^ Таман си е за еден туш да мавнам и да напишам домашно со каснењево. Едвај чекам, посебно бидејќи ги обожавам Битлси.
Вечер заминува машко дефинитивно, не верувам дека пак девојка ќе исфрлат.. ма се е до публиката ама штознам Нешто ми вели машко ќе си оди
Коолкав успех бре девојче? Не велам дека е за потценување тоа што стигнале до тука, ама премногу ги преувеличувате работите. Да ми кажеше дека Кели Кларксон успеала да постигне нешто за свои години со тоа што победи на Американскиот идол каде бројот на учесници е за едно 15 пати поголем од нашиов, да те разберев...
Јас мислам дека Христијан ќе испаднее... леле ако испадне христијан, и јас можам да замислам што ќе биде на фејзбук....
Пффф..ич не прашувај, 100% ќе има пренос и детална анализа на настапите на идолите! Иначе Иванчо е добар, му лежи песната!
Оу дарлинг, ај вил невр лив ју. Супер е, прекрасно, не дека ми е фаворит, ептен беше добро, во свој стил.
Се надевам Јулијана ќе си иде вечерва, доста и беше нека ги ``испее`` и Битлси и мислам дека тука треба да е врвот на нејзиното музичко достигнување.