Вечерва кој и да испадне, девојка да е! Ниедна од 3те не покажа ништо посебно што е до мене сите 3 под рака и дома. Браво за машкиве, јаки се!
МИКИ ПРЕКРАСЕН Ја донесе песната на свој,оригинален начин и изгледаше WOW Сеуште мој фаворит БРАВО МИКИ
Денес решив да погледам малку Идол, зошто немам пратено до сега редовно. Билјана, која ми е фаворит уште на почетокот, некако многу тивко ми пееше. Инаку, сценкиот настап и беше супер. Девојката на сцена може да биде се што ќе посака, баш како то кажаа, нејзината моќ за трансформација е неверојатна! И последниов дечко што пееше, Мики, ми се чини дека е најконстантен со квалитетни изведби. Многу убав глас има, преубаво пее и сигурно истапува на сцена. Малку ме потсеќа на нашион Марјан Стојановски, ама од машките ми е фаворит.
Лет ит би мене ми е прекрасна песна. Мики совршено ја испеа, подобро отколку што очекував, сите ги засени вечерва.
Мики човече кај беше до сега ти? Зашто дури на идолов те гледаме. Па ти заслужуваш до сега да имаше полна дискографија во графата до твоето име. Го обожавам! Дури веќе не ми е антипатично тоа што личи на Марјан Стојановски. Отсега Марјан Стојановски наликува малку на поубавиот Мики од Идол. Секоја ти чест момче