Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ја пред некое време разбрав дека неговите биле разведени нели и размислував баш за Христијан зошто е таков дигнат и искрено мене ми се чини дека тој пробува многу јак нешо да се праи а уствари сигурно има многу проблеми,трауми и болка претрпено :/ многу луѓе така, однадвор се трудат да бидат имуни а одвнатре што се не кријат во себе :/

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Јас 3-4 пати имам пишано веќе дека по логика на трите столчиња седат со најмалку гласови. А незнам дали имат нешто кажано кај нас околу тоа.
    Вака е на американскиот идот, а нашиов е само лиценца и правилата се исти. Неможат да прават како ќе им текне. Ако го гледаш американскиот ќе слушнеш како велат bottom three
    Секаде низ светот на идолите е така, па не гледам зашто нашиов би бил исклучок

3. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    А и плус кога го даваа прилогот пред да пее кико кажаа : Претходниот пат за малку ќе ислезеше но се спаси, така нешто беше !! :)

4. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Па сигурно не се тројцата со најмногу гласови. :D

На stefiiM му/ѝ се допаѓа ова.
  5. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Ајдее уште малце и ќе почнее четвртата гала вечер............. едвајјј чекамм

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Па кажаа водителите еднаш дека тројцата на столчињата се оние со најмналку гласови. Тој што прв кажуваат дека поминал (од тројцата) е оној со најмногу гласови од нив, тој вториот е втор, а тој што испаѓа има најмалку гласови од нив.

7. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Абе претходната вечер кога викаа дека е можноо двајца да испаднат, и кога на крја кажаа дека смао еден испаѓа рекоа дека можеби наредната гала ќе испаднат двајца, што значи денеска.........

8. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    ...што и не мора да значи... :)
    Тие се задолжени да направат добро шоу, па користат различни адути за да добијат гледаност и гласови за кандидатите...

9. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    И јас мислам дека денеска ќе излезат двајца. А тоа за тројца со најмалку гласови никогаш не кажаа дека е точно така. Затоа што кога беа малите концерти јас сум 90% сигурна дека Виктор имаше премногу гласови кога испадна. На овој начин на третиот мал концерт луѓето на кои им е фаворит гласаа три пати повеќе. Јас мислам дека си имаат некоја политика да се гласа што повеќе. Факт е дека тогаш Виктор имаше најголема популарност. Мислам дека идолите како Мики, Билјана, Нико понатака си ги привлекоа своите гласачи. Тоа е бар мое мислење. Секогаш кога се работи за пари и кога нешто не е скроз дефинирано има некоја позадина. Пример за тоа се мобилните оператори со секоја понуда за "ефтини" разговори. Секогаш има некоја замка.

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.094
    На Кристијан му е дојден редот веќе. Се надевам дека конечно ќе куртулиме и од него вечерва.

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Или Јуле. Кој и да излезе од нив, ќе ми биде мило, ќе си ги поштедам ушињава. А нема да е лошо и во пакет двајцата да си одат. |(

На lolyta777, angelce1 и OrdinaryGirl им се допаѓа ова.
  12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    И мене интуицијава ми кажува дека двајца ќе си одат вечер. Ќе видиме дали ме лаже :D

13. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Абе мислете на фејсбук! :!:
    Има да препукне ако испадне Христијанчо. :rofl: :rofl:

14. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Видете сега што ќе ви кажам: ако денес испадне Христијан или Виктор, нели накај 12часот кажуваат, една минута покасно на фб пола статуси ќе гласат „:((((((((((((((((((((((( не е феррррррррррррр“!
    Е ќе видите, ако испадне еден од нив двајца. А за на нивните профили и на што ќе личат нивните ѕидови да не правам муабет...

15. s.u.n.s.h.i.n.e

s.u.n.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    32
    Не сваќам зошто сте сите толку критички настроени кон Идолциве(зборувам за сите)!? Тие на ептен млади години постигнале тооолкав успех,што повеќето од нас за цел живот не го постугнуваме.Секој од нив е со посебен карактер,исто како сите нас и мислам дека тоа не треба да ни пречи,и не треба да бараме замерки во тоа.Зборот ми беше дека коментирате: "Овој се однесува арогантно,овој е премногу детинест итн.".Секоја индивидуа има свој карактер и свои мани,но кои сме ние да им судиме? И за крај земете го во обзир фактот дека сите, и покрај сите ваши забелешки се одлични вокали!!!

16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    јас чувствувам дека ке испадне Дејан..

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.094
    Од кај знаеш па ти ние на млади години каков успех сме постигнале?
    И кој е нивниот успех? Им дал Господ троа поарен глас, се пријавиле на идолов и тука се. Се мачеле, се нервирале, имале трнлив пат? Што? Што толку они успеале да постигнат? Учеле за ова? Имаат ноќи и ноќи непроспиени поради ова? Дај молим те со ваквиве коментари, досадни сте веќе.
    Ова е шоу и секој има право да го коментира.

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Саншајн како што ти сега се изјасни за нашите мислења во темава, така ние се изјаснуваме за идолите. Не сФаќам зошто тоа ти пречи.

19. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    јас мислам дека јуле е следна! ајде спремајте се за шоу уште 15 мин +каснење од а1 уште 15 таман кај 20 и 15 почнува!

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Бахахах јас да ти кажам искрено заборавив дека постои. Ич не ми текна на него :D