Од шо ми кочи Феминава почнав и да не гледам каде пишувам. А оваа Јулијана ич не ја можам...не знам зошто.
Колку и да има глас, нема однесување некако... Штознам... А не испеа лошо, и за воља на вистината и Хихо беше океј. Искрено си кажувам
Луѓе бе Иванна е многу за никаде денес, ич не ми се свига, тие трепките вештачки какви и ги направиле
Хихо Хи Хоооо Оф леле ме нервира бре форумов, живците ми се истенчија, мускул на прстот ќе развојам од кликање
И не забегујте многу со коментари за водителиве, тие ич не се битни, ете го сега Виктор, очекувајте бомбардирање со мечињаа, кучињаа, мачињаа, желчињааа .
Мене пак убава ми е ИванНа А ова форумиштево ептен бе кочииииии И ај сега ова Викторчево да го видиме, како ќе се излигави...
имаш право, се дурго мислам е добро,ама тоа трепките не им требало да и ги стават, природно си е природно.
Виктор песна од Битлси не знаел... Оффф, па ќути бре, не кажувај, срамота. Јана ми беше супер, Јуле ме изненади , Дејан беше одличен, единствено Иво овој пат не ми се допадна.
Море јас да бев таму ќе чекам прво сите да се качат и да се симнат и ја ко ќе се качев со некое МЕЧИШТЕ имаше да видат сите!
Зошто, ама зошто мора да има толку шминка? Толку лошо, вештачки делува, колку е подобар без шминка...
Да не знаеш една песна од Битлси, а да си музичар е како јас да предавам англиски а не знам презент симпл.... Ај нејсе, си го сакаат чупенцата.