Туф,како се испофали,јас мислев некои акробации ќе прави,а она само рипа ко риба на суво. Не ми се свиѓа,њееееет.
Воодушевена сум од стајлингот на Биле, ептен откачено и кул, сосема различно од тој од претходната гала кој воопшто не и стоеше, ја правеше многу озбилна и подебела, а сега ми е фреш и секси. Ептен ми се допадна
Билето не го бива никако,ни со брза песна ни со балада,просечна ми е. Па може и неа да ја шитнат вечерва,досадна е!
Леле и јас незнам што правам..Гледам Идол пишам есеј и пишам на форумот Се надевам нема да збркам нешто
Не може на се да му се посвети, ако почне малку поживо на сцена и се губи пеењето. не испеа како што треба, вежбање многу треба, а не да ги даваат по ручеци таму.
Конечно енергичен настап од Билјана, живна ама некако селски го напраи тоа трчаше ко дивјак некој неизживеан на сцена ЛЕЛЕЕЕЕ дефинитивно нека си настапува помирно поарно за нејзе :/ Аууууу лошо! Пеењето било и подобро.
Убав стајлинг има Биле вечерва, мене ми се свиѓа, баш е фенси Целиот настап солиден за понатака, од причина што не и се слуша многу гласот, изгледа потивко пее, ама на крај секогаш се оправдува. Сега следен е Мики фајрррр он дии енд .
Девојки, јас го разбрав Виктор дека таа песна што ја пее прв пат ја слуша, а не дека ни една не знае од битлси. Не знам може јас погрешно сум слушнала, ама се си мислам дека така кажа. Машките се дефинитивно мноогу подобри од девојките и нема да ми биде криво и вечерва ако испадне некоја девојка. Дејан и Виктор денес за прв пат ми оставија добар впечаток, ми се допаднаа. И Ивица исто ми се свигаше. Иван, Мики и Нико одамна ми се фаворити. Биле интересен стајлинг имаше, ама на моменти и се губеше гласот, не може и да игра и да пее. Аааа Мики сега најдобар ќе биде