добар е добар е,ама кога ќе го видам како подклекнува и му се криви десното колено неможамн како некој демек рокер страшен! а наочариве нешто тони зен или???
Кико од далеку е добар, ама далеку е од добар. Треба уште вежбање и бумбари јадење. И 3-4 часа по бон-тон.
Христијан со тоа понашање и изводење бесни глисти ми е поише за Талент Шоу отколку за Идол. п.с. Бар вечерва ми беше смешен со наочарчињава хахаахаха
Христијан оваа вечер многу ми се допадна како испеа да бидам искрена. Леле и мене ми кочи многу, пукнав јас па си мислев дека е само кај мене така.
Не ги слушав останатите. Само Кико го начекав сега и многу е променет. Изгледа ги читал коментариве. Мене многу убаво ми пееше. Се надевам дека ќе престане да се занесува како порано и нема да се разочарам што го пофалив.
Леле колку никако ги облекуваат. Освен 2-3 стилисти, бидејќи како што гледам секоја гала вечер само по 2-3ца се добро облечени. Како оделцето на Тошо Малерот му е светкаво. А ова на Кико му е најдобар настап до сега, според мене.
Иванна уште малку побрзо ако почне да трепка, мислам дека ќе полета... Не знам како не и тежат тоа трепките Иван ми е срцка и вечерва ќе гласам за него! Ептен е секси! А Христијан е подобар за разлика од претходните настапи
Се мисли дека е јака.. Сама си се нарекува така.. Си прави сеир за ништо... Наочариве на Кико , ама убаво испеа
^ Иванна е всушност со 2 Н навистина, значи не е тренд, туку така се вика правилно. Еве ја милата Јана. Срце е ептен.
немие јасно зошто христијан со стајлингот го копира на џастин бибер ?? инаку вечерва христијан се надмина себеси
Не беше нешто посебно овој Кико ама за разлика од минатите гали, каде-каде подобро и посмирено. П.С Многу ме нервира бе, ми кочи ова....