Ќе бидам искрена, да подобро се имаат претставено Иван , Мики и Нико на идол, ама мислам дека треба да се земе во предвид фактот што искуството кое го има Виктор не може да се спореди со тоа на овие тројцата.. Прво се повозрасни, второ сите досега настапувале повеќе јавно. Мики беше и пријавен на Операција Триумф се сеќавам. Иван на М2. Нико нема да го коментирам тој е веке комплетен пејач. И мислам дека може многу повеќе , само треба време и можност да покаже. Многу греши во изборот на песните..овојпат мислам дека добро испеа, ама минатите пати можеше да биде подобар. Па ќе видиме што ќе се случува до крајот
Виктор искрено ме бендиса стварно како испеа! И стварно не знам како може да го споредувате со Христијан, може не го сакате, ама помеѓу нив разликата е како помеѓу ден и ноќ И што толку да се спушти Виктор, што направи, како се понаша!? Јас го сакав и Нико на почетокот, ама од пред некоја гала сметам дека тој треба малку повеќе да се спушти на земја, Кико се спуштил, а Виктор на место...од кога кажа Нико дека столчињата не биле за него, многу ме разочара а и некако не можам да го гледам.Не можам да ги оспорам неговите способности ама кај мене предизвика одбивност, за жал
Браво за Нико, нема што да коментирам, со претходната гала вечер и оваа заедно се си излезе на виделина.
Можеше многу повеќе емоции да внесе во песнава, јас тоа го очекував, затоа и изгледа се разочарав. Ама само од овој настап, си го почитувам Нико
точно Иван беше во финале на м2 а Нико е веке професионалец незнам дури што бара на Идол - чисто да се промовира ) а Виктор сепак е помлад од нив и го нема тоа искуство..искрено не сакам да испадне бидејќи по мене редот денеска му е на Христијан
Мене не ми се допаѓа што сите се обидуваат да прават некои преработки, некој свој шмек се обидуваат да и дадат на песната... воопшто не ми се допаѓа тоа, си се знае песната каква си е.
Сесилија ако не сфати Виктор ја знае Yesterday и евентуално уште две три песни како и 90% од младите. А ситуацијата која ја спомнаа е дека Виктор попуштил и се откажал од неа. И после зборите дека е дигнат, дека се занесува, но ова баш докажува дека е скромен и повлечен. Јас сметам дека треба да биде уште поборбен и посамоуверен. А м2м2м2 дали препрочита уште еднаш што си напишала во врсак со Виктор и Јуле???
Билјана ми е малку здебелена, со оглед на тоа како изгледаше пред 2 недели на Галата во една жолта кошулка, ама ако, вака ми е посимпатична, преслаба беше претходно.