виктор сонце,добар настап и добар глас има само да слезе малце на земја и да биде свој иначе лошо...сеа еден од моите фаворити нико ајмо нико !
Не пратам баш идол ама сакам нешто да кажам.. Оној Христијан страшно многу ме нервира, нарцис невиден (според мене) Ивана со трепките не да претерала... Божем ќе врне па да не и влезе вода во око
ма Нико дефинитивно ми е фаворит, а верувам Мики и Иван дека ќе бидат тооп, уште Билјана и Јана да ги видам како ќе испеат, или веќе поминаа ...
Виктор искрено и не испеа толку лошо, ама според мене има просечни вокални способности барем споредени со некои други пр. Иван, Мики и Нико.
Убава песна одбрал Нико, алал да му е , многу добро ја пее... Дефинитивно Иван, Виктор , Нико и Мики !!! Кој и да победи од нив воопшто нема да ми биде жал..
Од ден на ден човеков се повеќе ме фасцинира.Му се поклонувам по не знам кој пат.Прекрасен си човеку,прекрасен! Ме воодушевуваш,Нико!
Знаете што ме насмеа сега? Кога читав во темава демек Виктор на сите им давал песни, а немало за него- а сега испадна дека не ни знаел песни од Битлс
Најпрофесионалното и најкомплетното нешто што го слушнав вечерва. Браво за Нико . Уште еднаш докажа дека е најдобар.
Мене Нико ми беше некако досаден ..оно убаво испеа ама...а тоа од Струмица не го верувам многу..Струмица го сака Виктор ајде сега навивам и за МИКИ
Вечерва морам да бидам искрена Нико не ме фасцинираше. Минатиот пат ме воодушеви, ама вечерва не баш. А може и да е поради америкаскиот идол, многу подобро ја испеа дечкото таму. Не сакам да правам споредби, ама јбг, истата песна е.