хахаха Џастин Бибер, сите го мразат а нема место каде што не се спомнува неговото имее... леле коа ќе ми текне колку го сакав... а иначе не знам што му е финтата со стајлингот али ај ќе помине кај 13 годишните девојчиња
Овој настап т.е пеењево на Христијан најмногу ми се допадна до сега и убо си испеа детево, па и вие сега сте запнале за наочариве, ако не можеме замерка за пеење, сега ќе бараме на изгледот. Femina ме убива вечерва, напоредно ме нервира, иии не смее вака да паѓа на секое, од пред 5 минути го праќам постов .
Иванннннннна вика: "Ајде да видиме како се претстави ВО минатата недела" Јана ми е срцка,убаво пее,има харизма.Супер е.
Ја па се чудам само мене ли ми кочи цел ден . Јас па 10 мин. каснам, а преносов почнал у велико. Кико и Иван не ги гледав, Јана сега убаво ми испеа.
Јана секогаш најдобро ја средуваат за концертиве. Некако најскоцкана е од сите. Убаво пее не е лоша ама приметив сега дека на моменти малце си фалшира. Леле со ова вриштењево и со тие обетки на Калиопи аман веќе! Се гледа дека она им е фаворит на жирито,многу ја форсираат!
Мајсторе му рекол на маестрото Јана добра беше, и легнала песнава, а за косата морам да се сложам со Калиопи.
јана на калиопи и е фаворит уште од првата аудиција кога и ја даде обетката.... па што ако е најмала и Емилија беше најмала па не ја форсираа толку
Засега ми се добри сите! Иван беше феноменален, па и Кико отпеа убаво и Јана не ми беше лоша (а мене пак фризурата на Јана ептен ми се допадна)! Кој е следен? не го запазив редоследот по кој ќе настапуваат па ако сака некој нека ми го каже по кој редослед ќе настапуваат!
Јана е слатка, симпатилчна, убаво пее, ама дека е префорсирана Е! И тоа поради Калиопи, само поради неа добива и толку позитивни коментари од Тони и Игор! А сега на ред ми е Ивица, да видиме како ќе се покаже!
И ко врисна ко да не го испушти цел глас од неа, сметам дека може погласно, поубаво и помоќно да пее, да држи вода форсирањено од жирито, инаку ако испадне обратно поради други причини нема да биде фер спрема другите.