Македонски музички идол

Discussion in 'Серии и емисии' started by RainBow, Oct 11, 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Poll closed Apr 27, 2011.
  1. Mики

144 vote(s)
    37.4%
  2. Дејан

31 vote(s)
    8.1%
  3. Иван

210 vote(s)
    54.5%
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Ја пред некое време разбрав дека неговите биле разведени нели и размислував баш за Христијан зошто е таков дигнат и искрено мене ми се чини дека тој пробува многу јак нешо да се праи а уствари сигурно има многу проблеми,трауми и болка претрпено :/ многу луѓе така, однадвор се трудат да бидат имуни а одвнатре што се не кријат во себе :/

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Јас 3-4 пати имам пишано веќе дека по логика на трите столчиња седат со најмалку гласови. А незнам дали имат нешто кажано кај нас околу тоа.
    Вака е на американскиот идот, а нашиов е само лиценца и правилата се исти. Неможат да прават како ќе им текне. Ако го гледаш американскиот ќе слушнеш како велат bottom three
    Секаде низ светот на идолите е така, па не гледам зашто нашиов би бил исклучок

3. stefiiM

stefiiM Истакнат член

А и плус кога го даваа прилогот пред да пее кико кажаа : Претходниот пат за малку ќе ислезеше но се спаси, така нешто беше !! :)

4. decko

decko Истакнат член

Па сигурно не се тројцата со најмногу гласови. :D

stefiiM likes this.
  5. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Ајдее уште малце и ќе почнее четвртата гала вечер............. едвајјј чекамм

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Па кажаа водителите еднаш дека тројцата на столчињата се оние со најмналку гласови. Тој што прв кажуваат дека поминал (од тројцата) е оној со најмногу гласови од нив, тој вториот е втор, а тој што испаѓа има најмалку гласови од нив.

7. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Абе претходната вечер кога викаа дека е можноо двајца да испаднат, и кога на крја кажаа дека смао еден испаѓа рекоа дека можеби наредната гала ќе испаднат двајца, што значи денеска.........

8. WhiteAngel

...што и не мора да значи... :)
    Тие се задолжени да направат добро шоу, па користат различни адути за да добијат гледаност и гласови за кандидатите...

9. 90210

90210 Истакнат член

И јас мислам дека денеска ќе излезат двајца. А тоа за тројца со најмалку гласови никогаш не кажаа дека е точно така. Затоа што кога беа малите концерти јас сум 90% сигурна дека Виктор имаше премногу гласови кога испадна. На овој начин на третиот мал концерт луѓето на кои им е фаворит гласаа три пати повеќе. Јас мислам дека си имаат некоја политика да се гласа што повеќе. Факт е дека тогаш Виктор имаше најголема популарност. Мислам дека идолите како Мики, Билјана, Нико понатака си ги привлекоа своите гласачи. Тоа е бар мое мислење. Секогаш кога се работи за пари и кога нешто не е скроз дефинирано има некоја позадина. Пример за тоа се мобилните оператори со секоја понуда за "ефтини" разговори. Секогаш има некоја замка.

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

На Кристијан му е дојден редот веќе. Се надевам дека конечно ќе куртулиме и од него вечерва.

Dushica-sk likes this.
  11. Offspring

Offspring Форумски идол

Или Јуле. Кој и да излезе од нив, ќе ми биде мило, ќе си ги поштедам ушињава. А нема да е лошо и во пакет двајцата да си одат. |(

lolyta777, angelce1 and OrdinaryGirl like this.
  12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

И мене интуицијава ми кажува дека двајца ќе си одат вечер. Ќе видиме дали ме лаже :D

13. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Абе мислете на фејсбук! :!:
    Има да препукне ако испадне Христијанчо. :rofl: :rofl:

14. WhiteAngel

Видете сега што ќе ви кажам: ако денес испадне Христијан или Виктор, нели накај 12часот кажуваат, една минута покасно на фб пола статуси ќе гласат „:((((((((((((((((((((((( не е феррррррррррррр“!
    Е ќе видите, ако испадне еден од нив двајца. А за на нивните профили и на што ќе личат нивните ѕидови да не правам муабет...

15. s.u.n.s.h.i.n.e

s.u.n.s.h.i.n.e Истакнат член

Не сваќам зошто сте сите толку критички настроени кон Идолциве(зборувам за сите)!? Тие на ептен млади години постигнале тооолкав успех,што повеќето од нас за цел живот не го постугнуваме.Секој од нив е со посебен карактер,исто како сите нас и мислам дека тоа не треба да ни пречи,и не треба да бараме замерки во тоа.Зборот ми беше дека коментирате: "Овој се однесува арогантно,овој е премногу детинест итн.".Секоја индивидуа има свој карактер и свои мани,но кои сме ние да им судиме? И за крај земете го во обзир фактот дека сите, и покрај сите ваши забелешки се одлични вокали!!!

16. velesanka

velesanka Популарен член

јас чувствувам дека ке испадне Дејан..

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Од кај знаеш па ти ние на млади години каков успех сме постигнале?
    И кој е нивниот успех? Им дал Господ троа поарен глас, се пријавиле на идолов и тука се. Се мачеле, се нервирале, имале трнлив пат? Што? Што толку они успеале да постигнат? Учеле за ова? Имаат ноќи и ноќи непроспиени поради ова? Дај молим те со ваквиве коментари, досадни сте веќе.
    Ова е шоу и секој има право да го коментира.

lolyta777 likes this.
  18. WhiteAngel

Саншајн како што ти сега се изјасни за нашите мислења во темава, така ние се изјаснуваме за идолите. Не сФаќам зошто тоа ти пречи.

19. Lina24

Lina24 Истакнат член

јас мислам дека јуле е следна! ајде спремајте се за шоу уште 15 мин +каснење од а1 уште 15 таман кај 20 и 15 почнува!

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Бахахах јас да ти кажам искрено заборавив дека постои. Ич не ми текна на него :D