Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Ивица Велоски бил разгалено дете!

Со амбиција да стане првиот македонски Идол, Ивица Велоски влезе во потесниот круг на натпреварот, односно десетте финалисти на „Идол“. Што вели тој за своето детство, љубовта, разочарувањата, плановите за во иднина...

Твоето детство?
    Jас како малечок имав убаво детство. Како и сите други деца многу се дружев со маалските другари. Најчесто игравме фудбал, крижимижи, брканици и други слични игри. Инаку во тие години бев многу срамежлив и доста повлечен. Не се карав со никого, а често знаев да се налутам за “глупости”… на пример, кога ќе почнев да им досадувам на моите родители нешто да ми се купи, мораше да биде така… по „мое”, признавам бев разгален.

Разочарувања?
    Па сум ги имал во поголем број, но ситни. Ете пример кога не си успеал да оствариш нешто што си замислил… ако не влезев во 20-те најдобри на Идол можеби тогаш ќе ми бесе полесно да ви одговорам на прашањево. И право да ви кажам, се гордеам со себе.

Што е она кај тебе што не се забележува на прв поглед?
    Искрено кај човек никогаш неможеш да дознаеш што му недостасува или пак што е убаво, на прв поглед. Кај мене освен што би се заљубил на прв поглед , друго ништо неможеш да забележиш.

Љубов?
    Имам сериозна врска која трае цели три години. Ја сакам, искрено ме исполнува, убаво ми е со неа и незнам друго што да ви кажам… инаку љубовта не се опишува, таа се чуствува, нели?

Иднина?
    Јас како првиот македоски идол, дефинитивно. (се смее) Се шалам... како и да е, сепак би се занимавал само со музика и ништо друго… таа ме исполнува и тоа знам добро да го работам.

На WhiteAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Како што гледам само за Виктор се зборува тука... :lol: Убо е детето не велам не ама многу се занесува, не би гласала за него.. .

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    http://www.youtube.com/watch?v=xSM2d7B5 ... r_embedded

4. Angel4e123

Angel4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    86
    Нико,Мики и Иван најубаво ми пеат,значи!Виктор само убавина,исто како и Кико кој веќе почнува да се разгалува |(

5. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Од машките имам повеќе фаворити, а од "женските'' сум за Христијан :wasntme:

Се надевам конечно утре ќе испадне |(

На anamariia.x3 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    И јас истоо мисламм... ако не испадне Христијан стварно нема да биде ферр....

8. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    А Иво е број 4 и ја пее Yesterday! :)

На aliciakeys3 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    http://na.strana.mk/10437/1

Ќе си умрам млада со групиве. :rofl: Од две зла избери го полошото. :rofl:
    Леле утре ако не излезе Кикица ќе биде лошо. :(

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Абе батали фејсбукот, туку што си се изнасмеав сега со сликиве :D
    Христијан е нели од Прилеп, а на сликата од Виктор позади е логото на Витаминка.
    Isn't it ironic, don't you think :^)
    :D

11. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Луѓе во ред е да имате свои фаворити и да ги браните али мислам дека не е во ред постојано да кажувате дека Христијан треба да испадне, како претходно со Емилија. Посебно бидејќи го читаат форумот сите заедно и стварно не е фер за еден цело време лошо да се зборува, па помислете како му е нему. Му ја рушите самодовербата. Христијан не е толку лош како што го претставувате, си има свои гласачи и секој од нив се надева дека ќе победи. Сите што се таму заслужуваат да бидат таму, некои се подобри некои полоши ама мене ми е навистина жал за детето. Размислете малку и за тоа!

12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.985
    Допаѓања:
    4.767
    Колку и да сакаме да испадни Кико, не верувам да испадни.... на кого ќе го трошат кредитот напалените 12 годишни момичиња? :)

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Треба да пазиме да не му го срониме бисерот? Кога тој веќе се умислил дека е ѕвезда мое е да си кажам мислење за него. На аудициите ми беше фин, особено на првата кога сакаше да ја бакне Иванна, ама сега каков е ај да не навредувам ќе престанам тука. Кога некој решил дека сака да е славен, тогаш треба да биде подготвен и на негативни коментари.

На Ivan4eLOOL му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Искрено ми се смачи више од ова Идолов дај нека заврши веќе еднаш :^)

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074

И шо сеа јас да правам? Да си ќутам ако не, м?!
    Нека испадне, јавно кажувам, лигав е и не ми се допаѓа, не пее толку убаво ко останатите уште му мутира гласчето, се цепа ко да го достигнал врвот, а уште е на дното :emo:
    Или Јуле нека испадне, лошо пее!
    И што сеа, ќе му се слоши коа ќе прочита ова? Не би рекла, уште повеќе ќе го дигнат носот сеа, као хаха хејтери од љубомора вака ни пишуваат!
    Мрш таму бре, од нив не бидува идоли!
    Имам фаворит па не го бранам после секое лошо мислење кажано за него... чекај кога ќе размислам и досега немам прочитано лошо мислење за него... мора да има причина за тоа нАли?
    Ај сеа уживајте :*

16. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ма и они немаат неограничен буџет. Штом беше предходните две емисии препоследен, му се гледа крајот....

17. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.985
    Допаѓања:
    4.767

Можеби... ама се нешто ми се чини дека намерно тоа го прават за да се создаде неизвесност! Сознам, ќе видиме утре :)

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Зошто Христијан на аудициите пееше поубаво, отколку сега на галите ? :?:
    А таму плус и без музика пееше.
    Чудно дете. :D

19. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Бидејки на аудициите беше никој и ништо и се трудеше повеќе, сега се замислува дека е голема ѕвезда и не го интересира како ќе испее.... но многу се лаже.....тој вечерва 100 % испаѓа

20. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    А добро некогас кажаа дека на трите столчиња седат тројцата со најмалку гласови. И дали тој што прв од нив оди понатаму е трет од позади по број на гласови?