Oф,па добро си ја нашол песнава, поише рецитираше,наместо да испее нешто,чисто гласот да му го слушнеме.
Леле што е со стајлинзиве? Па и на сите палтенцата на лактовите со материјалче, како фустанот на вештерката од приказните дошивувано. Мики ќе грми - пречувствувам! А исто и Нико!
Не испеа добро. И една песна да не знае? И јас барем ги знм јестрдеј и лет ит би... И уште некоја, ама сепак бре.
значи овој тип Виктор колку ме нервира со тој негов рап стил во секоја песна,и со тоа рачето што го движи исто така во рап стил! АМАН! и катастрофа ми беше и вечерва и минатата гала,и дефинитивно жирито НЕМА ПОЈМА!
И мене не ми се допаѓаат палтенцата со материјал на лактовите, ама такви се во мода оваа сезона, кое и да го видам палто сите се такви и машка и женска колекција, не знам од каде им дошла таква идеа на дизајнерите. Што се однесува до Виктор , не можев целосно да го слушам бидејќи ми кочи ама од она што слушнав многу ми се допаднам и мислам дека ова е еден од неговите подобри настапи.
^ Сигурно не е во мода да се носи грамафонска плочка на главата. Абе Виктор пее убаво, само малку нафураност + девојчињава и тоа е тоа... Одма минус. Мада делумно и не е Виктор крив.
Во пораките забележав,,Виктор те мразиме-Струмица" Јас лично не го пратам,за мене најдобри се Јана и Нико
Ајде малолетни напалени девојчиња... фаќајте го телефонот да гласате за Виктор аахахахах браво за тие од Струмица
Колку го сакаат бе овој Викторов, ама може подобро тој осеќам, ако испадне ќе се разочараат многу гласачите , а за Јуле, добро не се разбирам толку во пеење, ама ко да ми бега/шара многу во тоновите, така ми се слуша. Нико сега !
жирито мене почна на нерви да ми оди, крајно необјективни станаа, за нив сите се супер, но прошлата гала виде Андријана како ги критикуваше тие што не испеаа добро. незнам што му стана на жирито?
Абе мене супер ми испеа, шуќур иначе имаше јавно да се откажувам од него. Брееј па девојчињана вриштат, пиштат шо да ти кажуам. Леле, па како ми се смее, многу ми е сладок, ко мече некое е. Ајт доста ви тупам туа, да го видиме Нико сега.