас нема, тоа мисалам дека сите можеме да го заприметиме.. Тоа е само мое милење
Не е единствена верувај, многу луге го проживеале тој грозен период..и верувам да станале појаки од сето тоа, но не е еднствена со трауматично детство еден куп не има такви кои сме проживеале и многу пострашни загуби..ЗА тоа јака и душа и се разбира дека се сочуствуваме со неа и поздрав за храброста и силата..Погрешно си сватила јас не кажав само негативни критки за неа, си го кажав моето милење па и за тоа е форумов секој да си го кажеме своето милење тоа е прашање на вкус и избор, имаше работи кои ми се свигаа кај неа кои ги кажав погоре,млада е да али не е толку зрела како што кажуваш баш во емислијата кај Жаре ако добро ја пратеше ја покажа својата незрелст што е нормална за нејзини години.Сепак ке повторам ова е само мое мислење секој си има право на свое..Сето тоа е релативна работа не значи дека понатаму нема да се надградува и усовршува или дека нејзината кариера тука би застанала, баш напротив девочето има потенцијал таа е една од ретките кои како што како што кажа и Игор доста се усоврши и надргради во текот на шоуто, па каква беше првиот пат кога се појави... после тоа баш убаво кажа Игор изглеадше (односно ја направиа) права дама ..
леле само колку се каам што не отидов денес на плоштат. На 1ви април бев и се сликав со Виктор и пак сакав да го видам, бев претходната недела и не ги видов, и денеска коа другарките ме викаа да одам јас не сакав зашто бев сигурна дека нема да го видам , и ете они го виделе и се сликале со негоо.. Нареднито петок ќе идам пак па најверојтнооо ќе го сретнаммм... а само како се каам за денеска, немам среќа !!